Як зробити гібриди? Поради та поради

Як зробити гібриди? Поради та поради

Багато хто з нас зараз вважають за краще робити гібридний манікюр, в розмовній формі звані гібридами, в домашніх умовах. Як правильно це зробити своїми руками? Наш експерт має деякі поради для вас з цього приводу і буде радий розповісти вам, як зробити так, щоб ваші нігті виглядали красиво.

Манікюр гібридний

Що потрібно мати для того, щоб правильно виконати гібридний манікюр у себе вдома? Список досить довгий. Основою, звичайно ж, є спеціалізована УФ-або світлодіодна лампа, яка вилікує лак. Лампа дійсно багато, тому варто задуматися довше, перш ніж купувати їх. Для виконання самої манікюр вам знадобиться база, Гібридний лак, Верхнє покриття і чистіше фінішної обробки. Важливими елементами є також очищувач, полірувальний блок і ватні тампони без пилу. Вам також знадобиться спеціальна рідина для видалення (зазвичай це ремувер з ацетоном) і фольга для видалення гібридів. Дрота ебутік.pl ma w sprzedaży wszystkie produkty niezbędne do zrobienia manicure hybrydowego, zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą!

jak dbać o paznokcie
Jak zrobić hybrydy? Odpowiednie kosmetyki i produkty – drogeria ebutik.pl

Як зробити гібриди покроково

Наш експерт підкаже вам як зробити гібриди крок за кроком. Ми припускаємо, що це ваш перший раз — якщо ви не видалите раніше гібрид, змийте лак і дійте наступним чином. Насамперед необхідно очистити, зрізати і надати нігтям бажану форму. Другий етап – видалення або втягування шкурки. Потім необхідно потьмяніти нігті протирання їх спеціальним полірувальним блоком — якщо ми не лак він відвалиться дуже швидко. Наступний крок – знежирити нігтьову пластину за допомогою засобу для чищення. З цього моменту ми не можемо нічого чіпати — інакше цей крок потрібно буде повторити. Наступним етапом є нанесення базового шару і затвердіння його під лампу. Потім наносимо шар лаку і затверджуємо його під лампу. Потім наносимо другий шар лаку і також затверджуємо під лампу. Наступним етапом є нанесення верхнього коату і також затвердіння під лампу. Для видалення залишків так званого дисперсійного шару слід промити нігті очищувач обробки. Гібриди вони зараз закінчені! Пам’ятайте, що для виконання гібридний манікюр потрібно вміти. Не відштовховуйте себе, якщо після першого разу у вас щось не вийде і продовжуйте намагатися!

Як доглядати за нігтями після видалення гібридів?

Про стан нігтів після видалення гібридів косметологи говорять різними способами. Деякі стверджують, що постійно виготовлення гібридів — знімаючи один і надягаючи інший без розриву — може зруйнувати нігтьову пластину. Частина фахівців висловлюються навпаки — що довготривалі гібриди роблять нігті стають міцнішими і довговічнішими. На наш погляд, все індивідуальне питання. деякі нігті вони можуть реагувати так і інші по-різному. З іншого боку, як то кажуть: краще попередити, ніж лікувати. На наш погляд, після виготовлення декількох гібридів, варто зробити самостійно вільним від манікюр такого роду і акуратно доглядають за зовнішнім виглядом нігтьової пластини. Як ви це робите? Варто озброїтися відповідними кондиціонерами і годуючої сироваткою. Також корисні різноманітні масла, що зміцнюють пластину або для розм’якшення шкурки.