Ідеальний гардероб: одяг для осені

Ідеальний гардероб: одяг для осені

У нашій серії гардеробної ідеалу ми намагаємося описати для вас найважливіші елементи гардероба і доповнення на майбутній сезон. Обговорюємо найважливіші тенденції і підкажемо, який одяг на осінь повинен бути в гардеробі кожної жінки.

Тенденції нового сезону

Восени все тепле і м’яке на дотик повернеться до милості. Бавовна, велюр, замша і шерсть вітаються всі. Коли справа доходить до квітів, панують відтінки, пов’язані з осінньою аурою. Варто надіти інтенсивний червоний і приглучений бордовий, оливковий і хакі стиль мілітарі, жовтий, гірчичний і золотий. Також більш популярними є кольори землі, тобто коричневі, зелені (бутильованої зелені!) і чорний. У цьому році також варто зробити ставку на відтінки синього (синій, бірюзовий, кобальтовий), рожевого (яскраво-рожевий, фуксія) і фіолетового (бузковий, глибокий фіолетовий). Відповідні тенденціям одяг для осені і додаткові z frędzlami, wiązaniami oraz falbankami. Dalej popularne są metaliczne odcienie i elementy takie jak perełki, dżety czy biżuteryjne wstawki. Z wzorów bardzo modne są krata i grochy, motywy kwiatowe (szczególnie na ciemnym tle) oraz wzory zwierzęce (panterka, zebra, wężowy wzór).

garderoba idealna ubrania na jesień
Garderoba idealna: ubrania na jesień – sklep ebutik.pl

Необхідний одяг для осені

У списку наших найнеобхіднішого на осінь розташовані в першу чергу теплі светри і кардигани. Варто мати в своєму гардеробі хоча одну модель з тасьмою, один светр в приглушених відтінках і один в інтенсивних (жовтий, рожевий, червоний, кобальтовий), що додасть нам оптимізму і поліпшить наш настрій навіть в самі похмурі або наповнені дощами дні. Must have також довгі, теплі кардигани — з великими кишенями або зав’язаними по талії. теплий одяг для осені узгоджується з останніми тенденціями, це, безумовно, хутрові жилети. Ви можете вибрати з моделей з короткою і довгою щетиною, рівномірними, двома і різнокольоровими фасадами. На наш погляд, найкраще визначитися з хутрові жилети в приглухих тонах, щоб можна було легко поєднувати їх з іншим одягом. Що стосується суконь і спідниць, то ми з радістю робимо ставку на спортивний костюм і трикотажні моделі. Особливу увагу варто приділити вибору верхнього покриття на осінь. Вона повинна захищати не тільки від холоду, але і вітру, дощу і навіть снігу. Варто зробити ставку на куртки пухові, двосторонні моделі або утеплені джинсові фасади. Пострілом в джек-пот є теплі пальто, наприклад, з додаванням вовни.

Найцікавіші доповнення

осінь – це час, коли ми можемо повільно запастися зимовими аксесуарами, такими як рукавички або головні убори. У нашій передбаннику на початку жовтня слід знайти теплі шарфи, шарфи або димоходи. Хороший вибір на осінь є капелюшки, які додадуть класам будь-якої укладання. Коли мова заходить про ювелірні вироби, варто зробити ставку на довгі сережки і барвистих елементів hand made або етнічного стилю. Великою популярністю користуються сережки і браслети з бахромою або пір’ям в стилі бохо. Восени взуття дуже важлива. Кожен з нас повинен інвестувати в комфортні пінетки. Це можуть бути моделі мотоциклів, фасади на стовпі або штифт. Багато жінок вибирають мокасини і в цей час. Через швидко мінливої аури також може знадобитися набір калош плюс парасолька.