X

Чорні клатчі для вечірок

Весілля, сімейні посиденьки, бали, вечірки або всілякі урочистості – це випадки, коли наші творіння дуже елегантні. Щоб зберегти цей ефект, потрібно зробити ставку на стильні аксесуари. На наш погляд, завжди вдалим вибором сумочок є чорні клатчі. Відкрийте для себе цікаві моделі і знайдіть щось для себе.

Чому варто вибрати сумочку для вечірок?

Елегантний наряд найкраще виглядає в супроводі стильних аксесуарів. Додаткові послуги таких, як сумочки, Туфлі або прикраси відмінно підкреслюють укладання, але також можуть зіпсувати її, тому варто звернути увагу на обрані нами моделі. На думку нашого стиліста, для вечірок, балів або урочистостей немає кращого сумочки ніж Муфти. Вони невеликі і їх місткість обмежена — ми обов’язково упакуємо тільки найнеобхідніше їм. Простий крій і модні прикраси роблять його відмінною прикрасою різноманітних наборів. З усіх моделей кращими є чорні клатчі, Які відповідають кольору будь-якого творіння. На які моделі клатчів в тіні позачасових чорних варто робити ставки?

Підгонка і матеріал

Коли ми вже визначилися з видом сумки (клатчі) і колір (чорний) також варто подумати про конкретному фасаді. Класичний вигляд чорні клатчі з формою конверта, тобто довгасті, прямокутні з трикутним клапаном спереду. Все частіше, однак, моделі коротшають — навіть до розміру квадрата. Трикутні стулки охоче замінюються прямокутними або відмовляються на користь звичайної застібки як і в інших типах сумочок. Також цікаво кріпляться за допомогою засувки сумочки wizytowe. Modele można nosić w ręce lub zawieszone na ramieniu – torebka musi posiadać wtedy łańcuszek lub pasek. Jeśli chodzi o materiał bardzo popularna jest teraz ekoskóra oraz połyskująca satyna.

Czarne kopertówki – sklep ebutik.pl

Чорні клатчі з прикрасами

Ще одне важливе питання – декоративні елементи. Можна, звичайно, зробити ставку на класичний чорні клатчі без зайвих прикрас — вони, безумовно, будуть дуже універсальними. На думку нашого стиліста, крім перевіреної моделі, варто також мати сумочку, яка вписується в сучасні тенденції. Модні тенденції включають в себе, крім усього іншого, металеві відтінки. Це включає в себе, наприклад, металеві вставки, які підсилюють заслінку, щоб вона не відкривалася. Хорошим вибором також є ювелірні планки, стрази, прикраси з блискітками або блискітками. Сумки Муфти Також обов’язково буде розрізняти штампований візерунок, рюші або декоративні банти.

Найкрасивіші моделі

Наш стиліст вибрав для вас п’ятірку найкрасивіших моделей. Перший з них – класична чорний клатч з атласу. Він має простий крій, золотий ланцюжок і корисне дзеркало посередині. Другий клатч , здавалося б, класична — має прямий крій і чорний колір. Однак сумка спереду декорована скуйовком і ювелірної вставкою. Третя модель має асиметричний клапоть, прикрашений блискітками. Це чорний клатч має трохи коротший крій, ніж більшість моделей. Четвертий клатч відрізняється вставкою з декоративним рюшами. Остання модель, обрана нашим стилістом, дуже смілива. Чорний клатч поєднує в собі матеріали двох різних кольорів, має оборки і ювелірні прикраси. З такою сумкою прикраси вже зайві.

magda: