Як одягатися на свята? Поради та укладання

Як одягатися на свята? Поради та укладання

Різдво це два тижні, і ви все ще не планували укладання для цього випадку? Не хвилюйся! Сьогодні разом з нашим стилістом ми підкажемо, який одяг вибрати і як створити вдалі набори.

Як одягатися на свята? Найкращий одяг

На нашу думку на свята Ми повинні одягатися елегантно. Відмінним вибором є сукні довжиною 3/4 або довгим рукавом, спідниці і елегантні сорочки. Згадаймо, що одяг не повинні бути занадто короткими, а також мати занадто глибокі лінії декольте. Також краще уникати безрукавів елементів гардероба — він не дуже елегантний і не забезпечує теплового комфорту. Ви також можете зробити ставку на штани, але ми б, звичайно, відмовимося від вибору джинсів. Набагато краще зупинити свій вибір на елегантних моделях, наприклад, сигаретах. Щоб нам не холодно варто надіти піджак, покривало або кардиган. Які кольори одягу вибрати? Добре підійдуть позачасові кольори, такі як білий, чорний, бежевий, коричневий, сірий або гранатовий. На свята відмінно підійдуть також червоні і зелені відтінки, які відразу ж асоціюються зі святковим часом.

Утилівки зі спідницями

На свята добре покласти на спідницю теж. Наш вибір – світло-сіра, злегка розкльошені модель до коліна. Для спідниці ми зробили білу сорочку класичного крою і світло-сірий светр, одягнений головою з V-подібним вирізом. Стилізації będzie wyglądać świetnie ze szpilkami nude i kopertówką w tym samym kolorze. Dobrymi dodatkami będą długie kolczyki w kolorze srebrnym.

jak ubrać się na święta
Jak ubrać się na święta? – sklep ebutik.pl

Плаття на свята

Як одягатися на свята з сукнею в головній ролі? Робимо ставку на червону сукню кльош з рукавами 3/4 довжини з легкими оборками. До сукні варто вибрати покриття колготок чорного кольору і елегантний жакет. Добре вибирати для укладання зручні насоси на стійці, які візуально Slims силует. Творіння відмінно підкреслить золоту котушку і клатч в металевому відтінку.

Комплекти з брюками

Наш стиліст рекомендує вам також укладання з брюками — ми знаємо, що не кожному з нас подобається спідниці і сукні. Пропонуємо вашій увазі комплект з чорними брюками елегантного крою і червоною сорочкою з краваткою на шиї і прозорістю на плечах. Для укладання можна вибрати сірий волохатий кардиган, завдяки якому він буде тримати нас в теплі. Добрими доповненнями стануть невеликі, чорно-сірі гаманець і тонкий браслет сріблястого кольору.

Інноваційний стиль

Бажаєте здивувати всіх своєю укладанням? Відмінним і оригінальним вибором стане модний комбінезон. Ви можете зробити ставку на чорну або червону модель з нашийкою на талії і V-подібним вирізом або мерехтливим коричневим фасоном із замші. Як і в інших випадках, для укладання радимо вибирати туфлі на підборах, невелику сумочку і прикраси. Хорошим вибором також є модні комплекти в приглушених тонах, що складаються з елегантного одягу.

Для кожного набору потрібно вибирати тепле вовняне пальто і високі пальто (шпильки або шпильки слід ставити по черзі. Також не забувайте про зимові аксесуари — вони можуть стати в нагоді в холодні дні, коли ми святкуємо Різдво.