Як підібрати купальник до фігури?

Як підібрати купальник до фігури?

Вже зовсім скоро настане спекотна літня пора. А це означає, що відпочинок не за горами! Купальник – перша асоціація з відпочинком. І надзвичайно важливо підібрати правильний купальний костюм. Адже актуальна модель та вдала посадка допоможуть Вам відчути себе справжньою королевою! Від широко різноманіття варіантів починає паморочитися у голові. Проте не поспішайте втрачати голову! Адже наша команда із задоволенням розповість Вам усі секрети вибору цього незамінного літнього атрибуту. І Ви легко та швидко зможете придбати ідеальний та розкішний купальник. Отож, поїхали!

Стильний купальник: визначаємо тип Вашої фігури

Щоб придбати модний купальник, який якнайкраще підкреслить Вашу красу, варто визначитись з типом Вашої фігури. Давайте розберемось, які існують типи жіночої фігури:

  • прямокутник

Красуні з цим типом фігури мають однакову ширину плечей та стегон. Талія практично не виражена. Пропорції тіла фактично однакові.

  • перевернутий трикутник

Для таких жінок характерні широкі плечі та вузькі стегна. А ще красуні з цим типом фігури можуть похвалитись стрункими ногами. Проте у них немає яскраво вираженої талії.

  • трикутник (груша)

Жінки з типом фігури “груша” мають об’ємні бедра та вузькі плечі. А їх головна гордість – тонка талія. Не кожна красуня може похвалитись такою красивою талією. 

  • яблуко

Вузькі плечі та великі груди – це все про жінок з типом фігури “яблуко”. Головний недолік такого типу фігури – об’єм у області живота. 

  • пісочний годинник

Щасливі власниці цього типу фігури володіють довгими та стрункими ногами. Округлі стегна та великі груди – їх головна зброя. І важко не згадати про тонку талію. Фактично ідеальні пропорції тіла – це про пісочний годинник.

Роздільний купальник з високими та низькими трусами і верхом на блетелях сірого та чорного кольору
Жіночий купальник – перегляд трендових моделей на eButik.com.ua

Вишуканий купальник до типу фігури 

Струнким дівчатам з типом фігури “прямокутник” варто надавати перевагу роздільному купальнику. Ми рекомендуємо Вам звернути увагу на модель бандо. Цей варіант якнайкраще підкреслить Ваші плечі. У Вас є небажаний об’єм у області стегон? Тоді Вам краще придбати модель зі спідницею або з високими шортами. У Вас тип фігури “перевернутий трикутник”? Ваш ідеальний варіант – бікіні. Надавайте перевагу білому кольору і ліфу з геометричним принтом. А ось красуням з типом фігури “трикутник” краще придбати варіант з об’ємним ліфом яскравого кольору. Можна розглянути варіанти зі смугастим та квітковим принтом. А ось на фігурі типу “яблуко” найкраще виглядатиме суцільний купальник з вираженими високими плавками. Красуням рекомендується розглянути модель з широким ліфом. У Вас тип фігури “пісочний годинник”? Вам личитиме фактично кожна модель. Ви можете обирати серед широкого різноманіття : бікіні, бандо, халтер, монокіні або майо. Не можете визначитись та обрати принт? Тоді просто зупиніть свій вибір на однотонній моделі базового кольору: червоний, синій, білий, чорний, молочний. 

Якісний купальний костюм: матеріали

Зараз ми разом із Вами розглянемо найпопулярніші варіанти матеріалу для пошиття купальних костюмів:

  • Поліестер

З цього матеріалу виготовляють доступні по вартості моделі. Він відмінно тримає форму та чудово зберігає колір. Проте поліестеровий купальник  досить довго сохне. Та і довговічністю цей матеріал не може похвалитись.

  • Поліамід

М’який та еластичний поліамід швидко висихає на сонці. А ще цей матеріал блищить на сонці. Але є один недолік – на сонці колір швидко вицвітає. 

  • Спандекс

Такий матеріал відмінно зберігає свою форму та не деформується після прання. Спандекс додають до інших тканин, що робить їх більш довговічними. 

  • Тактель

Він володіє унікальною здатністю відводити потові відділення тіла на зовнішню поверхню. А ще тактель – доволі таки зносостійкий матеріал.

  • Лайкра

Приємна на дотик лайкра робить носіння купального костюму комфортнішим. Дійсно якісні моделі виготовляють з 20-30% вмістом лайкри. 

  • Нейлон

Цей матеріал може похвалитись своєю легкістю та здатністю вбирати мало води. Проте він швидко вицвітає на сонці.

Яскравий купальник: обираємо колір до типу фігури

  • тип фігури «груша»

Тут варто зробити кольоровий акцент у верхній частині. Надавайте перевагу яскравим кольорам. Розгляньте варіанти з принтами та декором. Це допоможе Вам привернути увагу до бюсту та відволікти від бедер. А ось низ краще купувати спокійного відтінку. 

  • тип фігури «перевернутий трикутник»

Однотонний купальник – це ідеальний варіант для Вас. Або Ви можете розглянути варіант з вертикальними смужками. Також на цьому типі фігури добре виглядають варіанти зі спокійного верху та яскравого низу. 

  • тип фігури «пісочний годинник»

Зробіть акцент на вдалому поєднанні кольорів низу та верху. Ми рекомендуємо Вам уникати червоного, рожевого та зеленого кольорів. Проявіть свою фантазію! 

  • тип фігури «яблуко»

Краще уникати світлі відтінки. Також Вам краще втриматись від моделей з великими малюнками та принтами. Зробіть вибір на користь класики. 

  • тип фігури «прямокутник»

Для Вашого типу фігури найкраще підійде варіант монокіні. Також на «прямокутнику» вдало виглядатимуть симетричні вирізи та драпірування. 

Настав час для шопінгу!

Літо вже на порозі? А Ви до сих пір не придбали стильний купальний костюм? Квитки вже придбані, валіза зібрана, а часу на шопінг у торговому центрі геть не залишилось? Ми знаємо вирішення Вашої проблеми. Онлайн-шопінг у eButik.com.ua здатний задовольнити усі Ваші модні потреби! Ви будете здивовані неймовірним асортиментом якісного жіночого одягу та аксесуарів. Наша команда завжди тримає руку на пульсі моди! Мода повинна бути доступною для кожного! Створювати неймовірні образи щодня? Легко! З нами це можливо! Асортимент інтернет-магазину eButik.com.ua здатний задовольнити модні потреби кожної жінки. В нас Ви знайдете одяг на будь-який бюджет та смак. Дешеві купальники у eButik.com.ua допоможуть Вам відчути себе справжньою королевою пляжу! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш асортимент стильних жіночих кепок! Наша місія – бачити покупців щасливими та задоволеними. Тому не гайте час в інших магазинах! В нашому інтернет-магазині Ви здатні знайти все необхідне для створення неперевершених образів! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Подивіться: Поясна сумка: феномен і ідеї стилізації

Перегляньте більше: Жіноча туніка та ідеї як її носити