Жіночі косухи – тренд прийдешнього сезону

Жіночі косухи – тренд прийдешнього сезону

Раніше косуха асоціювалась лише з предметом чоловічого гардеробу. Чоловік у стильній шкіряний куртці привертав захоплені погляди жінок. Таке вбрання додавало сильній половині людства впевненості в своїй мужності та харизмі. Але сьогодні ми, жінки, здатні насолоджуватись цією річчю на повну! Жіночі косухи – незамінний атрибут нашого весняно-осіннього гардеробу! Ви ще до сих пір не придбали цю річ? Тоді наша команда зі задоволенням допоможе зробити Ваш шопінг якісним та легким! 

Стильні жіночі косухи: стиль для кожного

Ви вважаєте, що Вам не личить шкіряна куртка? Вона погано сидітиме на Вас? Це означає лише одне: Ви просто ще не знайшли свою ідеальну модель. Трендові косухи ніколи не вийдуть з моди. Ця річ повинна бути в гардеробі кожної красуні. Без неї важко уявити стильний осінній чи весняний образ. Серед широкого різноманіття шкіряних курток кожна красуня здатна відшукати свій варіант. Вони бувають різної довжини, декоровані та мінімалістичні. Залежно від моделі, Ви здатні створювати безліч стильних образів. А ще, якщо придбати якісну жіночу косуху то Ви зможете носити її кілька років поспіль. Адже шкіра – надійний зносостійкий матеріал. Тому шкіряні речі затримуються в нашому гардеробі на не один рік. Особливо, якщо Ви придбаєте мінімалістичну модель. Базові жіночі косухи вирізняються своєю універсальністю. Якщо Ви бажаєте зробити хорошу інвестицію в свій гардероб, то модель до поясу без декору – вдала покупка на довгі роки. Існує така думка, що чорна косуха – базова річ. Проте зараз Ваша думка докорінно зміниться. Ви не повірите, але коричневий колір личить абсолютно усім, без виключення! 

Шкіряна косуха чорного кольору в поєднанні з білими джинсами
Шкіряна косуха – стильні фасони знайдете на eButik.com.ua!

Жіночі косухи в осінніх образах: підбираємо під тип фігури

Ви худенька та висока? Тоді ми рекомендуємо Вам зупинити свій вибір на моделях з незвичною застібкою. Бажаєте візуально витягнути свій ріст? У цьому Вам допоможе косуха з широким коміром. Ця невелика деталь здатна візуально зробити Вас вищою. Для власниць типу фігури «трикутник» найкращим вибором стане об‘ємна косуха. Адже Вам потрібно пропрацювати верхню частину тулуба. Не варто обирати облягаючі шкіряні куртки чи вкорочені жіночі косухи, адже вони лише акцентуватимуть увагу на Вашій проблемній зоні – бедрах. Ви соромитесь свого невеликого животика? Подовжені косухи допоможуть Вам відчути себе впевненою. Ви власниця шикарної спортивної фігури? Тоді косуха з стьобаними вставками пудрового кольору допоможе Вам виглядати жіночно та елегантно. Укорочені моделі личать красуням з довгими та стрункими ногами. Коротка довжина допоможе Вам виділити лінію талії. Якщо у Вас повні бедра, то краще зупинити свій вибір на подовжених моделях. Вони не будуть акцентувати увагу на Вашій проблемні зоні. 

Якісні жіночі косухи: матеріали та найкращі  кольори

Найкращим матеріалом для виготовлення стильних косух вважається шкіра корови. Вона доволі таки міцна та товста. Для дорожчого сегменту часто використовують шкіру кози. Вона відрізняється своєю м’якістю та тонкістю. А ось свинячу шкіру люблять використовувати в Китаї для пошиття підробок світових брендів. Свиняча шкіра не може похвалитись своєю міцністю. Тому такі шкіряні куртки не вдастся проносити довго. Зверніть увагу на жіночі косухи з еко-шкіри. Вони приємно вразять Вас своєю доступною ціною та непоганою якістю. А зараз ми поговоримо з Вами про колір. Чорні жіночі косухи – відмінний варіант на будь-який сезон. Так, така річ не вирізняється оригінальністю. Проте чорний легко вписати у будь-який образ. Як ми вже говорили, зверніть увагу на коричневий. Цей м’який та ніжний колір додасть образу жіночності. Ви любите експерименти? Спробуйте додати до свого образу косуху в світлому відтінку. Така річ легко додасть Вашому образу легкості та гармонійності. А для сміливих натур можна розглянути варіанти у червоному, блакитному та синьому.

Як носити жіночі косухи: створюємо образ

Не варто думати, що шкіряні жіночі косухи носять лише з шкіряними штанами та з масивними армійськими черевиками. Спробуйте відійти від стандартних рамок. Легкий контраст з речима допоможе Вам створити неймовірний образ з шкіряною курткою. Ви без зайвих турбот здатні створити не лише повсякденний образ, а і одягнутись для особливого випадку.  Найлегший спосіб – одягнути улюблені джинси та білу футболку або майку. Такі базові речі необхідні в гардеробі кожної жінки. До того ж, легка недбалість зараз на піку популярності. Ви спокійно можете використовувати цей образ для роботи, якщо Ваш внутрішній робочий дрес-код не передбачає особливого вбрання. Щодо взуття? То тут Ви маєте повну свободу вибору: туфлі на підборах, сліпони, оксфорди, об‘ємні черевики. Одягайте джинси – бойфренди або скінні. Зараз у моді натуральність та свобода вибору. Прохолодною осінню діставайте з шафи теплий джемпер або водолазку. Останнє зараз користується особливою популярністю. Стильні косухи відмінно виглядають і з сорочками. Класична однотонна сорочка стане відмінною базою для створення стильного образу. 

Настав час для шопінгу! 

Ви вважаєте себе справжнім шопоголіком? Але Ви не бажаєте витрачати свій час на довгі та безглузді черги у торгових центрах? Вихід є! Онлайн-шопінг – ось Ваше спасіння! Інтернет-магазин eButik.com.ua здивує Вас демократичними цінами та неймовірною якістю. Ми вважаємо, що мода повинна бути доступною для кожного. Нехай усі дивляться лише на Вас! Наш широкий асортимент Вас приємно здивує різноманіттям моделей та кольорів. Ми слідкуємо за останніми модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. Команда  eButik.com.ua старанно розробляє кожен дизайн та створює модні речі лише з найякісніших матеріалів. З нами Ваші смак та гаманець залишаться в безпеці! Мода повинна бути доступною. Дешеві жіночі косухи стануть ідеальною основою для незабутніх буденних та святкових образів! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих спідниць. Будьте неперевершені щодня! Дозвольте собі більше вже сьогодні! Бажаємо Вам приємного шопінгу та вдалого дня!

Перегляньте: Тканинні сукні на осінь – найпопулярніші кольори та фасони

Прочитайте: Спортивний стиль – відчуття легкості та свободи гарантовано!