Штани в смужку — жіночі укладки

Смуги є одним з багатьох конструкцій, які періодично повертаються в моду. Колись серед жінок була поширена думка про те, що смугастий одяг сповзала вниз. Сьогодні просто про хороший стиль. Візерунок бретелей, безсумнівно, відноситься до класичних десені. Протягом багатьох років її використовували всі дизайнери в світі моди. І навіть з цієї причини варто мати смугасті штани в шафі. Незалежно від того, що — це можуть бути широкі ремені або другорядні смугастій. Важливо, щоб візерунок облягав рівномірно всю поверхню одягу, бажано у вертикальній орієнтації. Тоді ви будете впевнені, що представляєте себе модно і стильно! Це цілий секрет для свіжих вигляд Для тих з вас, хто не вміє протикати смугасті штани, ми представляємо коротке керівництво по цікавій укладанні.

Штани в смужку – вільна американка

Смужки поєднують в собі два стилі — маринезе і ретро. Поки перший багато в чому залежить від решти наряду, останній ви отримуєте автоматично. Смугасті штани – ідеальний вибір для весняного вбрання. Вертикальні ремені втілять всіх в життя вигляд, Тим більше, якщо більшу частину зими ви об’їжджали в джинсах. Після холодних місяців у нас з’являється бажання квітів в передбаннику, тому варто зробити ставку на барвисті моделі. Особливо, якщо мова йде про неформальній укладанні. Такі брюки в смужку відмінно будуть представлені при ходьбі, шопінгу або зустрічі друзів по місту. Всі фасади будуть працювати в цьому стилі — як труби, так і палаццо або сигарети. Оскільки ми намагаємося шукати для вас оригінальні пропозиції, рекомендуємо вам сміливі укладання. Нам найбільше подобається чорний широкі штани палаццо кольоровими смугами. Стиль, екстравагантність і модний вигляд в одному! Встановіть їх на підборах, платформах або відбивних, а в якості верху вибирайте гладку блузку в більш елегантному стилі.

Spodnie w paski damskie w trzech stylizacjach - do pracy, na co dzień i na wieczór. Modne spodnie w paski mają pionowe prążki lub szerokie kolorowe pasy.
Наймодніші брюки в смужку — тренди весни 2019 в Ebutik.pl

Робочі смугасті штани

Якщо ви хочете надіти свої офісні ремені, то у вас хороший ніс. Ця закономірність асоціюється у більшості людей саме з робочим кліматом. Носіння ремінців або смуг ви здаєтеся більш професійним в очах оточуючих. Крім того, вузькі бретелі відмінно підходять з гладкими блузами і сорочками. Чи хотіли б ви здивувати в новому сезоні винахідливістю? Ставка на комбінацію різних моделей! Це один з трендів сезону весна/літо 2019, який передбачає зістикування, здавалося б, непридатних десені один з одним. Так надіньте елегантні смугасті штани для блузки в горох або з геометричним принтом. Для цього вибирайте гладкий блейзер приварюючи наряд і штифти або стовбури. На плече елегантна сумочка зі шкіри, і ви справите враження на роботу колег.

Нам особливо сподобалися елегантні сірі смугасті брюки, зіставлені з білою сорочкою. Штани мають модний тонкий крій і вузькі ноги, тому красиво підкреслюють фігуру. Нехай сорочку або блузку всередині для більш сучасного ефекту. Такі вигляд Найприємніше виглядає в компанії чорних, класичних шпильок.

Які брюки в смужку вибрати — довгі або 7/8?

Якщо вас турбує вищезгадане питання, то підкажемо: в питанні моди зовсім не важливо. Довжина штанів – це вже питання чиєїсь смаку і почуття естетики. Що стосується широких смугастих штанів, то серед доступних моделей ви точно зіткнетеся з довгими, а також так званими м’ячами, що тягнуться за коліном. Обидва фасади шалено модні, тому не витрачайте час на шекспірівські дилеми, просто експериментуйте! Грайте з різними juxtapositions, поки не знайдете дизайн своєї мрії. Тоді як якщо мова йде про елегантних брюках з облягаючим фасадом, то в цьому випадку модна хустка