Шкіряний одяг для осені

Шкіряний одяг для осені

Шкіра і екошкіра є одними з найпопулярніших матеріалів щоосені. Виготовлена з неї одяг злегка мерехтлива, дуже міцна, і візуально вони чудово виглядають. Наш стиліст сьогодні розповість, яку шкіряний одяг на осінь варто вибрати, перевірити.

Шкіряний одяг для осені

Для цього, щоб зробити ставку на елементи гардероба з еко-шкіри, не потрібно нікого закликати. Однак які моделі вибрати? Зробити деякі шкіряний одяг для осені вже стали класикою в жіночому гардеробі? На думку нашого стиліста, саме це і є. Знакові одягу включають шкіряні легінси, спідницю і шкіряні куртки. Також популярними є сукні виготовлені з цього матеріалу. Одна з моделей, доступних на ebutik.pl, відмінно вписується в модні тренди цього сезону. На наш смак – шкіряне плаття з рюшами по низу і в кінці рукавів. Одяг додатково декорується дрібними перлами.

Шкіряні спідниці і легінси

Для нас найпривабливішою одягом є шкіряні спідниці. Чуттєва і дуже жіночна одяг з кіготь відмінно підходить в різноманітні укладання. Для роботи ми б вибрали модель олівця з ажурною обробкою з мережива і білу сорочку. Для заходу ми зупинимо вибір на моделі переднього крою з золотим поясом і металевою блузкою. На щоденній основі прості шкіряні спідниці з фіксатором на спині або міні-модель з бахромою. Ще одним відмінним нижнім елементом гардероба є шкіряні легінси. Вибрано гетри відмінно підкреслить наші якості і візуально стрункіше силует. Якщо вам цікаво, чи варто робити ставки на шкіряні легінси czy spodnie, postaw na pierwszą opcję.

ubrania skórzane na jesień
Ubrania skórzane na jesień – sklep ebutik.pl

Шкіряні куртки

Абсолютні повинні мати в нашій гардеробній знаходяться шкіряні куртки. Ми можемо зробити ставку на класичні моделі або визначитися з модними рамоніск. Таке верхнє покриття відмінно працює восени і підходить дійсно багатьом комплектам. Хороший вибір шкіряні куртки декоровані шпильками, стразами, кольоровою вишивкою або декоративними замками. Що стосується кольору, то найбільш універсальними є чорні моделі. Багато наборів, безумовно, відпрацьовують сірий або темно-синій рамоніск. На наш погляд, варто також робити ставки на моделі в інтенсивних кольорах, наприклад, червоний, зелений, синій або рожевий.

Вставки з екошкіри

Якщо ви не впевнені в шкіряному одязі, ви завжди можете зробити ставку на предмети гардероба, прикрашені тільки вставками з цього матеріалу. Легінси зі шкіряними модулями відмінно підійде для всіх стайлінгу. Вставки з екошкіри додасть характеру сукням і зробить їх неповторними. Одні вставки можуть візуально стрункішою талію або подовжити фігуру, інші збільшать естетичну цінність одягу. Елементи еко-шкіри також використовуються для зміцнення окремих частин одягу — відколу, лікті або плечей. Наш стиліст рекомендує вам твідову куртку сірого кольору з рукавами і коміром з екокожі. Хорошим вибором є також сукні плед з шкіряними кишенями і рукавами закінченнями.