Чорний базовий костюм – must have у кожній шафі!

Чорний базовий костюм – must have у кожній шафі!

Усі ми вже звикли до того, що у гардеробі кожної жінки обов’язково має бути маленька чорна. Проте, у нашому шаленому ритмі життя ми потребуємо чогось більш практичнішого. Рішення є! Чорний базовий костюм – це те, що однозначно має бути у гардеробі кожної сучасної жінки. У Тебе ще немає такого? Тоді це потрібно швидко виправляти! 

Яку річ можна назвати базовою?

На початку варто сказати про те, що наш гардероб – це те, що також потребує балансу. І якщо Тобі знайома ситуація, коли здавалося б, що у Тебе є багато речей, а всеодно одягнути нічого, то це означає, що тут існує дисбаланс. Що тоді робити у цьому випадку? Для того, щоб побудувати гармонічний гардероб, потрібно лише придержуватися деяких правил. І так, усі речі ми можемо розділити на базові та акцентні. Що характерно першим? Базовим речам властива універсальність та простота. Таким чином, вони будуть доречними у будь-якій ситуації та з легкістю зможуть створити вдалу комбінацію з кожною річчю з Твого гардеробу. 

І саме таким виробом і є стильний чорний базовий костюм, який здатний виручити нас у будь-якій ситуації. Крім цього, не можна також не зауважити те, що база у кожної жінки буде своя. Таким чином, якихось універсальних правил у її створенні не існує. Усе залежить від Твого способу та стилю життя, а також професії. З іншої сторони, не можна також забувати і про акцентні речі, які мають свою особливу родзинку та характер. І їх також варто мати у своєму гардеробі, адже вони як ніщо найкраще здатні оживити образ та додати йому контрастів. Як їх розрізнити? Їм властивий яскравий колір, принт, незвичайний крій, а також нарядна фактура. Це також стосується не тільки одягу, але й також взуття і аксесуарів. 

Чому чорний базовий костюм – це must have у кожній шафі?

Ти в пошуках універсального, практичного та стильного одягу на щодень? Тоді чорний базовий костюм з двох частин – це саме те, що Тобі потрібно! Чому ця річ є справжнім must have у шафі кожної жінки? Перш за все варто сказати про універсальність цього виробу. Такий костюм стане у пригоді як у створенні стильних повсякденних образів, так і в якості одягу для активного відпочинку. І у такому зручному та комфортному одязі дійсно можна піти куди-завгодно – на погулянку, роботу, навчання чи навіть побачення. Проте, особливо актуальним такий одяг буде для активних та сучасних жінок, які цінують комфорт в поєднанні зі стильним виглядом. 

Крім цього, такий базовий костюм є просто ідеальним одягом для тих, хто керує авто. З іншої сторони, не можна не зауважити також те, що чорний – це не маркий колір і плями на ньому не так помітні, на відміну від білого. І це звичайно, не усі його переваги. Чорний базовий костюм – це також виріб, який візуально зробити фігуру стрункою та підтягнутою. А широкий вибір моделей та фасонів точно допоможе кожній обрати варіант по душі. В тренді сьогодні як комплекти у стилі оверсайз, так і облягаючі моделі. Є також і ті, що відрізняються особливою оригінальністю, наприклад, костюми з рукавами-буфами. У кожному разі, Твій вибір залежить від Твого унікального смаку! 

Чорний жіночий базовий костюм з двох частин
Стильний, зручний та комфортний чорний костюм – це ідеальна база Твої зимових образів! Магазин ebutik.com.ua.

Чорний базовий костюм – який обрати?

  • Чорний базовий костюм оверсайз. У цьому випадку варто зауважити те, що мода на одяг оверсайз не тільки не втрачає своєї актуальності, але й набирає ще більших обертів. Цікавим є той, факт, що ще не так давно у стилі оверсайз була або толстовка, або штани. Сьогодні ж, особливою популярністю користуються моделі, в яких вільним є як верх, так і низ. 
  • Чорний велюровий базовий костюм. Такі неймовірно приємні на дотик та м’які моделі міцно увійшли в наші гардероби. І ми вже не уявляємо свої гардероби без них. До того ж, цей матеріал зарекомендував себе як гідний аналог оксамиту та вразив своєю якістю та міцністю. 
  • Чорний базовий костюм з коротким верхом. Тут неможливо не зауважити, що таке поєднання виглядає неймовірно стильно та ефектно. До того ж, такий костюм вміло підкреслює лінію талії та подовжує силует.
  • Чорний базовий костюм з довгим верхом. Таке поєднання є неймовірно теплим, комфортним і зручним. Таким чином цей варіант можна назвати ідеальним на холодні дні. А окрім цього, це тренд, який користується сьогодні великою популярністю. Як вони виглядають? Найчастіше, це моделі з толстовкою на блискавці, або без, яка має довжину до середини стегна чи до коліна. Такий трюк також подовжує силует. 
  • Чорний базовий костюм з високою талією. Особливою популярністю сьогодні користується спортивні штани з високою талією. Та цей не дивно, адже адже вони візуально додають зросту та ефектно виділяють талію. Крім цього, вони вирізняються особливим комфортом, та можна бути впевненою в тому, що такі штани точно не будуть сповзати.  
  • Чорний базовий костюм зі штанами джоггерами. Такая модель вдрізняється кроєм штанів, який зужується до лидок. Крім цього, такі штани стануть ідеальним варіантом для власниць широких стегон. У цьому сезоні на вершині популярності знаходяться джоггери з високою посадкою та гумкою на талії. 
  • Чорний базовий костюм з рукавами-буфами. Неймовірно стильне поєднання, яке вмістило у собі стильний вигляд, жіность та комфорт. Обравши таку модель у цьому сезоні, Ти точно не прогадаєш! 

З чим носити базовий чорний костюм?

Якщо говорити про те, з чим носити чорний базовий костюм у холодні дні, то тут існує безліч варіантів. Перш за все, варто розпочати з верхнього одягу. Найкращим варіантом однозначно стануть пальто у стилі оверсайз, довгий пуховик чи стильна коротка куртка. Крім цього, завжди безпрограшним поєданням  стане бозовий костюм і пухова жилетка. До речі, у нашому інтернет-магазині https://ebutik.com.ua Ти зможеш знайти вже готові базові костюми у комплекті з пуховими жилетками. Це не тільки дуже тепло, але й дуже стильно! З іншої сторони, якщо говорити про колір верхнього одягу, то він може бути як схожого відтінку до костюму, так і контрастного. Тут можна експериментувати з самими різними кольорами. А яке взуття краще обрати? Вдалим стильний рішенням стануть масивні чоботі. В залежності від крою штанів, їх можна як заправляти взуття, так і ні. Ні кінець також не забудь про такі модні зимові аксесуари як – шапка та рукавиці. І доповни образ стильною сумочкою.

 

Читай також: ДЖИНСОВІ ШТАНИ 7/8 – АМЕРИКАНСЬКИЙ ТРЕНД

Тобі також може бути цікаво: ДЛИННЫЕ СВИТЕРА ОВЕРСАЙЗ НА ЗИМУ — ИДЕИ МОДНЫХ ОБРАЗОВ!