Штани-кльош – добірка стильних образів цієї осені!

Штани-кльош – добірка стильних образів цієї осені!

Мода носить циклічний характер. І час від часу ми спостерігаємо хітові повернення легендарних речей. Штани-кльош один з тих випадків! Ви ніколи не мали досвіду у створенні образів з цими штанами? Наша команда із задоволенням розповість Вам усі секрети створення ідеального образу. З нами Ви легко та швидко підберете свою ідеальну пару штанів. Отож, поїхали!

Стильні штани-кльош: історія популярності

Ці штани нагадують нам про далекі 60 та 70-ті роки минулого століття. Проте, якщо добре розібратись, то з’явився такий крій жіночих брюк значно раніше. Вперше кльош почали носити моряки в XIX столітті. Чоловіки обожнювали їх за можливість підвернути. Штани вирізнялася особливою функціональністю. Окрім того, подейкували, що такі штани навіть могли врятувати людину за бортом шлюпки. Адже через широкі штанини потрапляло повітря, і людина не могла потонути. У 70-ті про ці штани говорили всі! Вони були справжньою мрією кожної красуні. Тому вже справа дійшла до того, що жінки почали самостійно відшивати собі штани. Адже у магазині було складно придбати такі штани. Це був справжній дефіцит! Мало про яку річ говорять: її носити всі. Так ось, про кльош так можна сказати! Друга хвиля популярності цих штанів припала на шалені 90-ті. Але трендові штани-кльош так і не змогли затьмарити своєю популярністю обтягуючі моделі штанів з низькою посадкою. Образ з цими брюками часто з’являвся на червоних доріжках. І ось сьогодні вони феєрично повернулись до нас! 

Штани-кльош помаранчевого кольору в смужки в поєднанні з коротким топом на довгий рукав
Штани-кльош – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Елегантні штани-кльош: кому личать

Вважається, що класичні штани-кльош здатні зробити будь-яку фігуру стрункішою. Вони візуально збільшують Ваш зріст та приховують недоліки фігури. Проте не всі ці моменти є справедливими. Ці брюки нікого не роблять стрункішими. Візуально Ви виглядатимете стрункішою, але за умови, що Ви струнка. Адже вузькі стегна, кльош та високий каблук або платформа зроблять з Вас струнку красуню. Такі штани ідеально підходять жінкам середнього та високого зросту. Ви надаєте перевагу взуттю на підборах? Тоді Ви можете сміливо дозволити собі одягнути розкльошену модель штанів. Таким чином Ви навіть будете здаватись вищою. Але тут надзвичайно важливо підібрати правильний розмір та посадку. У Вас є невеликий животик? Модель штанів з високою або середньою посадкою допоможуть Вам впоратись із цією проблемою! А ще такі штани допомагають замаскувати нерівність ніг та диспропорцію у фігурі. Ви худа та струнка? Тоді Вам найбільше підходять варіанти, в яких кльош йде від стегна. І найголовніша перевага високого зросту в даному випадку – це те, що Ви можете носити такі брюки з взуттям на низькому ході. 

Як носити штани-кльош: неперевершений образ за лічені хвилини 

Чорні штани-кльош – ідеальна основа для створення стильного ділового образу. Комбінуйте ці зручні штани-кльош з подовженим кардиганом у пастельному відтінку або з молочним гольфом та крутою шкіряною курткою. Для доповнення варіанту з кардиганом Вам найкраще підійде коричневий плащ в стилі оверсайз! Також Ви можете створити образ з ніжно-рожевою або блакитною сорочкою. Варіант із шовковою блузкою – відмінний спосіб виглядати стримано та елегантно водночас. Збираєтесь на прогулянку? Тоді брюки зі шкіри поєднайте з довгим жилетом з мережива та піджаком з чоловічого плеча. А ось для створення максимально комфортного образу ми рекомендуємо зупинитись на трикотажній моделі брюк. Така річ відмінно буде комбінуватись з укороченими светрами. І пам‘ятайте: такі брюки вже роблять Вас у центрі уваги. Тому не перевантажуйте образ зайвими деталями. А для стильного романтичного образу знадобляться штани у блакитному кольорі та водолазка улюбленого відтінку. Або ж Ви можете замінити водолазку на класичну сорочку. Для довершення стилізації використайте ефектні сережки або чокер. 

Яскраві штани-кльош: вибираємо колір

  • білий

Білі штани-кльош відмінно виглядають у будь-якому образі. Особливо, коли дозволяє суха погода. Носіть їх разом із будь-який кольором. Проте ми рекомендуємо уникати поєднання з сірим. 

  • чорний

Такий варіант – найуніверсальніший. Актуальна класика на роки. Штани чорного кольору Ви легко можете використовувати для створення найрізноманітніших образів. Навіть для офісу! Доповніть свій офісний лук білою сорочкою та яскравим жакетом. Ми переконані: Ви матимете фантастичний вигляд! Спробуйте стилізувати образ для вечірки. Для цього Вам знадобиться блискучий топ та красивий кардиган без рукавів.

  • синій

Синій колір обирають впевнені у собі жінки, які фанатіють від класичного стилю. Це чудова альтернатива чорному кольору. Синій класно виглядатиме у поєднанні з сорочкою у смужку. 

  • червоний

Доволі сміливий варіант. На такі штани наважиться далеко не кожна жінка. Проте вони точно здатні зробити Вас центром уваги! А чому б і ні? Виділяйтесь та провокуйте! Найкраще з червоним поєднується чорний, синій та білий кольори. Спробуйте створити свій неперевершений образ! 

Настав час для шопінгу!

Вам набридли довгі черги в торгових центрах? Досить це терпіти! Шопінг повинен бути у задоволення! Запрошуємо Вас відвідати інтернет-магазин eButik.com.ua! Ми приємно вразимо Вас широким асортиментом якісного та стильного одягу. З нами Ви здатні створити стильні образи! І зовсім не обов‘язково витрачати купу грошей. Справжня мода повинна бути доступною для кожного. Ми з впевненістю готові заявити: якісна річ може коштувати легко. Переконайтесь у цьому на власному досвіді. Наш асортимент здатний вразити навіть найвибагливіших! Ми щодня оновлюємо наші каталоги стильним одягом. Адже бажаємо задовольнити модні смаки кожного. З нами Ви здатні виглядати на всі сто! Тому не зволікайте час та швидше переглядайте наші стильні новинки! Ми впевнені: Ви точно знайдете те, що давно шукали! Наші дешеві штани-кльош стануть справжньою родзинкою Вашого образу. Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих блузок. Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу! 

Читайте більше: Джинсовий одяг – маст хев у жіночому гардеробі

Перегляньте також: Еко-шуби – тренд, який повертається!