Штани на яблуко: привабливі моди

Штани на яблуко: привабливі моди

Жінкам з фігурою яблука слід ретельно вибирати брюки, щоб не порушити пропорції своєї фігури і не потовстити її візуально. Ознайомтеся, які штани для яблука варто вибрати і відкрити для себе цікаві фасади.

Джинси на яблуко

Добре підібрані джинси із завищеною талією здатні творити чудеса для силуету яблучного типу. Майстерно підібрана посадка покриє великий живіт і подовжить силует. Хороший джинси для яблука є також класичні фасади з прямими ніжками. Відмінним вибором є брюки на яблуко з прямими ногами. Також варто надіти тюбики, які привернуть увагу до найкрасивішого місця вашої фігури — струнким ніжкам. Уникайте стегон — ваші стегна здаватимуться ширше в них, а ваш силует масивніше. Дзвіночки – теж поганий вибір.

Кращий матеріал Штани

Жінки з фігурою яблука буде шикарно виглядати в елегантних сигаретах. Матеріал Штани з звуженими ніжками відмінно підкреслить стрункі ніжки яблук. Вони добре виглядають брюки на яблуко гладити в кант. Вибір Матеріал штанів можна робити ставки на моделі з гумкою в талії з завуженими ногами — вони відмінно підкреслять ноги, і в той же час будуть надзвичайно комфортними. Уникайте негабаритних і надмірно вільних моделей, які товщають ноги. Коли справа доходить до квітів, яблука можуть вибрати для багатьох кольорів. Найкраще наносити на темні кольори — чорний, гранатовий, коричневий або сірий. Ви також можете вибрати світлі відтінки, такі як білий, бежевий або пастельні відтінки. Яблука також може носити брюки w takich barwach jak bordowy, oliwkowy czy fioletowy.

spodnie dla jabłka
Spodnie dla jabłka – sklep ebutik.pl

Модні шорти

Яблука рекомендують короткі шорти, Які красиво підкреслять стрункі ноги. Жінки такого силуету будуть добре виглядати в шортах із завищеною талією, які маскують великий живіт. Хороший шорти для яблука є моделі з витонченими вкладками або злегка закоченими ніжками. Ви можете сміливо робити ставки на невеликі прикраси, вибирати спортивний костюм, матеріал і джинсові моделі.

Хороші штани на яблуко

Наш стиліст вибрав брюки на яблуко з магазину ebutik.pl. У нас є три цікаві фасади для вас на різних випадках. Для офіційних зустрічей, для роботи і урочистих випадків рекомендуємо вам чорні сигарети з еко-шкіри в смужку по стороні. ці брюки на яблуко втягуються, роблячи їх дуже зручними. На щоденній основі вдалим вибором буде джинси для яблука з конічними ніжками, прикрашеними внизу модним парюванням. Такі штани будуть працювати в наборах для шопінгу, прогулянок, зустрічі з друзями або родиною. Для теплих сезонів рекомендуємо вам по черзі шорти. Вони відмінно підходять для деніму шорти для яблука з високою талією і завитими ногами. Модель прикрашена різнокольоровою вишивкою у формі троянд. Пам’ятайте, що наявність фігури яблука і носити приталений низ гардероба найкраще робити ставку на вільний верх.

Всі перераховані моделі брюк ви знайдете пропозиції ebutik.pl магазин. У магазині можна купити джинсові штани, бойфренди, матеріал, елегантний, сигаріллос, шорти, легінси. Магазин ебутік.pl також має плюс розмір штани в продажу.