Широкі штани – звиваючі фасони на теплі дні

Широкі штани – звиваючі фасони на теплі дні

Ви вважаєте себе практичною людиною? Комфорт завжди стоїть для Вас у пріоритеті? Тоді цього сезону Вам точно варто придбати широкі штани! Адже головна їх родзинка – це універсальність та практичність. А правильний фасон цих штанів здатен вдало підкреслити Вашу фігуру! Ви можете легко створювати елегантні та ніжні образи завдяки лише одній парі штанів. І навіть довгі ніжки виглядатимуть неперевершено у штанах. Адже довжина максі – це справжній хіт цього року! Тому жінка з будь-якою фігурою виглядатиме в таких штанах стильно та елегантно! У Вашому гардеробі ще до сих пір не з’явилась ця чудова річ? Настав час виправити це непорозуміння! І наша цікава та корисна стаття точно стане Вам у нагоді!

Жіночі широкі штани: актуальні фасони 

Ця річ здобула визнання ще у минулому столітті. Популяризувала стильні широкі штани актриса Марлен Дітріх. Тоді на піку популярності були штани прямого крою з широкою штаниною. Такий фасон дещо нагадував елемент чоловічого гардеробу. Але у цієї річчі була свою секретна родзинка – висока талія. Широкі штани з високою талією якнайкраще підкреслювали жіночі форми. Тоді можна було зустріти моделі зі стрілками або вилогами по низу штанин. Модель з минулого століття не втрачає своєї популярності і сьогодні. Проте є ще декілька не менш вдалих варіантів. Наприклад, штани-вітрила. Свою назву ці зручні широкі штани отримали за неймовірно широку штанину. Ця модель особливою популярністю користується саме у літній період часу. Наступний маст хев для кожної жінки – це класичні штани. Така модель має більше стриманий та діловий фасон. Без таких штанів важко уявити ідеальний офісний образ! Тому вони обов’язкова річ у гардеробі кожної бізнес-вумен. А ось моделі з високою талією – палаццо здатні врятувати Вас у будь-якій ситуації. З ними легко створити образ для офісу та для урочистої події. 

Широкі штани гірчичного та оранжевого кольору на зав'язку
Жіночі широкі штани – актуальні моделі на eButik.com.ua

Як вибрати якісні широкі штани?

Перед покупкою обов’язково важливо подумати щодо цільового призначення штанів. Наскільки часто Ви плануєте їх носити? Ви орієнтуєтесь на практичність чи Вам потрібен вау-ефект? Відповіді на ці запитання допоможуть Вам у правильному виборі. Варто також подумати про стиль. Ви прихильник класики? Тоді Вам ідеально підійдуть штани в стилі епохи Марлен Дітріх або палаццо. Класичний крій допоможуть Вам з легкістю створити жіночний та елегантний образ! Ці фасони можуть стати вдалим вибором для тих, хто ще не визначився зі стилем свого гардеробу. Адже такі жіночі широкі штани з високою талією чудово комбінуються фактично з будь-яким одягом. А як вибрати широкі штани плюс сайз? Тут варто врахувати один момент: ми рекомендуємо Вам надавати перевагу моделям, які не звужуються донизу. Штани не повинні обтягувати ікру або щиколотку. Ви обожнюєте вирізнятись серед натовпу? Тоді ми рекомендуємо Вам надавати перевагу більш цікавим варіантам штанів.

Поговоримо про колір 

Тенденції цього року говорять наступне: практичність та комфорт – наше все. Чорно-білі поєднання знову у моді! З такими кольорами кожна жінка може створити ідеальний образ для будь-якої події. Ви прихильник консервативних поглядів? Зараз настав Ваш зірковий час! Продемонструйте свій стиль за допомогою поєднання двох досконалих кольорів. А ось для теплої пори року варто згадати і про інші кольори! Як щодо синього? Надто банально скажете Ви? А Ви зверніть увагу на волошковий, ультрамариновий та небесно-блакитний! Ці кольори здатні зробити образ незабутнім! А для поціновувачів універсальності є безсмертна класика – відтінки бежевого та сірого кольорів. Ці варіанти точно впишуться у будь-який образ. І, наостанок, червоні штани можуть стати справжньою розкішшю у Вашому гардеробі. Вони перетворять Вас у фатальну красуню! Краса врятує цей світ! 

Як носити широкі штани?

У будь-який час року найлегший спосіб створити довершений образ – одягнути сорочку або улюблену блузку. Білі штани також не буде важко вписати у образ. Вони відмінно виглядатимуть у монохромному образі та у поєднанні з яскравим або принтованим верхом. Цього року дизайнери рекомендують носити багато білого! Не вагайтесь та спробуйте свої сили у створенні монохромних образів. Це не так складно, як здається! Штани з принтом чудово доповнять чорний або білий топ чи майку у білизняному стилі. Сміливі можуть спробувати поєднати два принти в одному образі. Не існує неможливого! А ось у холодну погоду варто дістати з шафи базову водолазку або пуловер. Штани розширюються від стегна? Тоді краще надати перевагу укороченому верху. А ось для фасонів, які розширюються від коліна – подовжений верх. Також восени чи взимку можна вдало доповнити образ теплим жакетом або кардиганом. І не забудьте про пояс! Він не лише подарує Вам комфорт, а і підкреслить Вашу талію. Щодо взуття? Проявіть свою фантазію та продемонструйте свою індивідуальність через неповторний стиль! 

Настав час для покупок!

У сучасному світі все стало доступно у кількасекундному часовому проміжку! Вам більше не потрібно витрачати купу часу на безрезультативні пошуки стильного одягу в торгових центрах! Всього лише кілька кліків і неперевершений образ готовий! Наш інтернет-магазин eButik.com.ua здатний задовольнити будь-які Ваші модні бажання! У Вас є сумніви? Переконайтесь на власному досвіді вже зараз! Ми завжди тримаємо руку на пульсі модних трендів! Наша мода доступна для кожного. Наші клієнти стильні та щасливі! Ми щодня оновлюємо наші каталоги. З нами легко виглядати стильно та суттєво зекономити гроші! Ми виготовляємо наш одяг за найновішими трендами та створюємо спеціальні каталоги для легкого пошуку. Виглядати неперевершено – це мрія кожної жінки будь-якого віку! А ми із задоволенням робимо її досяжною! Дешеві широкі штани у eButik.com.ua здатні стати базовою частиною Вашого гардеробу! Для довершеного образу Вам не вистачає лише стильного жакету? Тоді мерщій переглядайте наш каталог якісних жіночих жакетів. Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Перегляньте: Сукня міні на літо – яку вибрати?

Дізнайтесь більше: Спортивний костюм в літньому образі