Шкіряна жіноча сумка — позачасова вишуканість

Шкіряна жіноча сумка — позачасова вишуканість

Сумка з натуральної шкіри є сьогодні об’єктом обожнювання багатьох жінок, тому що вона міцна, елегантна й дуже універсальна. Перші сумки зі шкур виготовляли, швидше за все, первісні люди з виловлених тварин. На щастя, сьогодні досить купити таку в магазині, якщо є, звичайно, необхідна сума грошей. Дізнайся, чому шкіряна жіноча сумка є таким розкішним товаром.

Чому сумки роблять зі шкіри?

У сучасній галантерейній промисловості натуральна шкіра є основним матеріалом у виробництві жіночих й чоловічих сумок. Чому вона така популярна? В основному через свої властивості, тому що шкіра надзвичайно міцна, а також досить еластична. Крім того, шкіра схильна до фарбування й покращення, до неї легко вписуються різні види прикрас типу шпильок або пензликів. З неї можна пошити в основному будь-яку модну сумочку, тому що натуральна шкіра відповідає будь-якій формі, яку ми хочемо їй надати. Ще однією безперечною перевагою натуральної шкіри є те, що вона благородно старіє, тобто навіть шкіряна жіноча сумочка в віку може мати добрий вигляд. Тому такі вироби служать нам навіть десяток-другий років, що вже точно не вдасться зробити зі штучної шкіри. Ви напевно помітили, що сумки з натуральної шкіри також має характерний запах, який не усім підходить, та який легко видає, з якого матеріалу була зроблена модель.

Широкий асортимент шкіряних сумок доступний в магазині ebutik.com.ua
Сумочка через плече це інвестиція, яка буде служити Тобі протягом багатьох років — доступні в магазині ebutik.com.ua

З чого виготовляються шкіряні жіночі сумки ?

Нині елегантні шкіряні жіночі сумки найчастіше виготовляються з волової шкіри, яка відрізняється своєю винятковою міцністю та еластичністю. Напевно, досить часто, розглядуючи шкіряну галантерею, Ти зустрічаєшся з твердженням “лицьова шкіра” й загадуєшся над питанням, що це означає. Лицьова шкіра – це спеціально оброблений верхній шар шкіри з гладкою текстурою. Процес облицювання шкіри підвищує естетичні якості її поверхні й робить її стійкішою до забруднень й впливу вологи. Полягає він на механічній обробці шкіри й покритті її спеціальними восками або іншими речовинами для досягнення бажаних властивостей й структури. Свиняча шкіра, навпаки, використовується у виробництві взуття та одягу, своєю чергою, ніжні телячі, баранячі й цапині шкури використовуються для виготовлення взуття та рукавичок.

Нічого обурюватися шкіряною промисловістю, адже людина століттями розводила тварин на м’ясо та шкуру. Звичайно, не усі погодяться з цим, багато людей також не купують шкіряні вироби через свої переконання. Колись панувало також справжнє захоплення модними жіночими шкіряними сумками зі шкіри екзотичних тварин, таких як крокодили або змії. Сьогодні багато видів цих тварин знаходяться під суворою охороною, й торгівля виробами, отриманими незаконно з їх шкур, є злочином.

Польські бренди жіночих шкіряних сумок

Бажаючи купити шкіряну жіночу сумку, Тобі не потрібно витрачати цілі статки, тому що шкіряні вироби в цей час набагато доступніші, ніж раніше. Якщо у Тебе є бажання, підтримай разом з нами польських виробників сумок, особливо в сьогоднішній складній ситуації у світі. Одним з найвідоміших й впізнаваних в Польщі брендів, що продають шкіргалантерею, є BADURA. Компанія працює з 1979 року і вкладає у свої вироби усю пристрасть, щоб надавати людям відмінні й практичні вироби. Бренд BADURA має у своєму асортименті сумки й гаманці з натуральної та органічної шкіри, а також модне взуття. Вибір сумок охоплює в собі усі наймодніші сьогоднішні тенденції, але виробник також використовує й небанальні рішення, позитивно дивуючи клієнта. Любителі міської елегантності порадіють вибору жіночих шкіряних сумок А4, які завдяки своїм розмірам забезпечують велику місткість. Шанувальниці класики також будуть задоволені та в асортименті Badura знайдуть шикарні сумки на плече з традиційним вирізом. Вас також здивує цікава палітра доступних кольорів сумок!

Брендові шкіряні сумки з магазину ebutik.com.ua
Cумка з натуральної шкіри фірми BADURA – магазин ebutik.com.ua

Другим успішним польським брендом шкіряних виробів, хоча й не настільки відомим є бренд Rovicky. Компанія займається сумками й гаманцями з 1992 року, тому вже накопичила багаторічний досвід. У їх асортименті Ви також знайдете безліч цікавих модних жіночих й чоловічих сумок, зроблених з натуральної або органічної шкіри. Нас особливо зацікавили їх шкіряні жіночі сумки-листоноші, які вражають майстерністю та якістю виконання. Крім того, вони доступні на вибір у багатьох модних кольорах, які ідеально підходять для будь-якого сезону. Яскраві, порошкоподібні й пастельні сумки будуть якраз вчасно для весни та літа, в той час, як коньячні, коричневі, бордові або чорні моделі підійдуть для холодних місяців.

З чим носити шкіряні жіночі сумки?

Деякі жінки з легкою недовірою дивляться на жіночі шкіряні сумки, тому що не знають, як їх носити. Не варто хвилюватися, адже сумки з натуральної шкіри є настільки універсальними, що Ви з легкістю підберете їх до образу для будь-якого випадку. Вони підходять будь-якій жінці, незалежно від віку, росту й типу фігури. Шкіряна жіноча сумка-месенджер на довгому поясі відмінно виглядає в поєднанні з футболкою й джинсовими шортами, а також джинсами й блузкою. Для наряду з довгим елегантним пальто обери сумку середнього розміру, що одягається на плече трапецієподібного крою. Носи її на плечі або на передпліччі, щоб додати собі шику. Для пухових зимових курток також обирай більші сумки, наприклад, модні шопери, через те, що їх не перевантажить об’ємніший зимовий одяг. Шкіряна жіноча сумка-портфель або жіночий портфель — відмінний вибір для роботи або для офіційних зустрічей. Одягни з нею елегантну білу сорочку й завужені штани, а також діловий піджак та підбори. У вільний час до повсякденних блузок й футболок, а також штанів з тканини або спідниць підійдуть великі моделі типу hobo або сумка-мішок.

Не знаєш, де купити жіночі шкіряні сумки, щоб не переплатити та мати великий вибір? Перевір моделі, які доступні 24/7 в інтернет-магазині ebutik.com.ua, де на Тебе чекають десятки сумок в наймодніших фасонах!

 

Читай також: Базова зима для жінок – на що варто робити ставки?

Дивись також: Матеріал штанів – див модні фасади