Як пофарбувати волосся самостійно?

Як пофарбувати волосся самостійно?

Як пофарбувати волосся самостійно?
Ви поняття не маєте, як пофарбувати волосся самостійно в домашніх умовах? Безумовно, це тема вчасно, тому що ми в даний час не змогли скористатися послугами перукарського мистецтва з поважної причини, тому ми справляємося так, як ви можете. Багато жінок будуть намагатися пофарбувати волосся самостійно вперше, і деякі з вас, можливо, робили це протягом багатьох років. Сьогодні я хотів би в кілька кроків розповісти, що актуально, що згадати і чого уникнути, щоб ефект був задовільним. Всупереч видимості, пофарбувати волосся не так вже й складно і ви неодмінно впораєтеся самостійно або за допомогою людини іншого. Крім того, це велика економія готівки та часу, тому я думаю, що варто зробити цю спробу.
Підберіть для себе відповідний тип фарби
Перше, основне питання – вибір правильної фарби для волосся. Звичайно, все залежить від того, який ефект ви хочете отримати. Можна вибрати з, крім усього іншого, шампунів, які не містять аміаку і завдяки цьому пігмент не проникає всередину волоса. В результаті виходить недовговічний затяжний ефект від шести до восьми мийок волосся. На наш погляд, шампуні – ідеальний варіант для жінок, які хотіли б випробувати на собі новий колір волосся або змінити свій імідж на короткий час. Інша пропозиція – фарбувальні шампуні і фарбувальні креми для волосся, які також не містять в складі аміаку або, можливо, містять його слідові кількості. Фарбувальні шампуні і фарбувальні креми для волосся м’які до шкіри голови і покривають волосся рівномірно кольором, надаючи їм гарний здоровий блиск. Вони, безумовно, більш довговічні, ніж шампуні, однак, і споліскують при митті волосся. Повне розпорядження кольором відбувається приблизно після двадцяти восьмого миття голови. Якщо ви впевнені в обраному вами кольорі і мрієте про ефект на довгі роки, то фарби для волосся стануть найкращим вибором.
Мити голову чи ні?
Багато жінок задаються питанням, мити голову перед фарбуванням. Чи робите ви це самостійно вдома або записуєтеся в перукарню, волосся не слід мити безпосередньо перед їх фарбуванням. Відомий всім жіночим зачіскам фахівець — Мацій Маневський натякає, що волосся потрібно мити не раніше, ніж за добу до їх фарбування. Виняток становлять тоді, коли в плані у вас освітлення волосся, то вони можуть бути трохи пережирними. Перш ніж перейти до фарбування волосся, також варто подбати про їх належному стані і регенерації. Також пам’ятайте, що варто провести алергічну пробу фарби для волосся на шкірі. Для цього нанесіть невелику кількість фарби на шкіру на згині ліктя, почекайте кілька хвилин і змийте. Якщо протягом десятка годин не було алергічної реакції, то можна йти вперед з фарбуванням волосся. Як пофарбувати волосся самостійно? Ви будете знати основні кроки в одну мить.
Як пофарбувати волосся самостійно — крок перший
Якщо ви вже вибрали фарбу або фарби для волосся, то в першу чергу їх потрібно з’єднати між собою. Багато жінок використовують цю техніку в домашніх умовах і для того, щоб отримати індивідуальний, неповторний колір, змішують два-три фарби різних відтінків, щоб зробити новий. Однак варто вказати, що обов’язково повинні бути фарби для волосся однієї марки, одного тону. Якщо ви не готові до таких самостійних експериментів, в магазинах ви знайдете величезний вибір вже готових до використання фарб, які представляють собою поєднання базового кольору з потрібним вам тоном. Ще одним важливим моментом є той факт, що відразу після змішування фарби потрібно наносити її на волосся. Інакше вона втратить свої властивості і ефект не буде задовільним. Так що не відкладайте нанесення препарату на волосся. Обов’язково розподіліть його рівномірно по всьому, пам’ятаючи про шкіру голови. Нарешті, ви можете масажувати виріб руками (за допомогою рукавичок), щоб переконатися, що він нікуди не подівся. Потім почекайте стільки часу, скільки написано на упаковці продукту. Додам, що не варто надягати на голову наконечник або шапочку з фольги (це відключить подачу кисню і хімічна реакція буде неправильною).
Догляд за волоссям після фарбування
Промита теплою водою фарба залишить гарний новий, свіжий колір волосся на голові, але хіба що все? Більшість жінок, на жаль, закінчують свою процедуру, забуваючи доглядати після фарбування. Як відомо, фарбування волосся послаблює їх структуру, вони стають більш висушеними. Ви можете уникнути всього цього, аль