Яскраві кольори в зимових образах – на що варто звернути увагу!

Яскраві кольори в зимових образах – на що варто звернути увагу!

У цьому сезонні колір має значення! Це найкраще спостерігається у яскравих дизайнах і насиченій кольоровій палітрі. Зимовий сезон є доволі непередбачуваним для любителів універсальності та базових рішень. Адже більшість обирають сторону кольору. Яскраві кольори в зимових образах дозволяють експериментувати та штовхають на кардинальні зміни любителів модних трендів. Ще досі вагаєтесь? Тоді наша стаття допоможе зробити правильний вибір!

Яскраві кольори в зимових образах – гарячий хіт цього сезону!

У цьому році голова йде обертом від кольорових рішень. Такі новинки в світі моди неабияк зацікавили більшу половину жінок, які обожнюють модні експерименти. Не лише різноманіття фасонів повинно вражати запеклих модниць, але й насичена кольорова гама. Адже від неї залежить наш настрій, самопочуття і впевненість в собі. За допомогою кольору можна розповісти про характер, підкреслити зовнішність і виділити її основну родзинку. Яскраві кольори в зимових образах підштовхують на експерименти. Вони з легкістю допоможуть виділитись з натовпу та неодмінно привернуть увагу оточуючих. Кольорові акценти допоможуть урізноманітнити буденний образ, додавши нотки свіжості та оригінальності. 

Популярні яскраві кольори в зимових образах не дозволяють пройти повз. Адже саме на зовнішній вигляд і особливості дизайну ми в першу чергу звертаємо свою увагу. Для когось це сміливий крок для змін, а хтось не уявляє свого життя без кольорових фасонів одягу. У цьому сезоні жіночі сукні, костюми, толстовки та верхнє вбрання дивують оригінальними кольоровими поєднаннями. Особливу увагу привертають стьобані куртки та пальта, які відіграють провідну роль у зимових поєднаннях. Трендові яскраві кольори в зимових образах стильно поєднуються з базовими відтінками, створюючи відповідний контраст. Так важливо почуватися стильно навіть під час низьких температур і ловити на собі захоплені погляди оточуючих. Не бійтесь експериментувати з кольором, адже це завжди доволі цікаво і надзвичайно стильно!

Коротка облягаюча сукня з рукавом 3/4 червоного кольору
Яскраві кольори в зимових образах – актуальні фасони лише на eButik.pl!

Синій знову в моді!

Синій у цьому сезоні підкорив не одне жіноче серце. Його насиченість і різноманіття тонів просто вражає. Це колір сміливих і рішучих жінок, які з легкістю наважуються на модні експерименти. Синій у стилізаціях є доволі універсальним. Він пасуватиме практично кожній з нас, незважаючи на кольоротип зовнішності. Також він стильно поєднується з різними відтінками та обожнює контрастні аксесуари. Яскраві кольори в зимових образах неможливо уявити без синього кольору. Верхнє вбрання гарантовано не залишиться непоміченим, а повсякденні костюми стануть улюбленими у Вашому гардеробі. Глибокий синій з фіолетовим підтоном у цьому сезоні часто змінює класичний чорний колір. Він неодмінно створить стильну базу для Ваших образів. А ще чудово виглядатиме в парі з білим, чорним, червоним і помаранчевим. «Very peri» – назва трендового кольору цього сезону. Він поєднує в собі синій колір з фіолетово-червоним підтоном. Це колір яскравих змін і перехідного сезону. Саме так описують його модні експерти. Тому вперед за кардинальними змінами! 

Яскраві кольори в зимових образах: вибирайте насичений червоний!

Червоний колір у багатьох асоціюється з пристрастю, любов‘ю та енергією. Він вражає своїм запальним і сміливим характером навіть найвибагливіших модниць. Кожна з нас гарантовано мала у своєму гардеробі хоча б одну річ червоного кольору. Проте цієї зими дизайнери рекомендують закупитися сповна. П‘янкий червоний стильно виглядає у класичних пальтах, спокусливих сукнях і навіть у жіночих костюмах. Яскраві кольори в образах завжди вражали оригінальністю та вміло підкреслювали зовнішність своєї обраниці. Проте з червоним кольором варто бути обережними, щоб не виглядати занадто зухвало та вульгарно. Це колір сміливих і емоційних людей, які обожнюють бути в центрі уваги. А так хочеться відійти від карантинної буденності. І це чудовий вихід для кожної з нас! Яскраві кольори в зимових образах для жінок – це перш за все можливість проявити себе, свої особливості характеру та дати волю емоціям.

Жовтий та помаранчевий, який для себе оберете Ви?

Перелік яскравих рішень не завершується. Адже за версією інституту кольору Pantone на нас чекає великий список актуальних відтінків. Всі ми звикли до базових кольорів, проте у цьому сезоні варто відмовитись від звичайної класики. Ще одними фаворитами цього сезону є жовтий та помаранчевий. Вони запалюють енергією та теплом, а ще стильно виглядають у поєднанні з іншими кольоровими рішеннями. На думку стилістів, ці відтінки несуть масу оптимізму, якого так бракує у наш час. Це спосіб відволіктись від сірої буденності, покращити настрій і зняти стрес. Яскраві кольори в образах мають стильний вигляд у монохромних стилізаціях. Жовтий з помаранчевим не є виключенням. Жовтий колір у свою чергу стильно виглядає у поєднанні з сірим, а помаранчевий обожнює чорну класику. Не бійтесь поєднувати їх між собою. Вони чудово виглядатимуть у принтах, візерунках і написах.

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl – це місце стильних покупок, низьких цін і модного натхнення. У нас Ви гарантовано знайдете свою омріяну модель, оскільки широкий асортимент трендового вбрання не змусить на себе чекати. Не лише одяг, але й стильні поради від наших експертів доступні на нашому сайті. Яскраві кольори в зимових образах приваблюють різноманіттям і спонукають до нових модних рішень. Ви ще досі не збагатили свій гардероб яскравими новинками? Тоді вперед, адже найстильніші фасони розлітаються, як гарячі пиріжки. Запрошуємо на покупки в eButik.pl вже сьогодні! 

Подивіться: Блакитне довге пальто оверсайз – виділяйся цієї зими!

Прочитайте ще: В‘язані светри – знову на вершині популярності в цьому сезоні!