Як красиво та стильно стилізувати жіночий шарф?

Як красиво та стильно стилізувати жіночий шарф?

Восени ми бажаємо створювати затишні та теплі образи. Особливого комфорту образу додає жіночий шарф. Цей аксесуар легко додасть цікавості та незвичності навіть найбанальнішому образу. Отож, Ви бажаєте створити неординарний лук? Тоді Вам точно не обійтись без стильного шарфу. Наша команда із задоволенням розповість Вам, як вибрати шарф та як його цікаво стилізувати. 

Трендовий жіночий шарф: історія популярності 

Нам важко уявити осінньо-зимовий період без теплих аксесуарів. Стильний жіночий шарф зробить будь-який Ваш образ більш затишним та цікавим. Сьогодні широкий асортимент шарфів здатний задовольнити модні побажання будь-якої красуні. У це важко повірити: шарфи носили ще близько двох тисяч років тому. Так, ця річ з‘явилась в епоху правління китайського імператора Цинь Ши Хуан-пабло Ді. Воїни використовували шарфи з метою зігрівання від пронизливого холоду. А у період царської Росії цей предмет гардеробу був схожий на пояс з шовкових кольорових ниток. За цим поясом можна було визначити чин військового. Саме за часів Петра Великого з‘явився фасон шарфа з китицями. Наприкінці XVIII століття француженки насолоджувались модними накрохмаленими мусліновими хустками. Вони обмотували їх довкола шиї. Проте шарфи почали користуватись шаленою популярністю в кінці XIX століття. Саме у цей період модельєри почали виготовляти іменні шовкові моделі шарфів. Відбувся справжній модний прорив. З тих пір популярність цього стильного жіночого аксесуару лише набирає обертів.

Шарф рожевого кольору в рослинний принт в поєднанні з сірим светром
Жіночий шарф – актуальні фасони на eButik.com.ua!

Актуальні жіночі шарфи: що у моді?

  • шаль

Цей великий в‘язаний жіночий шарф став надзвичайно популярним саме завдяки французькій імператриці Жозефіні Богарне. Вона була першою модницею Франції. В її гардеробі можна було знайти близько 400 шарфів. Ось це так колекція! Сьогодні цей аксесуар легко стане родзинкою образу. Такі шарфи личать кожній жінці. Вони можуть бути теплими або ж легкими.

  • палантин

Ми рекомендуємо Вам зупинити свій вибір на моделі довгастої прямокутної форми. Такий шарф прикрашають рюшами, мереживом, бахромою та хутром. Ви можете носити палантин як накидку, підколюючи його шпилькою. 

  • снуд

Один з найпопулярніших моделей шарфів. Цей варіант вирізняється особливою формою – колом. Снуд одягають через голову. Такий теплий жіночий шарф відмінно зберігає тепло та захищає від холоду. Ви не любите носити головні убори? Тоді цей варіант стане для Вас найкращим вибором! 

  • пончо

Цей різновид шарфу має вигляд прямокутного відрізу з отвором в центрі. Пончо часто декорують китицями або ж бахромою. Такий шарф Ви можете носити поверх гольфів та светрів. Чудове доповнення до будь-якого образу. 

Якісний жіночий шарф: як вибрати?

Ви шукаєте зручний жіночий шарф для холодної пори року? Ми рекомендуємо Вам зупинити свій вибір на моделях з натуральних матеріалів. Вовна, ангора або ж кашемір – ідеальні кандидати. Вовняні шарфи відмінно зберігають тепло та прослужать Вам не один рік. На що ж потрібно звернути увагу при виборі шарфів? Наша команда із радістю розповість Вам кілька секретів. Ви красуня з пишними формами? Тоді Вам краще уникати моделі з великими та абстрактними візерунками. Вам краще надати перевагу шарфам у вертикальну смужку, дрібну клітинку. Або Ви можете спробувати створити образ з шарфом у анімалістичний принт. Перед покупкою важливо врахувати кольоротип Вашої зовнішності. Це допоможе Вам підібрати ідеальний колір! Який лише підкреслить усю Вашу неповторну красу. Безумовно, варто звернути увагу на якість шарфу. Наскільки добре оброблені краї? Переконайтесь, що ніде не стирчать жодні нитки. Важливо: шарф повинен Вам подобатись. Тренди трендами. А ось справжню моду створюєте Ви! Отож, важливо прислухатись до свого серця та вибрати свій ідеальний шарф! Ніколи не втрачайте свою індивідуальність! 

Як носити шарф: способи зав‘язування

Осінній жіночий шарф здатний додати правильного настрою Вашому образу. Зараз ми разом із Вами розглянемо цікаві способи зав‘язування цього жіночого аксесуару. Як зав’язати шарф бантиком? Для цього Вам потрібно накинути шарф на шию та залишити один кінець довшим. Довшу частину складають удвоє. Замотайте коротку частину навколо її центру та зав’яжіть бант. Такий спосіб зав‘язування класно виглядає поверх пальто або тренча. Наступний спосіб зав‘язати шарф. Складіть аксесуар у трикутник. Основне полотно накиньте спереду, перекрутіть кінці навколо шиї та зав‘яжіть їх спереду. Сховайте вузлик під палантином та надайте усьому красиву форму. Як зав’язати форму у вигляді вузла? Для цього Вам слід обмотати шарфом шию. Так, щоб обидва кінці були попереду. З‘єднайте їх та сховайте під шаром палантин. Є ще один спосіб: накиньте шарф на шию. Зав‘яжіть вільний вузол з одного боку. Інший кінець протягніть через вузол. Як носити довгий шарф? Розправте шарф на шиї та плечах. Кінці повинні бути однієї довжини. Візьміть пояс та застібніть його на талії поверх шарфа. Чудовий спосіб створити стильний образ!

Настав час для шопінгу!

Шукаєте дешевий жіночий шарф? Ви опинились в правильному місці в правильний час! Наш інтернет-магазин eButik.com.ua пропонує Вам широкий вибір не лише якісних аксесуарів, але і стильного жіночого одягу. Оцініть всі переваги онлайн-шопінгу. Вам більше не потрібно витрачати час на безрезультативні пошуки одягу в торгових центрах. Залиште це все у минулому. Витрачайте свій час на потрібні речі. Забудьте про невдалий досвід. Шопінг повинен приносити задоволення. З eButik.com.ua це цілком реально. Адже наш асортимент здатний задовольнити будь-які Ваші модні бажання. Не вірите? Переконайтесь у цьому на власному досвіді. Ви будете приємно здивовані якістю наших речей. А наші доступні ціни стануть Вашим найбільшим здивуванням. Так, одягатися стильно та заощадити гроші – це реально. Також запрошуємо Вас до перегляду нашого широкого асортименту стильних жіночих курток з деніму. Бажаємо Вам вдалого шопінгу та приємного дня!

Подивіться: Трикотаж у осінніх стилізаціях – поради стилістів

Перегляньте ще: Плісировані спідниці – чи знову в моді?