Чорні базові легінси – як їх використовувати в зимових стилізаціях?

Чорні базові легінси – як їх використовувати в зимових стилізаціях?

Жіночий гардероб складається не лише зі святкового та привабливого вбрання. Значну частину також займає базовий одяг, який чудово вписується у будь-яку стилістику та приваблює своєю універсальністю. Чорні базові легінси не є виключенням. Адже вони вдало поєднуються у різних стилях, а утеплені фасони ідеально зігріватимуть під час морозної погоди. Це стильний та практичний вибір для зимових комбінацій. Чому саме, дізнаєтесь у нашій статті!

Чорні базові легінси – те, що повинно бути у Твоєму зимовому гардеробі!

Зимова пора – час затишного та максимально комфортного вбрання. Стильні чорні базові легінси пасуватимуть практично кожній модниці. Відомі стилісти впевнені, що однотонні легінси стануть гарячим хітом цієї зими. І справа тут не у зручності, а у можливості виглядати стильно без зайвих зусиль. Чорні жіночі легінси з легкістю доповнять будь-який образ. Сьогодні вони вдало виглядають у вуличних стилізаціях, пасуватимуть для прогулянок з друзями та тривалих зустрічей, а при великому бажанні їх можна стильно поєднати у офісному образі. Пам‘ятайте однотонні моделі стильно поєднуються з базовим верхом. Це можуть бути об‘ємні светри, в‘язані кардигани та байкові сорочки. У зимову пору трендові чорні базові легінси часто з‘являються у комбінації з дутими куртками, стьобаними пальтами та масивним взуттям. Це ідеальний спосіб виділити головні достоїнства фігури, а особливо підкреслити красу жіночих ніг. Більшість модниць вважають чорний колір ідеальним рішенням при повноті. 

Адже існує твердження, що темні, однотонні вироби візуально видовжують силует. У цьому дійсно є доля правди, але ще більше залежить від правильного фасону. Якщо у Вас високий ріст і худорлява статура, жіночі чорні базові легінси можуть у не найкращий спосіб підкреслити надмірну худобу. Або ж якщо Ви низенька власниця повних ніг, чорний колір не стане Вашою чарівною паличкою. Цієї зими слід звернути увагу та утеплені фасони, які допоможуть почуватися впевнено навіть при мінусовій температурі. Адже затишок і тепло – головні пріоритети у зимову пору. А чорна класика завжди битиме усі рекорди продажу під час будь-якого сезону.

Чорні базові легінси з білими лампасами збоку в поєднанні з чорною майкою
Чорні базові легінси – актуальні фасони на eButik.com.ua!

Стильні комбінації, які варті Вашої уваги

Модні дизайнери обожнюють екстравагантні рішення. Це також стосується і базового вбрання. Адже саме однотонний одяг відмінно поєднується у різних стилях і приваблює своєю простотою. Для любителів мінімалізму – це головний пріоритет. Щоб мода не повернулась проти Вас, ми вирішили представити декілька стильних поєднань з легінсами у головній ролі. Спершу розглянемо кежуал образи, котрі пасуватимуть для вечірнього релаксу, посиденьок з друзями та навіть для навчання чи роботи. Це поєднання чорних легінсів з в‘язаним светром з високою горловиною та об‘ємним піджаком у клітинку. В якості доповнення слід обрати чорне масивне взуття та маленьку сумочку. Звичайно, для експерименту можна додати яскраві акценти. Таке рішення неодмінно виділить Вас з натовпу та допоможе привернути погляди оточуючих. Актуальні чорні базові легінси у поєднанні з байковою сорочкою у клітинку та білим лонгслівом обожнюють представники універсальних стилізацій. Таке рішення точно не залишить нікого байдужим. Адже хто ж не полюбляє прості, але стильні поєднання? 

Однотонний гольф і зимові чорні базові легінси в комбінації зі шкіряним пальто коричневого кольору та високими чоботами на підборах – гарантовано сподобаються любителям неординарних рішень. Заправлені легінси в чоботи візуально витягують силует, а образ стає схожим на дівчат з мультфільмів про супергероїв. Щоби збільшити рівень сексуальності не забувайте про аксесуари. Модні чорні базові легінси з укороченим кардиганом допоможуть створити легкий та не менш стильний образ. Стилісти радять обрати верх яскравого чи пастельного кольору або ж у оригінальний принт. Не варто забувати про подовжену сорочку білого кольору та однотонну накидку. Така стилізація вимагає взуття на масивній підошві та контрастну сумочку. Довге худі та улюблене пальто на запах також повинні бути у Вашому гардеробі. Адже вони як ніхто виручать модниць у створенні швидкого образу. 

Як правильно вибрати чорні базові легінси на зиму?

Чітких правил, щодо вибору правильної моделі не існує. Проте варто пам‘ятати про відповідний розмір і улюблений фасон, а також взяти до уваги поради наших експертів. Перше правило, яким слід керуватись нагадує, що легінси – це не штани. Вони щільно облягають фігуру та з легкістю можуть виділити небажані об‘єми. Наступне, матеріал. У легінсах він більш еластичний та делікатний. Існують моделі з утепленням, які ідеально презентують себе під час тривалих морозів. На щодень варто обрати матові чорні базові легінси, оскільки надмірний блиск привертатиме непотрібну увагу та виглядатиме дещо вульгарно. Шов і пошиття повинні добре відповідати Вашому типові фігури та виділятись якістю. Моделі з високою талією допоможуть візуально видовжити образ і приховати зайві сантиметри в області живота. Звертайте увагу на довжину. У зимовий час варто забути про легінси ⅞, а віддати перевагу довгим фасонам. Це збереже Ваше здоров‘я і правильні пропорції тіла.

Час для покупок! 

Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua презентує широкий асортимент стильного та трендового вбрання за доступними цінами. Саме у нас Ви знайдете останні модні новинки, які неодмінно повинні бути у Вашому гардеробі. Дешеві чорні базові легінси також доступні на головній сторінці eButik.com.ua адже ми дбаємо, щоб мода була доступною для кожної з Вас. Високоякісне вбрання неодмінно приверне увагу навіть найвибагливіших модниць. Не вірите? Переконайтесь у цьому самі! Запрошуємо на покупки вже сьогодні. 

Подивіться: Сукні в горохи – як стилізувати цієї осені?

Перегляньте ще: Жіночі светри оверсайз – за чи проти?