Шорти в візерунках: які прикраси вибрати?

Шорти в візерунках: які прикраси вибрати?

Влітку ми не можемо уявити свій гардероб без шортів. Сьогодні ми розповімо вам, які шорти в візерунках варто покласти і з чим їх носити, щоб виглядати чудово. Переконайте, що зараз модні фасади.

Які жіночі шорти вибрати?

Вибирати кожен елемент гардероба слід починати з крою. Перед покупкою подумайте про матеріал, з якого ви хочете купити Жіночі шорти. Класичний елемент гардероба – моделі з джинсів. Однак варто зробити ставку на моделі светштанів з бавовни або легких фасадів з інших тканин. Важлива довжина ніг. Вони ледве можуть покривати попою і бути міні довжиною, мати стандартну довжину або тягнутися трохи вище коліна, як бермудські острови. Жіночі шорти може бути застібається на гудзик і блискавку або зав’язується по талії як светштани, вільно або прилягаючи до силуету. Перед покупкою подумайте, з яких приводів шукати шорти і яка модель подарує вам комфорт в носінні. Враховуйте колір, на літо рекомендуємо вам різнокольорові моделі і фасади в інтенсивних відтінках. Якщо ви не знаєте, на що робити ставку, ви завжди можете вибрати Жіночі шорти в приглухих, перевірених кольорах.

Шорти в візерунках: найпопулярніші прикраси

Влітку ми завжди раді одягнути одяг у флотську смужку — це найпопулярніший стиль в теплу погоду. Варто мати в своїй гардеробній також Смугасті шорти обов’язково витримуються в флотській колірній гамі, тобто поєднують будь-який з цих кольорів — чорний, білий, червоний, темно-синій. Вони також показують чудові шорти в горох в вінтажному стилі, класично виглядають пледові моделі. Варто надіти фасади в геометричних або абстрактних візерунках. Постріляли в джек-пот шорти в візерунках квітковий — це може бути принт або вишивка. Добре представлені моделі в тропічних або овочевих візерунках. Жіночі шорти mogą być ozdobione również malarskimi deseniami, zdobieniami etnicznymi czy wzorem moro. Warto stawiać także na oryginalne rozwiązania – efektownie prezentują się szorty w serca, motyle czy gwiazdki.

szorty we wzory
Szorty we wzory – sklep ebutik.pl

Утилівки з шортами в головній ролі

Ми запланували для вас три укладання з шортами в головній ролі — пляж, вечірку або побачення і зустріч з друзями. Перший набір витриманий в матроському стилі, тому відмінно підійде для пляжу. Робимо ставку на білий Смугасті шорти і якірний принт футболки. Для комплекту варто вибрати сонцезахисні окуляри, сумку кошика і зручні еспадрілі. Для зустрічі в купі друзів відмінно підійде чорні шорти в горох. Якщо в цей вечір вийде, то можна зробити ставку на толстовку, якщо в день вибрати блузку сильного кольору — зеленого або фіолетового кольору. Для укладання підійдуть модні фліп-флопи з пряжками, сонцезахисні окуляри і гаманець середнього розміру, наприклад, на ланцюжку. Для побачення або вечірки ми рекомендуємо вам втратити шорти з вишивкою в квіткових мотивах. Чорний шорти можна зіставлення сорочки з блузкою одного кольору. Всю укладку варто освітлити аксесуарами в металевому кольорі. Хорошим вибором стануть золоті сережки і клатч. Рекомендуємо вибирати взуття на підборах – шпильки, стовбури або клини.