Що носити цієї зими – поради стилістів?

Що носити цієї зими – поради стилістів?

Стильні ідеї вичерпали свої запаси і Ви знову не знаєте, що носити цієї зими? Тоді наша стаття створена саме для Вас! У ній ми зібрали корисні поради та стильні комбінації від наших експертів. Тут гарантовано кожна знайде, щось для себе. Адже великий асортимент і різноманіття образів для різних подій сподобаються навіть найвибагливішим модницям. Саме тут ми розвіємо популярні міфи та допоможемо кожній бути стильною, незважаючи на погоду за вікном. Отож, поїхали!

Що носити цієї зими аби виглядати на всі сто?

Зимовий період створений для затишних комбінацій, які у свою чергу приваблюють багатошаровістю, теплом і універсальністю. Ні для кого не секрет, що зимова пора не є перешкодою для стильних образів. Варто запастись комплектом термобілизни, яка допоможе почуватись впевнено навіть при максимально низьких температурах і діяти. Що носити цієї зими? Доволі актуальне питання. В першу чергу, зверніть увагу на трикотажні та в‘язані вироби. Останні несуть в собі своєрідну атмосферу та характер. Часто можуть презентувати ручну роботу, яка виділяє любов і особливий смак. В‘язані сукні та костюми – головний хіт цього сезону! Сукні переважно приваблюють оригінальним плетінням. Тут більшість моделей змагаються між собою, презентуючи грубі коси чи делікатну сітку. Висока горловина та об‘ємний рукав не дозволять пройти повз. Щодо костюмів, тут лідирують святкові образи. Короткі, в’язані спідниці та кардигани з легкістю конкурують бавовняним, велюровим або трикотажним аналогам. Якщо ж хочете всіх здивувати, тоді не зволікайте. 

Що носити цієї зими жінкам, які люблять затишні комбінації, проте в’язані вироби не про них? Трикотаж прийде Вам на допомогу! Трикотажні сукні, костюми та светри – невід‘ємні складові зимового сезону. Вони приємні на дотик і максимально легкі не лише у використанні, але й у стилізаціях. Трикотажні костюми здатні створити стильний образ на щодень всього за кілька хвилин. І це дійсно знахідка для активних жінок або ж молодих матусь. Сукні у свою чергу обожнюють стильні аксесуари у вигляді ремня чи корсету. Адже саме вони допоможуть підкреслити всі головні достоїнства Вашої фігури.

Повсякденний костюм двійка в поєднанні з толстовкою та штанами з написами коричневого кольору
Що носити цієї зими – актуальні моделі на eButik.pl!

Моделі одягу, які варті Вашої уваги!

Кожного сезону нас приваблює різноманіття моделей, адже саме таким чином кожна з нас з легкістю виражає свою індивідуальність і особливий смак. Скільки жінок, стільки й смаків. Тому модні дизайнери не зупиняються на досягнутому. Що носити цієї зими точно знають наші експерти. Саме вони створили стильну підбірку для жінок, які активно крокують в ногу з модними тенденціями. Якщо Ви також полюбляєте різноманітність і прагнете виглядати стильно цієї зими, незважаючи на будь-що, то потрапили у правильне місце. Зима не привід ховатись за багатошаровими та товстими моделями одягу. І сьогодні Ви дізнаєтесь, що варто обрати в цьому сезоні!

  • повсякденні костюми

Жіночі костюми у простому пошитті б‘ють усі рекорди продажу. Адже більшість обирає максимальний комфорт і універсальність. Базові моделі ідеально вписуються у стилістику щоденного образу на зиму. Вони стильно комбінуються зі стьобаними куртками, еко-шубами та навіть класичними пальтами. Додайте масивне взуття та зимові комплекти і все Ваш зимовий образ готовий! Обирайте утеплені фасони з капюшоном, яким не страшні мінливі погодні умови.

  • довгі светри

Без них неможливо уявити жіночий гардероб. Довгі светри у цьому сезоні повинні бути у кожної модниці. Експерти радять стилізувати їх з базовими легінсами, шкіряними штанами та улюбленими джинсами. Ви завжди можете заправити передній край в середину штанів, вибрати модель з широкими рукавами, глибоким вирізом чи відкритими плечима, щоб значно урізноманітнити свій зовнішній вигляд.

  • трикотажні жилети

Ще одна новинка цього сезону. Трикотажні жилети доволі стильно виглядають з широкими джинсами та класичною сорочкою. Їх часто можна зустріти в поєднанні з панамами букле та шубками зі штучного хутра. Жилети можуть бути як і однотонними, так і в принт. Тому кожна з Вас гарантовано обере свою ідеальну модель для зимових стилізацій.

Що носити цієї зими: актуальна кольорова палітра!

Як Вам вже відомо, дизайн і колір відіграють важливе значення у нашому образі. На відміну від пошиття, це перше на, що ми звертаємо увагу. Адже завжди цікаво експериментувати, виділятись яскравими кольорами або ж навпаки поринути з головою у класику. Що носити цієї зими, Ви вже дізнались. Головні новинки сезону, звичайно, захоплюють любителів модних тенденцій, а ось кольорова палітра для багатьох залишається в тіні. Ми звикли обирати те, що до вподоби. Наші стилісти радять звернути увагу на палітру кольору від інституту Pantone, де черпають натхнення відомі дизайнери та знавці моди. У цьому зимовому сезоні переважає колір. Тому не бійтесь вибирати фасони яскраво зеленого, синього, червоного, фіолетового та помаранчевого кольорів. Якщо ж Вам важко наважитись на кольорові рішення, тоді класичні відтінки сірого, світло-рожевого, голубого, оливкового та бежевого кольорів стануть Вам у нагоді. Що носити цієї зими – вибір за Вами, проте не бійтесь відкривати у собі нові особливості стилю та характеру за допомогою одягу!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl вважається одним з найпопулярніших у мережі. Саме у нас Ви знайдете безліч стильних моделей одягу, які відповідають гарячим тенденціям цього сезону. Різноманіття кольорів і візерунків підкорять серця навіть найвибагливіших красунь. Переглядаючи сторінки eButik.pl, у Вас зникнуть всі сумніви, що носити цієї зими. Широкий вибір готових стилізацій, чекає саме на Вас. Ми прагнемо робити покупки доступними та приємними для кожного. Тому щодня тішимо Вас знижками та тематичними акціями. Запрошуємо на шопінг вже сьогодні!

Читайте більше: Зимові стилізації для святкування!

Дізнайтесь також: Ліниві свята – піжама в Твоєму стилі!