Чорний в моді

Чорний в моді

В гардеробі кожної жінки є хоч одна чорна річ. Ми рекомендуємо Вам переглянути своє ставлення до цього кольору. Адже чорний в моді! Так, цей колір знову повернувся у тренд! З ним легко створити безліч трендовий образів! І ні, ці образи не виглядатимуть банально чи нецікаво. І зараз ми Вас у цьому переконаємо! Отож, поїхали! 

Переваги та недоліки чорного кольору 

Перевагами цього кольору можна вважати:

  • практичність

Чорний легко поєднується з будь-яким іншим кольором. Також він класно доповнює образи з принтами.

  • база

Чорна жіноча сорочка може легко слугувати базою для створення яскравого або буденного образу.

  • універсальність

Чорний колір легко може стати основою для створення повноцінного базового гардеробу.

  • приховування недоліків фігури 

Цей колір допоможе Вам виглядати стрункіше. Чорне жіноче вбрання додає кожній красуні впевненості в собі! А яка жінка не бажає виглядати стрункіше? Жінки завжди незадоволені своєю фігурою! 

  • трендовість

У цьому сезоні чорний – один з найголовніших кольорів. Він заполонив серця мільйонів! 

Є кілька недоліків, і зараз ми розповімо Вам про них:

  • У Вас бліда шкіра? Тоді Вам краще уникати цього кольору. Адже він надаватиме Вашій шкірі тьмяності. 
  • Цей колір точно не додає життєрадісної енергії. Ви звикли до позитиву або вважаєте себе яскравою людиною? Тоді цей колір точно не для Вас! Ми рекомендуємо Вам надати перевагу іншій палітрі. 

Образи в чорному кольорі: кому личить?

Мільйони жінок надають перевагу темній кольоровій палітрі в гардеробі. І вони навіть не цікавляться, чи личить їм чорний колір. Чорно-білі образи вдало підкреслюють холодну красу жінок з темним волоссям та блакитними очима. А ось шатенкам та блондинкам ми б не рекомендували захоплюватись чорним кольором. Вам більше личитимуть світла та ніжна кольорова гама. У Вас ідеальний тон шкіри? Тоді Ви з впевненістю можете дозволити додати собі більше цього кольору до гардеробу. Якщо ж у Вас яскраво виражені зморшки або проблеми зі шкірою – чорний лише підкреслить всі недоліки на обличчі. А такому не буде рада жодна красуня. Чорна жіноча сукня точно не стане окрасою Вашого гардеробу, якщо Ви вважаєте себе «сірою мишкою». Вам потрібно терміново виправляти ситуацію! Забудьте про чорний назавжди! Надавайте перевагу яскравим кольорам! Змініть свій стиль – розкрийте свою справжню красу. Адже кожна жінка неймовірна та вродлива. Отож, настав час почати нове життя! Ви зможете повернутись до чорного лише тоді, коли зможете змінити повністю свій гардероб. Чорний варто носити з впевненістю у своїй красі. 

Міні-сукня чорного кольору з довгим рукавом в поєднанні з капелюхом і масивними черевиками чорного кольору
Міні-сукня чорного кольору – ще більше стильних моделей на eButik.com.ua!

Елегантний жіночий образ в чорному кольорі: обираємо аксесуари

До такого образу доречні фактично будь-які прикраси. Один з класичних та перевірених варіантів – ніжне намисто з перлів. Такий аксесуар до вишуканої сукні буде найдоречнішим варіантом. Також можна спробувати додати прикраси з платини, золота або срібла. Це вже залежить від Ваших уподобань. Можна спробувати додати хенд-мейд прикраси. З такими аксесуарами вишуканий образ в чорному кольорі заграє новими барвами. Техніка хенд-мейд додасть Вашому образу автентичності та незвичності. Також вона допоможе зробити Ваш образ цікавішим. Варто згадати про лакові ремені та паски. Вони класно підкреслять Вашу талію. За допомогою паска Ви з легкістю додасте кольоровий акцент до образу. Окуляри – цікавий спосіб завершити образ. Але їх ще потрібно вміти вдало підбирати. Адже масивна чорна оправа личить далеко не кожній жінці. Краще надавати перевагу чомусь ніжному та акуратному. Сумки – у світі їх різноманіття легко втратити голову! Насправді, до чорного вбрання личитиме будь-яка сумка. Якщо Вам під рукою завжди необхідно мати купа речей, то надавайте перевагу більшим моделям. 

Монохромний чорний образ: секрети неперевершеного вигляду 

Такий образ розповість про свою власницю лише найкраще. Строгість, вишуканість та шарм – це про монохромний образ. Проте з чорним варто бути обережним. До нього варто додати кольорові акценти у вигляді аксесуарів. Вам не варто боятись міксувати фактури. Ви легко можете поєднувати чорний жіночий светр зі шкіряною спідницею або з моделлю з шовку. Перевірений роками образ, у якому Ви виглядатимете на всі сто – брюки, жакет та сорочка. Доповніть образ взуттям на підборах – Ви виглядатиме неперевершено! Важливий момент: всі речі повинні добре сидіти на Вашій фігурі. Також Ви можете використовувати різноманітні стилістичні прийоми. У цьому сезоні асиметрія набирає неймовірних обертів. Спробуйте створити щось нестандартне та цікаве. Зробіть акцент на плечі – відкрийте їх. Одягніть сукню чи блузу з красивим вирізом на спині. Щоб скласти неймовірно швидко образ, ми рекомендуємо Вам обирати базові речі. Адже такі речі легко між собою комбінуються. Бажаєте створити романтичний образ? Елегантне чорне плаття Вам у цьому допоможе. Про нього ще говорила легендарна Коко Шанель. 

Настав час для шопінгу! 

Бажаєте придбати дешевий жіночий одяг в чорному кольорі? Проте Ви ненавидите купувати одяг в торговому центрі? Ми знаємо, як Вам допомогти! Наш інтернет-магазин eButik.com.ua вірить в якісний одяг за доступною ціною. Тому наші ціни завжди залишатимуться доступними для клієнтів! Наша місія – бачити покупців щасливими та задоволеними. Тому не гайте час в інших магазинах! В нашому інтернет-магазині Ви здатні знайти все необхідне для створення неймовірних образів! Вас вразила універсальність легінсів? Тоді Вам точно потрібно придбати пару для комфортних та стильних образів! Наш дешевий одяг вразить Вас своєю неймовірною якістю. Адже навіть одна річ може докорінно змінити Ваш стиль на краще. Наша команда eButik.com.ua завжди слідкує за актуальними тенденціями в світі моди. Тому наші каталоги пропонують Вам широкий вибір найновіших дизайнів та гарних моделей. Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент базових жіночих футболок. Наші каталоги ніколи зачарують Вас своїм дивовижним асортиментом! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Перегляньте також: Біла сукня – беззаперечний фаворит цього літа!

Читайте більше: Рожевий в жіночих образах – який відтінок підходить тобі?