Які шпильки вибрати для силуету? Консультації

Які шпильки вибрати для силуету? Консультації

У більшості жінок є шпильки в перев’язувальній кімнаті. Чи знаємо ми, як їх правильно вибрати? Сьогодні ми радимо вам які шпильки вибрати для силуету і обговоримо різні фасади. Ознайомтеся з нашим оглядом і знайдіть цікаві моделі для себе.

Які шпильки вибрати для силуету?

Жінкам з фігурою груші не варто носити шпильки на дуже тонкому каблуці, тоді ноги здаються візуально потовщеними. Груші повинні зробити ставку на взуття на більш товстому п’яті. У свою чергу бісер, як сумарна протилежність груші, повинен вибирати саме ніжні чоботи, З тонким каблуком. Якщо у вас є така цифра, ви можете зробити ставку навіть на дуже високі штирі. Пісочний годинник має гарний силует, але ноги можна і варто підкреслювати шпильками. Жінки такої фігури можуть поставити навіть на дуже високі підбори, так ноги будуть витягнутими, а силует зісковзнувся вниз. Хороший вибір чоботи з круглим носом і виїмкою для пальців. Колонки можуть робити ставки на шпильки każdej wysokości. Jabłka także, najlepiej wyglądają w średnich lub wysokich modelach.

jakie szpilki dobrać do sylwetki
Jakie szpilki dobrać do sylwetki? Sklep ebutik.pl

Який колір вибрати?

Ви можете зробити ставку на класичні відтінки, такі як сірий, коричневий, чорний, білий або бежевий. Інші тоновані кольори також хороші — бордовий, оливковий або гірчичний. Відповідними останнім тенденціям є шпильки пастельних відтінків: блакитні, світло-рожеві, м’ятні або бузкові. Вони також чудово виглядають шпильки в інтенсивних відтінках — червоному, рожевому, фіолетовому, кобальтовому, жовтому або зеленому. Модно також виглядають фасади в металевих відтінках. Перед покупкою штирів враховуйте матеріал, з якого вони виготовлені. Можна зробити ставку на шкіру або еко-шкіру, вибрати модні замшеві або велюрові моделі. Добре представлені як матові моделі, так і декоровані лакуванням. Чудово виглядають шпильки з матеріалу, що імітує шкіру змії або крокодила. Якщо ви хочете подовжити ноги візуально на шпильки оголеною, яка візуально буде тонути ногами. Одягаєте колготки або штани? виберіть чоботи в тому ж кольорі, що і нижня частина гардероба.

Висота штирів

Для найнижчих шпильки визнаний підбори кошеня також називають качками. Ці низькі штирі мають буквально багатосантиметровий каблук. Вони ідеально підходять для людей, які тільки вчаться ходити на шпильках, але і для дуже високих жінок або там, де партнер не набагато вище. Якщо ви вже відчуваєте себе впевнено в Кошеня каблуків можна починати ходити шпильками середньої висоти. Магазин ебутік.pl є в продажу не тільки класичні моделі, але і чоботи Прикрашена металевою фурнітурою: блискітками, блискітками або шпильками. Ефектно також представлені шпильки з наконечниками контрастного кольору до всієї взуття, моделі з мерехтливою перлиною на підборах або моделі з пов’язкою. Високі штирі можуть, в свою чергу, мати прозорі вставки, декоративні камені, шипи і стрази або мерехтливу текстуру. Оригінально виглядають фасади в візерунках (квіти, пантера, моро), з кольоровими скобами в квіткових мотивах або з ефектом омбре (затінення).