Яку блузку вибрати під фігуру і інші елементи наряду?

У кожної жінки є різні тип силуету. Залежно від того, яка фігура у вас є, ви можете вибрати одяг, яка буде проявляти свої переваги і приховувати манжети. Виділяють 5 основних форм фігури: пісочний годинник, коло, прямокутник, трикутник і перевернутий трикутник. Однак, коли ми розглянемо жіночий організм більш детально виявиться, що можна витягти навіть 12 типів силуету. Кожен з нас різний, тому важко вписатися в якусь строго певну схему. Важливо просто дізнаємося недоліки і переваги своєї фігури. Завдяки цьому за допомогою відповідного одягу ви зможете підкреслити свої сильні сторони і вирівняти пропорції. Сьогодні ми підкажемо вам Яку блузку вибрати для фігури і з якими мені поєднувати ямки, щоб виглядати чудово.

Яку блузку вибрати для брюк?

Якщо усвідомити, як правильно підбирати окремі фасади одягу, то уникнемо багатьох розчарувань або ударів в майбутньому. Раз ми зрозуміємо основні принципи пропорцій, то ми не тільки будемо ідеально виглядати в нашому вбранні, але і будемо щасливішими. Навіть ідеально підігнаній нижній частині гардероба недостатньо, коли вона поєднується з недоречною блузкою.

Відвідні, стартові і елегантні блузки добре виконують в поєднанні з сигарети. Їх також можна носити для штанів із завищеною талією або широкими ногами. Суть справи, однак, полягає в підгоні блузки до фігури. Жінки з широкими стегнами хочуть зазвичай надати собі обсяг у верхній частині тулуба. Тому їм варто вибирати блузки з декоративними буфети або оборки. Такі блузки найкраще зіставляються з брюками прямих або злегка розкльошені ніг і з моделями із завищеною талією.

Жінки з рівним обхватом плечей і стегон, з помітним відступом на талії, є в теорії власницями ідеальної фігури. Це дозволяє їм надягати сигаретні штани, бойфренди або тюбики. До них найприємнішою брехнею стануть блузки з талією і сорочки. Для вільних блузок в цьому випадку вони зазвичай будуть вас товщати.

Жінкам з фігурою кола (або подобається, хто вважає за краще яблука) варто шукати блузки з розширюється ямою. У цьому випадку сорочка буде ідеальною блузки конвертів з трикутним вирізом. Найкраще надягати їх на приталені штани або з прямими ногами.

Варто запам’ятати одне просте правило: не варто прикривати блузку з штанів із завищеною талією. Краще одягніть блузку всередину — все або просто сама передня.

Modne bluzki na każdą sylwetkę, jaką bluzkę dobrać do sylwetki, jaka bluzka do spódnicy, jaka bluzka do spodni, bluzki damskie ebutik
Модні блузки для кожної фігури — магазин Ebutik.pl.

Яку блузку вибрати для спідниці?

До спідниці кльош Найкраще надягати кофтинки короткі і з досить облягаючим обличчям. Довші блузи нехай під спідницю. Інакше ви засмутите свої пропорції, що зведе нанівець весь ефект. Для гладкої спідниці надіньте візерункову блузку або навпаки. Вибирайте візерунковий одяг в залежності від того, де потрібно додати оптично об’єм — в бюсті або в стегні. Також спробуйте обсунути різні види матеріалів один з одним.

До Спідниці олівець в свою чергу, підійдуть блузки добре виглядають. Їх можна вставляти всередину, але не обов’язково — краще, щоб вони досягали більш-менш до стегон. Також хорошими будуть блузки трохи ширше, з простим фасадом. Таку конструкцію можна цікаво задрапірувати на передній, наприклад. Уникайте блузок oversize в цьому випадку. Для вечірки надіньте футболку на бретелі з глянцевого матеріалу або типу серпанок. Для роботи відмінно підійдуть класичні сорочки, блузи з декоративним вирізом або застібками.

Найпростіший спосіб укладання трапецієподібні спідниці. Щоб в офісі припускали ні до чого