Як вибрати сонцезахисні окуляри для форми обличчя?

Як вибрати сонцезахисні окуляри для форми обличчя?

Теплі дні стають все більше і більше, а сонце світить майже без логу. Для весняно-літнього сезону варто запастися сонцезахисними окулярами, ще краще, щоб вони були підібрані під форму нашого обличчя. Ви ставите питанням, як це зробити? Ознайомтеся з цінними порадами в нашому записі.

Як вибрати сонцезахисні окуляри для форми обличчя?

По перше, необхідно визначити, що у нас обличчя. Як правило, виділяють шість форм обличчя. Важливим є те, обличчя приваблює чи ні, як виглядає підборіддя, і навіть як ми вирощуємо і укладаємо волосся. Тип особи визначається за допомогою позначення двох ліній — вертикальної (від підборіддя до центру чола) і горизонтальної (що проходить через середину носа). Нижче ми обговоримо шість фігур для вас і підкажемо як вибрати сонцезахисні окуляри для форми обличчя.

Поздовжній грані

Її легко відрізнити від інших. поздовжня обличчя мають люди, довжина особи яких набагато більше, ніж його ширина. Іноді цей рід відносять до прямокутним. Такі люди повинні носити сонцезахисні окуляри круглої або з округлої формою. Фікси повинні бути тонкими, досить тонкими. Уникайте гострих кантів, які можуть ще більше подовжити обличчя.

Овальний

Це найбільш пропорційний тип форм обличчя. Довжина особи повинна бути більше ширини, але лінія підборіддя повинна бути ніжною. Цей тип часто плутають з поздовжнім, однак, люди з овальним обличчям мають більш сильно підкреслені вилиці, їх обличчя широкий в цій області. Жінкам з овальним обличчям пощастило — їх можна носити практично будь-який сонцезахисні окуляри. Najlepiej wyglądają jednak w prostokątnych oprawkach oraz lekko za dużych modelach takich jak aviatory czy wayfarery.

Jak dobrać okulary przeciwsłoneczne do kształtu twarzy?
Jak dobrać okulary przeciwsłoneczne do kształtu twarzy? Sklep ebutik.pl

Кругле обличчя

Якщо у вас обличчя округлити він повинен бути ширше, ніж довше, або ці значення можуть бути однаковими. обличчя кругла справляє враження повної, однак, має делікатну лінію нижньої щелепи. При такому типі особи потрібно відмовитися від круглих рамок і зробити ставку на прямокутні або квадратні моделі. Хорошим вибором є фасади, вигнуті до низу або з гострими кутами. Сонцезахисні окуляри повинна бути середнього розміру. Занадто маленькі моделі підкреслять круглу форму обличчя.

Площа

Жінки з квадратним обличчям зазвичай мають обидві лінії (вертикальну і горизонтальну) практично однакової довжини. Однак форма нижньої щелепи важлива — вона повинна бути сильно окресленою, широкою і квадратною. Кращим вибором є сонцезахисні окуляри з округлою формою. Варто зробити ставку на моделі злегка підняті до вершини або кішки.

серця

Жінки з особою у формі серця мають загострений підборіддя, а також широкий волосяний покрив. Такі обличчя має великий лоб і звужується у напрямку до низу. Людям з таким обличчям слід відмовитися від квадратних рам. Хорошим вибором є моделі кішок, круглі і овальні фасади — аксесуар не варто завершувати вгорі горизонтальною лінією, так як він приверне увагу до великого чола.

Діамант

обличчя за формою ромба схожа на серце з тією різницею, що воно трохи звужується вгору. Вузький волосяний покрив підкреслює це звуження. У жінок з таким обличчям вузький лоб, витрачені вилиці і загострений підборіддя. Можна сміливо вибирати ті ж моделі сонцезахисних окулярів, що і дами з особою у формі серця. При цьому, однак, необхідно подбати про те, щоб вони не були занадто великими окуляри.