Штани на Різдво – що вибрати, щоб створити вдалий образ?

Штани на Різдво – що вибрати, щоб створити вдалий образ?

Ви любите ходити в штанях і не хочете відмовлятися від цієї звички навіть під час Різдва? У нас є чудова новина для вас: штани на Різдво – гарячий хіт! Перевірте, яка укладання з брюками буде краще працювати в цей унікальний час.

Різдвяний час і сімейні зустрічі за столом запрошують вас до того, що навіть якщо ми не платимо за класичні візерунки кожен день, знайти більше класичного одягу в нашому гардеробі. Вони будуть чудовими не тільки під час сімейних гулянь, але і під час ділової зустрічі на вафелі. Вибираючи одяг класичного крою і в приглухих тонах, ви, звичайно, не включаєте в моду faux pas. Але ніщо не заважає вам поєднувати одяг класичного родоводу з більш гарячими елементами прямо з подіумів світових брендів, якщо ви відчуваєте, як це. Правильно комбіновані класичні візерунки з невеликою сучасною безтурботністю дозволять вам домогтися окачливого модного ефекту.

Штани на свята – класична елегантність

На пропозицію інтернет-магазинів ви знайдете різноманітні моделі брюк до свят, які можуть зарекомендувати себе як елемент святкової укладання. Для такого урочистого випадку ми навряд чи виберемо джинсові трубочки або зубчасті бойфренди. Це, безумовно, краще для всіх типів матеріалу штани на Різдво, витримані швидше в темній колірній гамі. Однак ми також досягнемо стильного ефекту, обравши для себе модель в бордовому, темно-синьому або навіть червоному кольорі. Багато що залежить від того, що ми вибираємо для завершення гори і які доповнення ми вирішуємо. У цьому сезоні модель модних блогерів ми носимо як класичні, гладкі брюки, Наприклад, довжиною, а також більш химерними варіантами з рюшами або гламурним краваткою на талії. Чи робите ви ставку на гладкі, прямі штани або з химерними аксесуарами, відповідний топ допоможе вам створити елегантний вигляд. Ви можете вибрати між сорочкою, дихальним верхом з мереживними вставками або верхом на тонких бретеках, для чого ви виберете піджак простого крою. Ви можете вибрати класичний білий або також зробити ставку на модель в святковому відтінку темно-зеленого, бордового або золотого. Не варто забувати про гламурних ювелірних аксесуарах і виразному макіяжі. Все найкраще буде представлено в компанії штифтів. Якщо ви не відстаєте від них щодня, надягайте зручних балерин або лордів.

spodnie na święta

А може, комбінезон?

Відмінною, хоча часто недооцінена ідея, може бути носити дуже модний комбінезон в цьому сезоні на різдвяну вечерю. Влітку ми носили його в бриз версії бохо, тепер він повертається в зимовому, шикарному варіанті. На святковій вечері ви неодмінно привернете увагу своєю небанальною укладанням, якщо виберете жіночий комбінезон з прямими, широкими ногами і іспанським декольте. Найкраще, щоб вона трималася в темній колірній гамі – найкраще підходить для чорних або темно-сірих варіантів. Прихильники класичної елегантності також можуть тягнутися до моделей з дівчачими рюшами на рукавах або контрастним верхом (наприклад, в геометричному дизайні). Любителям останніх тенденцій обов’язково сподобається оксамит комбінезон в святкових відтінках – бордовий, як темно-зелений. Відповідним доповненням до всього стануть золоті прикраси і туфлі на високих підборах.

Маленький авангард

Ви цінуєте тренди прямо зі світових столиць моди? Ви безумовно віддаєте перевагу більш сучасний вигляд і не є шанувальником класичного стилю? Для різдвяної вечері або святкового обіду в сімейному колі надіньте прості широкі штани з мерехтливого матеріалі.Для цього вибирайте приталену легку блузку або боді. Якщо ви хочете додати своїй укладанні трохи простоти з чоловічого гардеробу, покладіть на плечі темний блейзер або куртку мінімалістського крою. Не забувайте, що привертають увагу ювелірні вироби (наприклад, сережки з великими колесами) і зручні туфлі на широкому каблуці.

Штани на Різдво – справжній джек-пот постріл! Вони не тільки зручні, але і дуже стильні. У цьому році не соромтеся, перш ніж освіжити свій образ і порадувати тенденціями укладання з брюками, які підкреслять вашу неповторність!