Що надіти, щоб почати рік? Готові комплекти

Що надіти, щоб почати рік? Готові комплекти

Незалежно від того, чи починаєте ви навчальний рік або академічний, ви повинні виглядати елегантно і відповідно до випадку. Сьогодні ми розповімо, що одягнути на початок року. Ознайомтеся з нашими трьома перевіреними пропозиціями про укладання.

Що надіти, щоб почати рік? Правила дрес-коду

Починаючи з року вважається офіційним торжеством, на ньому діють певні правила дрес-коду. Слід вибирати елегантний одяг, такий як сигарети, брюки матеріал, сукні, spódnic, koszule oraz bluzki koszulowe. Ubrania powinny zakrywać ramiona, a buty muszą zakrywać place i stopy. Unikaj głębokich dekoltów, długości mini oraz nadmiernej ilości biżuterii. Postaw na proste fasony bez zbędnych ozdobników, dobrymi ozdobami są kołnierzyki i mankiety. Można zdecydować się na niewielkie zdobienia takie jak marszczenia, bufki, falbany, kokardki czy subtelne hafty. Nie wybieraj ubrań we wzory, lepsze będą jednolite modele. Jeśli chodzi o dodatki warto mieć ze sobą torebkę, wygodne, ale eleganckie zarazem buty i subtelne elementy biżuterii. Najlepiej stawiać na ubrania w stonowanych odcieniach takich jak biel, beż, szary, granat, czerń czy brąz. Można pozwolić sobie także na pastelowe barwy takie jak błękit czy jasny róż lub stonowane bordo czy oliwkowy.

Co założyć na rozpoczęcie roku
Co założyć na rozpoczęcie roku? Sklep ebutik.pl

Штани в головній ролі

Наш перший набір зберігається в класичній біло-чорній кольоровій гамі. Робимо ставку на чорний брюки з гумкою на талії і закочуванням ніг. Ми звикли робити їм білу базову футболку. Доповнення – чорні шпильки, маленькі сережки і стьобана сумочка на ланцюжку. Якщо буде холодно до комплекту можна надіти чорну куртку. Поєднання елегантності з класикою гардероба як вони основні футболки це джек-пот постріл.

Сукня для початку року

Хорошим вибором є також плаття для початку року. Більшість з нас прекрасно себе почуває в такому одязі, і на вершині цього легко знайти елегантні моделі. На цей раз ми встановили поєднання трьох кольорів — сірого, білого і чорного. Ми вибрали світло-сіру сукню з декоративним рюшами по низу. Сукня для початку року прикрашена білим коміром і манжетами. Вся прикрашена чорними вставками — бантами і бретелями з тканини. З комплектом чудово поєднуються чорні шпильки, сумочка середнього розміру і тонкий браслет знаменитості.

Укладання зі спідницею

Що одягнути для початку крім штанів і сукні? Спідниця, звичайно. Ми визначилися з коричневою моделлю олівця. Спідниця об’єдналася з класичною білою сорочкою, прикрашеною тонкою квітковою вишивкою на комірі. Квіткові мотиви у вигляді вишивки – гарячий тренд цього року. Для комплекту мені відмінно підійдуть шпильки і містка сумочка. Додатково можуть бути срібні сережки або чорний годинник.

Крім шпильок знадобляться і інші туфлі на підборах — пара або пара кусачок. Якщо ви віддаєте перевагу взуття на плоскій підошві, ви можете зробити ставку на зручні балерини, мокасини або лорди. І вищезгаданий одяг, і взуття мають у своїй пропозиції ebutik.pl магазин.