Шльопанці з хутром: хіт сезону!

Шльопанці з хутром: хіт сезону!

Фліп-флоп тепер робить справжній фурор. Ми хотіли б носити їх не тільки по дому, але і для повсякденного укладання. Дізнайтеся, наскільки популярними вони стали і відкрийте для себе цікаві моделі за низькими цінами.

Чому і коли в’єтнамки стали модними?

Як завжди, найбільші тренди лягають дизайнери. Взуття Бренд Gucci в 2015 році був сильно прикрашений хутром на своїх подіумах. Спочатку ми носили в’єтнамки з хутром тільки після будинку, як альтернатива тапочок. У минулому сезоні повільно деякі з блогерів вплели їх у свій стиль, в цьому році це справжній хіт! Зараз хутряні вставки популярні не тільки на шльопанцях, але і на шпильках або кросівках.

Як вибрати хороші шльопанці і коли їх носити?

Запорукою успіху є, як завжди, правильний розмір. Маючи занадто великий чоботи Ви «втратите» їх перший розбіг вгору, занадто маленький змусить пальці стирчати через край, що виглядає дуже непривабливо. Варто зробити фліп-флоп вони мали товсту гумову підошву, щоб було зручно ходити в них. При виборі моделей з хутром також слід враховувати, куди вони повинні дотягнутися. Це повинно виглядати тільки як пояс з матеріалу, або, можливо, перетнути і дотягнутися до п’яти? Магазин ебутік.pl пропонує як одну, так і інші моделі. Варто також вказати, що фліп-флоп є неформальне взуття. Вони будуть працювати тільки в укладанні кожен день або під час свят. Ви можете впевнено поставити їх на пляж, прогулянку, шопінг, зустріч з друзями або родиною. Для вечірок, виходів або роботи давайте виберемо інший тип взуття. Цікаво, що носити з фліп-флоп прикрашені хутром? Насправді, з усім. Такі чоботи będą wyglądać świetnie w zestawie ze spodniami materiałowymi, jeansami, szortami czy kombinezonami. Sprawdzą się także w połączeniu z sukienkami czy spódnicami. Można z powodzeniem wplatać je do różnorodnych zestawów w wielu stylach.

klapki z futerkiem
Klapki z futerkiem – sklep ebutik.pl

Які моделі вибрати?

Магазин ебутік.pl завжди намагається йти в ногу з останніми тенденціями, тому в їх пропозиції ви також знайдете в’єтнамки з хутром. На які моделі краще робити ставки? Почнемо з кольору. Найкраще робити ставку на приглушені кольори, які можна легко підібрати більшість укладок. Хороший вибір – білі, бежеві, сірі або чорні фліп-флопи. Великою популярністю користуються туфлі різних відтінків рожевого кольору — пастельна ніжно-рожева, інтенсивна фуксія або тоноване темно-рожеве. В’єтнамки з хутром можна декорувати різними способами. В останні тенденції добре вписуються моделі з вишитими любовними написами або фасонами з кролячими вушками. Варто також зробити ставку на моделі з золотими стразами або вставками — такі чоботи відповідають тренду металевих відтінків.

Де їх купити?

Як ми вже згадували фліп-флоп Прикрашений хутром має в продажу магазин ebutik.pl і ви також знайдете інші модні моделі шльопанців — з бантами, боркенстоком або моделями на підборах. Магазин ебутік.pl також є в продажу інші види взуття — босоніжки, еспадрілі, мокасини, кросівки, спортивне взуття, кросівки, балерини, відбивні, тапочки, лорди і мейлиш. Ви також знайдете взуття, яка підходить для більш холодних сезонів — ботильйони, козаки, сніжинки, куниці або пастки.