Широкі джинси – кому пасуватимуть найбільше?

Широкі джинси – кому пасуватимуть найбільше?

У цьому осінньому сезоні жіночі гардероби збагачують широкі джинси. Своїм оригінальним стилем і пошиттям вони витіснили завужені моделі та перескочили навіть улюблені всіма моми. Їх з легкістю можна зустріти як і у повсякденних, так і вечірніх комбінаціях з короткими топами, елегантними блузками та класичними піджаками. Як бачите стильні образи з штанами у головній ролі – забезпечено! Додайте актуальні аксесуари та цікаві акценти і насолоджуйтесь захопленими поглядами оточуючих. Тому, не зволікайте, а обирайте свою модель разом з нами.

Широкі джинси – ідеальне поєднання стилю та легкості!

Для нікого не секрет, що джинси вважаються найуніверсальнішим вбранням вже кілька років поспіль. Саме вони відверто презентують особливий характер, характеризуються щільним матеріалом, який не сковує рухів і приваблює своєю легкістю. Стиль оверсайз і вільного крою джинси сьогодні на вершині популярності. Жінки обожнюють їх за свободу рухів і зручність у тривалому пересуванні. Носити такі джинси варто з правильним верхом, щоб зберегти гармонію силуету та правильні пропорції фігури. Жіночі широкі джинси здобули свою популярність через універсальність і незвичайний зовнішній вигляд. Адже всі ми звикли до завужених і прямих моделей. Інколи можемо ризикнути та застилізувати джинси-кльош або ж кюлоти денім. Втім, широкі джинси ідеально пасуватимуть жінкам різного типу фігури. У них Ви почуватиметесь максимально комфортно та стильно без зайвих зусиль. Під час активного дня нам так не вистачає легкості та практичності. Тому, стильні широкі джинси прийдуть на допомогу.

Якщо хочете створити повсякденний образ, одягніть улюблене худі чи трикотажний светр. Для офіційних комбінацій прийде на допомогу біла сорочка чи класична блузка. А для роботи зверніть увагу на кардигани та в‘язані светри. Джинси денім у вільному пошитті для любителів класики можуть бути не зрозумілими. Проте не варто панікувати, в цьому вся сучасна мода: створювати нестандартні поєднання.

Широкі джинси голубого кольору в поєднанні з чорним топом з довгим рукавом
Широкі джинси – трендові моделі на eButik.com.ua!

Кому пасуватимуть вільні моделі джинсів? 

Не всі моделі джинсів будуть привабливо та вдало виглядати на тому чи іншому типові фігури. Все залежить від особливостей росту, форм і ваги. Але сьогодні модні дизайнери не зупиняються, а продовжують тішити любителів моди цікавими та універсальними моделями. Наприклад, розмір оверсайз ще кілька років тому був незрозумілим і часто використовувався жінками із зайвою вагою. Таким чином вони прагнули приховати недоліки фігури, а любителі свободи використовували таке вбрання для щоденних комбінацій. Проте сьогодні це чудова можливість проявити свою унікальність і любов до комфортних образів. Давайте разом переглянемо, кому найбільше пасуватимуть широкі джинси. При виборі, звертайте увагу на посадку талії, довжину та додаткові аксесуари. Для жінок з типом фігури «яблуко» варто вибрати широкі джинси з високою талією. Вільні фасони найкраще виглядатимуть на струнких і високих жінках. Особливо пощастило дівчатам з широкими плечима та вузькою талією. Такий додатковий об‘єм робить фігуру жіночною, привабливою та врівноважує верхню та нижню частини тіла. Варто відмовитись від широкого фасону власницям пишних форм і низького росту.

Також велику роль відіграє колір виробу. Світлі відтінки вибирають стрункі дівчата, проте з ними варто бути обережними. Чорні моделі візуально роблять силует худшим, тому жінкам з незначними зайвими кілограмами слід звернути на них особливу увагу. Також розташування кишень може зіпсувати або ж врятувати Ваш образ.

Широкі джинси: яке взуття і аксесуари вибрати? 

Взуття та аксесуари можуть бути різними. Базові широкі джинси ідеально виглядають із взуттям на високих підборах. Це можуть бути туфлі-човники, черевики з довгим носиком чи улюблені мюлі. До них можна підібрати сумку шоппер, об’ємний клатч і маленьку сумку через плече. Зручні кросівки та масивні лофери додадуть особливих ноток у Ваш повсякденний образ. Вони найкраще підкреслять любов до розслаблених і вільних комбінацій. Саме ці моделі взуття обирають найчастіше жінки, які ведуть активний спосіб життя. Щоб додати елегантності, проте не відмовитись від комфорту слід звернути увагу на балетки чи шкіряні челсі. Мартенси на платформі зі шнурованням зроблять Ваш майбутній образ сміливим і дещо бунтарним. Такий тандем варто доповнити подовженою косухою з еко-шкіри та стильною кепкою. Також додайте стильну біжутерію у вигляді ланцюжка, годинника чи чокера. У цьому осінньому сезоні не слід забувати про улюблені та мега стильні козаки. Саме вони завоювали модний олімп завдяки оригінальному дизайну. Модні широкі джинси у синьому кольорі обожнюють всі відтінки коричневого, бежевого та чорного кольору. Наші стилісти також рекомендують використовувати пасок, який допоможе підкреслити лінію талії.

Час для покупок! 

Наш інтернет-магазин eButik.com.ua створений для комфортних і вигідних покупок в мережі. Саме у перехідний сезон ми потребуємо кардинального оновлення гардеробу. Проте холодна погода та довгі черги виснажують надзвичайно швидко. Вихід є! Покупки в мережі – це нова можливість придбати омріяний одяг, не виходячи з дому. Саме у нас Ви знайдете трендове вбрання та актуальні аксесуари за доступними цінами. Дешеві широкі джинси також доступні на нашому сайті. Ми прагнемо робити моду доступною для кожного. Висока якість та трендові фасони чекають саме на Вас. Щодня ми дивуємо своїх клієнтів приємними знижками та тематичними акціями. Тому не зволікайте, а поспішайте переглянути нову колекцію стильного вбрання. Покупки в eButik.com.ua – це значна економія, стильний вигляд і задоволені клієнти. Запрошуємо на онлайн-шопінг вже сьогодні! 

Дізнайтесь більше: Жіночі светри в пастельних кольорах – почувайся модно та жіночно!

Подивіться також: Жіночі блузки в візерунки – яку модель обрати на осінь?