Шкіряні спідниці – з чим їх носити?

Шкіряні спідниці – з чим їх носити?

Спідниці з органічної шкіри – це гарячий тренд цього сезону, на який неодмінно варто звернути увагу при комплектації гардероба навесні. Все-таки багато дам не знають, як їх носити, щоб створити гламурну і не викликають укладку. Ми натякнемо! Перевірте наш гід і знайдіть, що шкіряні спідниці також для вас.

Спідниці зі шкіри і екошкіри – дуже поширений елемент весняних колекцій від топових дизайнерів. Всупереч видимості, це дуже універсальний вибір, який буде відмінно працювати як для роботи, так і для вечірнього виходу. При пошуку спідниці своєї мрії вам не доведеться витрачати цілий статок. Досить того, що замість натуральної шкіри моделі ви ставите на екологічну версію. Завдяки цьому ви не тільки придбаєте шикарний елемент гардероба, але і сприяєте захисту тварин.

У цьогорічному асортименті інтернет-магазинів ви знайдете безліч моделей, серед яких ви неодмінно підберете ідеальний для себе. Крім моделей, витриманих в класичній колірній гамі чорного і коричневого, великою популярністю користуються спідниці весняних пастельних відтінків, які будуть працювати в багатьох укладаннях.

Як ви думаєте, шкіряні спідниці підходять тільки підліткам? Це давно застаріло! Завдяки різноманітності зрізів і довжини, щось для себе знайде як молодь, так і модні зрілі жінки. Якщо вам здається, що міні-спідниця не для вас, ви завжди можете дістатися до моделі midi як в пристосованому, так і в розкльошені варіантах.

Для роботи і для міста

Шкіряні спідниці стануть ідеальним елементом повсякденного укладання. Незалежно від того, чи ви поспішаєте в офіс або плануєте поїздку по магазинах з другом, цей тип одягу може бути вашим союзником моди. Якщо ви хочете зламати зухвалий образ шкіряного одягу, поєднуйте міні-спідницю з ввічливим кардиганом на гудзиках або блузкою з флотськими смужками. Доповніть весь набір зручними лордами і сумкою листоноші.
Хочете створити елегантний образ для роботи? Одягніть спідницю-олівець з органічної шкіри (можна стьобану). Для цього надіньте синю або білу сорочка, Туфлі на високих підборах і піджак з костюмним кроєм. Більш казуальний варіант – це поєднання спідниці з футболкою з написами і кросівками. Він буде перевіряти скрізь, де суворий дрес-код не застосовується.

spódnice skórzane

Для особливих випадків

Для вечірнього виходу на побачення або в клуб ви можете дозволити собі робити більше.і грати з провокаційною конвенцією шкіряних спідниць. Якщо ви хочете справити незабутнє враження, для приталенного шкіряного міні вибирайте боді або блузку, які підкреслять жіночу округлість. Повний весь з високими підборами гомілковостопних чоботи (бажано в стилі рок), великі сережки і виразний макіяж. Wow кладки ефект!
Для партійних дурниць ви можете взяти з собою більш випадковий набір, який змусить вас піднести себе справжньою дівчиною вечірки. Наша пропозиція – шкіряна лакована спідниця, футболка з інтригуючим принтом і взуттям на підборах. Якщо ви цінуєте свободу, то можете замінити їх зручними кросівками.

Шкіряні спідниці – весняні пастелі

Вам набридли класичні чорно-коричневі шкіряні спідниці? У нас є чудова новина для вас! У цьому сезоні привнести весну в свій гардероб можна не тільки повітряними сукнями або легкими балеринами, а й вибравши шкіряні спідниці в модних пастельних відтінках. Найбільше до душі припали розкльошені моделі в відтінку синього, жовтого або пудрово-рожевого кольору. Носити їх можна на будь-який випадок – на роботу і на офіційні виходи. У щоденному варіанті найкраще випадати ношеним з блузами і футболками. На Великодній сніданок до синьої шкіряної спідниці, одягніть сорочку в різнокольорові квіти, Насос на стовпі і легкому матеріалі площині. Таким способом ви створите дуже дівочу укладку, яка додасть вам особливого шарму.

Шкіряні спідниці – це великий модний хіт сезону, який в укладанні модниць з’являється не тільки в хижому, але і більш романтичному варіанті. У цьому сезоні дозвольте собі проводити модні експерименти і вибирайте спідницю, яка відмінно підкреслить ваш неповторний стиль.