Шкіряні легінси – знову запалюють у новому сезоні!

Шкіряні легінси – знову запалюють у новому сезоні!

Мода – циклічне явище. І ми щороку спостерігаємо повернення трендів з минулого. Наприклад, шкіряні легінси – це один з хітів цієї осені. Бажаєте бути на одній хвилі з модними трендами? Тоді Вам точно знадобляться такі легінси. Не знаєте, як створити стильний образ та підібрати правильний колір легінсів? Ми поспішаємо Вам на допомогу. Ми підготували для Вас найактуальнішу інформацію про жіночі легінси!

Актуальні шкіряні легінси

Трендові шкіряні легінси – різновид обтягуючих брюк зі шкіри або якісного замінника. Найчастіше вони не мають застібок та кишень у верхній частині. У цьому сезоні дизайнери роблять ставку на цікаві моделі з дірками або блискавками на колінах. Теплі шкіряні легінси для холодної пори року виготовляють з підкладкою з флісу або ж штучного хутра. В таких штанах Ви точно не замерзнете, навіть за мінусової температури! А ось для теплого сезону наша команда рекомендує Вам звернути увагу на моделі з дірками на колінах. Як показує практика, жінки надають перевагу цьому елементу гардеробу восени та взимку. Шкіра буває різною: матовою або з глянцевою поверхнею. Проте найбільшою популярністю користуються все ж таки матові легінси. Вони вважаються базовим варіантом, який легко впишеться у будь-який гардероб. А ось варіанти з глянцевою поверхнею ми рекомендуємо Вам притримати для створення особливих образів. Такі легінси легко стануть головною родзинкою образу для вечірки. Також шаленою популярністю користуються моделі з силіконовими вставками, завдяки яким сідниці виглядатимуть ефектніше.

Шкіряні легінси світло-коричневого та бежевого кольору в поєднанні з бежевим гольфом і чорним худі
Шкіряні легінси – актуальні фасони лише на eButik.com.ua!

Як носити шкіряні легінси: створюємо довершений образ

Ви обожнюєте носити шкіряні речі? Тоді Вам точно сподобається образ з крутою косухою та черевиками на масивній підошві. Такий лук обирають впевнені в собі жінки з драйвовим характером. Захоплені погляди Вам гарантовані! Такий образ взагалі можна назвати безсмертною класикою. Адже навряд чи косухи чи легінси вийдуть з моди! Бажаєте створити образ в стилі casual? Вам це під силу! Спробуйте модну комбінацію з картатою сорочкою. Сорочки – хороша база для створення найрізноманітніших образів. Сьогодні популярністю користуються моделі в клітинку. Різноманіття цього принта вражає. Тому серед усього асортименту Ви точно здатні віднайти свій ідеальний варіант. Створити стильний образ? Легко! Чорні шкіряні легінси у поєднанні з джинсовою сорочкою виглядають фантастично! Це не лише стильно, а і практично! І таке поєднання буде актуальне не лише у цьому році – ми переконані! Ви можете доповнити свій образ базовим топом або майкою у білому кольорі. Та не забудьте взяти з собою сумку-шоппер або місткий рюкзак. В такому образі хоч на край світу! Вам забезпечений тотальний комфорт на цілий день! 

Однотонні шкіряні легінси: кому підійдуть?

Жіночі шкіряні легінси – доволі сміливий предмет гардеробу. І перед покупкою цієї річчі Вам варто критично оцінити свою фігуру, якщо Ви не бажаєте бути розчарованими відображенням у дзеркалі. У вдалому вигляді відіграє зовнішній вигляд Ваших ніг. Якщо Ваші ноги далекі від ідеалу, то ми все ж таки рекомендуємо відмовитись від таких легінсів. Ви власниця струнких та довгих ніг? Тоді Ви можете дозволити собі носити цей предмет жіночого гардеробу. Жінка з будь-яким типом фігури може дозволити собі носити такі легінси. Стрункі красуні можуть собі дозволити носити шкіряні моделі будь-якого кольору та крою. І Ви без жодних проблем здатні створити ідеальний образ. А ось жінкам з пишними формами варто бути обережними під час вибору. Ми рекомендуємо Вам відмовитись від моделей з глянцевим покриттям у світлих кольорах. Для Вас найкращим варіантом будуть матові легінси чорного кольору. Найкращим ансамблем до легінсів буде довгий верх вільного крою, який прикриватиме Ваші стегна. Колір та правильно підібрані речі-компаньйони дарують можливість виглядати неймовірно у легінсах! 

Шкіряні легінси на осінь: якому кольору надати перевагу 

Найуніверсальніший варіант, який ніколи не втратить своєї актуальності – чорний. Хіба можна уявити наш гардероб без цього кольору? Це зробити неможливо! Тому ми рекомендуємо придбати легінси у чорному кольорі тим, хто не має часу для експериментів. Ви бажаєте виділятись серед натовпу? Та чорний колір здається Вам надто банальним? У нас є для Вас чудова пропозиція! Як щодо кольорових варіантів? Наприклад, білі шкіряні легінси. Такий варіант виглядає доволі цікаво. Білий або інші його відтінки будуть особливо актуальними у теплий період року. Але Ви можете собі дозволити носити такі легінси у теплий осінній день! У Вас недовгі ноги? Ми знаємо, як візуально виправити ситуацію в кращу сторону! Нюдові відтінки робитимуть Ваш силует візуально довшим. Ви у пошуку універсального варіанту для створення базових образів? Тоді ми пропонуємо Вам звернути увагу на бордовий, горіховий, оливковий та сірий. Проте з сірим варто бути обережним. Тут відіграє роль відтінок. Темні відтінки додадуть Вашому образу строгості. А світлі – легкості та невагомості. 

Настав час для шопінгу!

Ви бажаєте придбати дешеві шкіряні легінси? Вас вразила їх актуальність? Наша команда із задоволенням допоможе Вам знайти необхідне та заощадити дорогоцінний час та кошти. Запрошуємо Вас насолодитись усіма перевагами шопінгу в інтернет-магазині eButik.com.ua! Ми приємно здивуємо Вас широким асортиментом одягу, аксесуарів та взуття за помірними цінами. Настав час оновити свій гардероб! Ви цінуєте свій час понад усе та не бажаєте його витрачати на пошуки одягу в торгових центрах? Тоді наш інтернет-магазин підкорить Вас своєю універсальністю з першої хвилини перегляду каталогів. Адже ми маємо саме те, що Ви давно шукаєте. З нами Ви можете забути про попередній негативний досвід. Також наша команда рекомендує Вам переглянути широкий асортимент жіночих костюмів в стилі кежуал. Якісний костюм ніколи не буде зайвим у гардеробі будь-якої жінки. Бажаємо Вам отримати справжнє задоволення від шопінгу та оцінити усі переваги інтернет-магазину eButik.com.ua

Читайте також: Трикотажні комбінезони – ідеальні для повсякденних образів

Перегляньте ще: Стильні принти цієї осені