Штани з лампою: зустрічайте найцікавіші моделі

Лампс біг по всій довжині зовнішньої сторони штанини – прикраса, вже відоме з 1970-х років. У класичному вигляді це просто контрастна смужка матеріалу, зшита з боків брюк. Поступово розмножуючись зірками естради і кіно, лямпи увійшли в загальне ужитку, привертаючи увагу найвидатніших модельєрів. В даний час він повернувся в грації і набагато частіше можна зустріти його з жіночими елементами гардеробу. Брюки з лампою були хітом весни, тепер прийшов час познайомитися з моделями, які також відмінно будуть працювати в більш холодні місяці. Адже ламбпаси як і раніше модні! Сьогодні ми представляємо вам огляд найцікавіших пропозицій для штанів з лампою, які потрібно мати в своїй колекції.

Модні штани з лампою — для кого?

Робити штани з лампою виглядати так само добре на будь-якому з нас? Це залежить, звичайно ж, від їх виду. Лампи підкреслюють лінію ніг і можуть візуально вкоротити їх, тому потрібно вміло підбирати стиль брюк під своє статура. Всілякі вузькі штани (трубного типу, з завуженими ногами) з лампою присвячені скоріше струнким жінкам, з бездоганною фігурою. Якщо не високі або середні по висоті (приблизно до 1,65 см), то найкраще встановлювати такі штани на підборах. Ви отримаєте кращий ефект таким чином. На акуратних ніжках лампа вони представлять себе прямо сенсаційно! У свою чергу, дами, які хотіли б приховати кожен біт навколо кабінок і стегон, повинні тягнутися за більш пухкими штанами з лампою. Хорошим вибором стануть, наприклад, плашки або кульки лампи. Більш того, вони можуть тягнутися за трохи ширшими лампами, що приверне увагу один до одного. Крім того, вони візуально звузять стиль брюк, що ще більше відверне увагу від недосконалої фігури.

Лампа штани – Список моделей повинен мати!

Якщо ви хочете створити повсякденні модні укладання в брюках з лампою, То спробуйте доповнити гардероб наступними моделями:

  • Джинси з лам — тобто позачасова класика все знову! Різноманітні декоративними смужками, жіночі джинси виглядають дійсно чудово. Крім того, це відмінна ідея для оновлення старих штанів методом DIY ( до нього самостійно, Що означає «зробити це самостійно»). Зшийте, наприклад, білі або темно-червоні лампи для ніг ваших джинсів і насолоджуйтеся їх оновленим варіантом. Завдяки цьому ви не тільки додасте їм модний вигляд, але і заощадите гроші. Джинсові штани з лампами – це ваш номер 1.
  • Сигарети з лам — невимушена елегантність зі спортивним деталізацією. Такі штани з лампою додадуть вам мега оригінальний і жіночний вигляд. Ви підете на роботу або школу в них, але і на зустріч з друзями або вечіркою. Вибирайте матеріал картату модель, з квітковим принтом або гладка. Додатково сигарети в візерунках порушить їх конвенцію осінньої аури — розчарувати всюдисущі сірі!
  • Светштани з лампою – Декоративні бретелі з боків відмінно вписуються в цей тип брюк. Точно так само, як і з джинсами, вони роблять їх більш привабливими. Крім того, вони відмінно вписуються в їх спортивний характер. У таких штанах поки ви не попросите вийти на прогулянку, пробіжку або на вільну зустріч з друзями.
spodnie z lampasem, modne spodnie z lampasem, tanie spodnie z lampasem, spodnie damskie z lampasami, spodnie z lampasami
Модні штани з лампою — елегантні і джинси; Ebutik.pl

Світильник штани – Види прикрас

Всупереч видимості лямпи на брюках не потрібно обмежуватися тільки формою смуги матеріалу. Наприклад, інтернет-магазин Ебутік.pl пропонує небанальні штани з лампою. Він пропонує кілька надзвичайно цікавих варіацій на тему лямп — це варто перевірити! Найкраще почати з джинсові штани, який буде нам зараз дуже