Штани модного крою: мамині джинси

Штани модного крою: мамині джинси

Ви знаєте, як виглядають штани щодо джинсового крою матусь? Яку модель конкретно варто зробити ставку на цей рік? Які прикраси і кольори особливо модні? У новому записі ми відповідаємо на ці та інші питання для вас і порадимо, які джинси моменту вибрати.

Джинси килимка

Як вони насправді виглядають джинси матусів? Ми впевнені, що хтось із вас задається питанням про це. Цей крій джинсів був популярний в основному в 1990-х роках. Такі брюки мають дуже високу талію, яка може доходити навіть до пупка і злегка звужених ніг. Однак, головне джинси не облягають або щільно прилягають до силуету, їх крій вільний, що забезпечує максимальну свободу. Частина стилістів, однак, дотримується думки, що такий фасон деформує фігуру. Мамині джинси є відмінним вибором для жінок з хлоп’ячою фігурою. Вони також будуть працювати, щоб підкреслити струнку талію або приховати масивні стегна.

Модні кольори та прикраси

Після вибору крою штанів пора визначитися з кольором і можливими прикрасами. Що стосується кольору, то найпопулярнішими вважаються блакитні джинси. Ви можете вибрати з гами відтінків від блакитного, через блакить до темного граната або глибокого кобальту. Хорошим вибором також буде брюки в інших приглухих і перевірених кольорах, таких як сірий, коричневий або чорний. Модний колір джинсів зараз оголений, тобто бежевий. Після вибору кольору варто придивитися до конкретних фасадів. Ми любимо класичні моделі, але іноді ми відчуваємо, як розкол і робимо ставку тоді на брюки джинси з орнаментами. У модні тенденції відмінно впишуться невеликі бісер, кольорова вишивка або нашивки. Модними також є джинси z przetarciami, a nawet dziurami.

spodnie mom's jeans
Spodnie mom’s jeans – sklep ebutik.pl

Найкрасивіші джинси

Наш стиліст підібрала для вас кілька цікавих моделей брюк з джинси матусів. Номер один для неї брюки виконані з джинсів з ніжною текстурою і контрастними кольорами швів. Саме ця модель джинсів також має трохи коротший крій — ноги досягають приблизно до середини теляти. На думку нашого стиліста, це відмінна пропозиція на весну і літо. Друга цікава модель – синій брюки з легким розтиранням. Посадка відмінно виглядає, коли ви загортаєте в неї ноги. Також відмінно підійде мармурова модель джинси матусів прикрашені отворами. На наш погляд, варто також зробити ставку на бежевий брюки з легким розтиранням.

З чим носити джинси матусі?

брюки можна правильно носити з усіма елементами гардероба. Мамині джинси в повсякденній укладанні добре виглядає в поєднанні з футболками і топами. Для вечірки або побачення добре носити їх з сорочками або мереживними блузами. У холодну погоду варто зважитися поєднувати брюки зі спортивними толстовками або светрами. Верх гардероба може мати трохи коротший зріз — джинси матусів мають, врешті-решт, високий стан. Покрій штанів походить з 1990-х років, тому варто робити ставки на моделі одягу, що відносяться до цього періоду — уніфіковані блузи, сорочки з принтами або одягом, прикрашеними скобами. Ви завжди можете надихнутися укладанням, зображеною в шоу Беверлі-Хіллз 90210, що сприяло популярності цього крою штанів.