Кофти з написом – легендарні моделі перехідного сезону!

Кофти з написом – легендарні моделі перехідного сезону!

Ще досі у Вашому гардеробі не має кофти з написом? Тоді слід поспішити! Адже ця універсальна річ не лише приваблює своїм оригінальним дизайном, але й відчуттям максимального комфорту. Для багатьох жінок це чудова можливість розповісти про свої побажання та трішки відкласти в сторону суворі сукні та високі підбори. Адже жіночі кофти – це про зручність і легкість. Саме вони вважаються ідеальними на щодень і для активного відпочинку. Наші стилісти з радістю представляють актуальні фасони, які б‘ють усі рекорди продажу цього сезону. Отож, давайте переглянемо їх разом!

Кофти з написом – підкорять своїм дизайном з першого погляду! 

Якщо говорити про зовнішній вигляд, то жіночі кофти з написом варті Вашої уваги. Вони лідирують серед оригінальних моделей та простого пошиття. Написи та різноманітні зображення часто презентують особливий характер обраниці та її вподобання. Також більшість жінок одягають їх для популяризації своїх ідей та задумів. А для інших це просто цікаві та кумедні малюнки, які так хочеться одягнути з улюбленими джинсами. Ви також звертаєте увагу на крій? Якщо, так то різноманіття пошиття Вас потішить. Стильні кофти з написом можуть бути довгими, короткими, об‘ємними та асиметричними. Найбільшу роль відіграє оздоблення та кольорова гама. Дівчата часто звертають увагу на об‘ємні кольорові вирази та цікаві шрифти. Наприклад, зображення улюблених героїв сьогодні не користується великою популярністю. Проте моделі з написами розлітаються як гарячі пиріжки! Тваринні та рослинні мотиви для багатьох вважаються позачасовою класикою. Їх часто обирають жінки, які не хочуть привертати до себе зайву увагу. І у цьому осінньому сезоні вони стануть програшними у багатьох стилізаціях. Слід про це пам‘ятати!

Кофта з написом білого кольору в поєднанні з чорними велосипедками
Кофта з написом – трендові моделі доступні на eButik.com.ua!

Перелік актуальних моделей перехідного сезону! 

Кожна пора року асоціюється у нас з типовими кольорами та пошиттям. Наприклад, під час осіннього сезону у власному гардеробі хочеться знайти утеплені та об‘ємні моделі. Які вдало захистять тіло під час низьких температур. Більшість жінок обирають темні та мішкуваті фасони, щоб ретельніше сховатись від холоду. Наші стилісти пропонують по-іншому поглянути на цю ситуацію. Додаючи кольорові моделі, Ви зможете значно покращити свій настрій та емоційний стан. Також це додасть впевненості у собі та сміливості у прийнятті будь-яких рішень. Серед інших Ви зможете виділитись хорошим смаком і бажанням протистояти однотипності. Якщо це Вас переконало, переходимо до переліку трендових фасонів на осінь:

  • Довгі кофти з написами

Такі моделі потрібно мати у своєму осінньому гардеробі. Саме довгі фасони надійно зберігатимуть тепло та допоможуть створити затишні поєднання. Також вони стильно виглядатимуть у різноманітних поєднаннях. До них з легкістю можна одягнути як і завужені джинси, так і легінси. У спортивному стилі вони обожнюють масивне взуття та стильні додатки.

  • Короткі кофти з написами 

Саме вони найчастіше зустрічаються у повсякденних поєднаннях. Короткі кофти обирають за легкість у пересуванні, зручність і універсальність. Такі кофти часто з‘являються у тандемі не лише зі штанами, але й спідницями та навіть сукнями. Наші стилісти запевняють, що саме такі універсальні кофти з написами повинні бути у Вашому гардеробі.

  • Кофти з написами оверсайз

Вбрання оверсайз сьогодні налічує масу прихильників. Такі кофти насамперед цінують за оригінальний крій та відчуття свободи. Також кофти оверсайз з легкістю створять затишні поєднання, які просто не хочеться знімати. А ще це чудова можливість приховати дрібні недоліки фігури та худорляві плечі.

  • Асиметричні кофти з написами 

Це доволі цікаві моделі, створені для любителів неординарних поєднань. Асиметрія у образі допомагає врівноважити образ, що надзвичайно виручає жінок, які прагнуть досконалості. Якщо Ви готові до модних експериментів, тоді без вагань обирайте асиметричні жіночі кофти.

Кофти з написом: ідеї для трендових поєднань 

Сьогодні у світі моди діє інтуїтивне правило поєднання речей. Більшість жінок обирають те, що зручно і хоча б трішки відповідає трендам. Наприклад, поєднання класики та спорту колись б здавалось дивним. Проте у цьому сезоні це максимально стильні комбінації, які гарантовано не залишать нікого байдужим. Кофти з написом на осінь часто з‘являються в образах зі спортивними штанами та масивним спортивним взуттям. Під час низьких температур можна додати шерстяну сорочку чи стьобану жилетку. Таке поєднання найкраще представить себе під час прогулянок, активного відпочинку та пасуватиме для вирішення щоденних справ. Якщо Ви більше схиляєтесь до джинсів чи тканинних штанів, тоді обирайте улюблену модель та без вагань комбінуйте її з кофтами. Для сонячних днів ми радимо звернути увагу на трикотажні шорти. Підібрані в одному кольорі верх і низ можуть створити своєрідний комплект, який підкорить Вас максимальним комфортом. Також стильно та оригінально виглядають образи з сатиновими спідницями та сукнями-комбінаціями. У них кофти відіграють чи не найголовнішу роль і з легкістю пасуватимуть як і зі спортивним, так і взуттям на низьких підборах.

Час для покупок! 

Ви все ще вагаєтесь стосовно шопінгу онлайн? Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua допоможе розвіяти всі сумніви. Саме у нас Ви знайдете трендові моделі вбрання у доступних цінах, які сподобаються навіть найвибагливішим модницям. Ми часто дивуємо клієнтів знижками та тематичними акціями. Адже прагнемо робити моду доступною для кожної. Онлайн-магазин eButik.com.ua – це місце стильного вбрання та низьких цін. Висока якість і велике різноманіття асортименту чекає сама на Вас. Також Ви з легкістю знайдете дешеві кофти з написом, які доступні у відповідній категорії на нашому сайті. З нами робити покупки приємно та легко! Переконайтесь у цьому самі!

Читайте також: Атласна сукня – для якого випадку підійде?

Перегляньте: Міні-спідниця – ранкінг варіантів на літо