Італійський стиль в моді – відкрий секрети італійського chic стилю!

Італійський стиль в моді – відкрий секрети італійського chic стилю!

Кожна з нас наслідує певний стиль в моді. І щоб привернути увагу оточуючих не завжди варто наслідувати гарячі тренди чи вдаватись до екстравагантних рішень. Існують певні постулати в світі моди, які завжди залишатимуться актуальними. Непідвладна часу класика та простота – головні козирі модниць будь-якого віку. Італійський стиль в моді найкраще відповідає цим критеріям. Адже це про стримані фасони, стильну елегантність і ніжність. Хочете дізнатись більше? Тоді ця стаття саме для Вас!

Італійський стиль в моді – основні характеристики!

Всім відомо, що саме Італія вважається містом світової моди. Відомі колекції створюються під прицільним поглядом модних будинків, а згодом переходять на італійські вулиці. Більшість італійців диктують стиль в моді. Звідти й чутки: «в те, що італійці одягаються сьогодні, завтра стане модним в усьому світі». Італійський стиль в моді – це про класичні рішення. Завжди стримані образи, гармонія в кольорах і елегантність. Такі стилізації виглядають дорого та привертають увагу оточуючих. Для багатьох, італійський стиль признаний синонімом бездоганного смаку. В ньому немає місця вульгарності та надмірній відкритості. А переважає жіноча сексуальність і романтичність, яка проявляється у простоті більшості фасонів одягу. Ви з легкістю знайдете для себе улюблену приталену сукню, твідовий костюм зі спідницею та багато аксесуарів. Романтичні хустки в найкращий спосіб доповнять Ваш щоденний образ, а стильні сумки – створені для його завершення. 

Стильний італійський стиль в моді обожнює дорогі та натуральні тканини. Тут немає місця дешевим аналогам, адже якість і зовнішній вигляд на першому місці. Цей стиль в одязі не диктує певних подій, а вдало застосовується у повсякденних комбінаціях. Базовий італійський стиль в моді часто відіграє роль основи в жіночому гардеробі. Такі образи дозволяють почувати себе привабливо та стильно, але й при цьому не втрачаючи відчуття комфорту. Адже саме зручність сьогодні диктує більшість трендів у сучасній моді.

Класична сорочка з прозорими рукавами чорного кольору в поєднанні з сірою спідницею до колін
Італійський стиль в моді – актуальні фасони на eButik.pl!

Які моделі одягу повинні бути в Вашому гардеробі?

Надзвичайно багато міфів крутиться навколо італійського стилю. Найпопулярнішою видумкою стилісти вважають необхідність одягатись у дорогих бутіках. Ми готові розвіяти будь-які Ваші сумніви, адже навіть світові бренди та речі з мас-маркету можуть створити неймовірний образ. Саме вони черпають натхнення з відомих колекцій, тому Ви завжди будете в тренді. Щоб одягатись по правилам італійської моди, варто звертати увагу на простий крій та чіткі лінії. Насамперед відійти від швидкоплинних модних тенденцій, а звернути увагу на довговічні фасони. Актуальний італійський стиль в моді цієї весни приваблює принтами та яскравими кольорами. Але все повинно бути в міру. Пам‘ятайте про баланс і гармонію, яку часто втрачають модниці в гонитві за популярними трендами. Італійські дизайнери у своїх колекціях часто прагнуть підкреслити природну красу жіночого силуету. Жіночі сукні – найкраще тому підтвердження. Фасони по фігурі чи розкльошені моделі варті Вашої уваги в цьому сезоні. Рукав ¾, делікатний виріз і легкий поясок, що виділяє жіночу талію – зустрічатимуть нас у цьому сезоні. 

Шик та простота найкраще виділяється у дорогих тканинах. Стильна жіноча блузка завжди виглядатиме стримано та вишукано в атласі, шифоні чи бавовні. Не варто перевантажувати образ об‘ємним декором і масивним принтом. Якщо ж хочеться урізноманітнити свій зовнішній вигляд, аксесуари стануть Вашими надійними компаньйонами. Також слід відмітити приталені фасони, які лідирують в італійській моді. Адже саме вони приваблюють нотками романтизму.  Трендовий італійський стиль в моді обожнює м’які та еластичні тканини. Адже саме вони додають бажаної легкості будь-якому образу. Популярними слід вважати речі з кашеміру, шовку, трикотажу та бавовни. Вибирайте стильні жіночі костюми з трикотажу, кашемірові пальта, шовкові блузки та сорочки. Саме вони ідеально віддзеркалюють лаконічність. Ще італійський стиль в моді презентує зручність і практичність. Адже на кожен день вони в пріоритеті.

Італійський стиль в моді: поради стилістів

Існує багато правил, яких варто дотримуватись не лише в моді, але й в зовнішньому вигляді. Вульгарність в італійському стилі під забороною. Але це зовсім не означає, що відкриті декольте, оголена спина та коротка довжина – табу. Стилісти попереджають уникати поєднань з міні-спідницею та коротким топом. Краще замінити верх на атласну сорочку та доповнити образ стильною підвіскою. У денний час слід відмовитись від вечірнього та яскравого макіяжу. Взуття на високих підборах для більшості італійців є не доречним у офісі. Також коротка довжина та високі підбори не повинні поєднуватись разом. Зверніть увагу на довжину міді. Саме вона ідеально пасуватиме будь-якому типові фігури та допоможе зберегти стриманий характер Вашого майбутнього образу. Яскраві кольори не завжди можуть бути доречними. Весь гардероб повинен відштовхуватись від класики та базової палітри. Проте хто не любить порушувати правила?

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl презентує широкий асортимент трендових новинок у різних стилях. У нас кожна гарантовано знайде щось для себе. Ми пропонуємо як і волелюбні та сміливі фасони, так і стримані моделі одягу. Лаконічне пошиття та своєрідний характер підкорить серця любителів італійського стилю в моді. Щоденні знижки та тематичні акції допоможуть значно заощадити власні кошти. Не зволікайте з замовленням, адже найпопулярніші новинки розлітаються, як гарячі пиріжки. Лише кілька натискань відділяють Вас від омріяного вбрання. Поспішіть на шопінг в eButik.pl вже сьогодні!

Читайте: Comfy chic, тобто зручне вбрання для дому

Подивіться ще: Колекція денім в eButik – відкрий стильні фасони на новий сезон!