Чоловічі штани chino — дізнайся про їх шлях з армії в салони!

Чоловічі штани chino — дізнайся про їх шлях з армії в салони!

Я впевнена, що знайду багато прихильників елегантного стилю, які одночасно цінують зручність та комфорт. Чоловічі штани chino – це елемент гардеробу, який відповідає потребам кожного чоловіка, який шукає комфорт та позачасовий стиль. Ця модель поєднує в собі костюмну елегантність в невимушеному, повсякденному виконанні. Широко відомі як “чіноси“, вони підкорили серця чоловіків, які піклуються про поважний вигляд. Сьогодні я покажу Вам, що чоловічі штани chino це ідеальний вибір для тих, хто шукає свій власний стиль, а також захоплюється модою та стильними рішеннями.

Штани chino з кожним роком все модніші

А чи знаєш, звідки походить назва chino? Ці штани походять – сюрприз – з армії. Вони були розроблені в середині XIX століття для британських солдатів, дислокованих в Індії. Для поліпшення камуфляжу, змінили колір з білого на жовто-коричневий, що нагадує брудний пісок. Індуси називали цей колір словом ” хакі”, якою спочатку позначали ці штани. Відразу відзначимо, що збіг назви з гнилим зеленим кольором хакі є випадковим, хоча обидва вони „брудні”. З іншого боку, наприкінці XIX століття під час іспано-американської війни янкі-солдати носили бавовняні штани, виготовлені в Китаї. Потім цю моду стали називати “chino” (що по-іспанськи означає Китай) і використовували цю назву взаємозамінно з “хакі”. У нас прийнялась назва “чіноси” або просто бавовняні чоловічі штани, які сьогодні доступні в багатьох кольорах.

Якщо Ти коли-небудь замислювався над тим, яка модель штанів ідеально поєднує в собі комфорт та елегантність, то у мене є відповідь. Чолові штани chino – безперечний хіт останніх сезонів, який люблять навіть найвимогливіші чоловіки. Завдяки тому, що модні чоловічі штани chino, виготовлені з бавовни забезпечують повний діапазон руху. Бавовняна тканина дозволяє шкірі дихати, одночасно правильно нагріваючи її й захищаючи від вітру. Ці чоловічі штани, безумовно, вписалися в канони повсякденного одягу серед багатьох чоловіків. Прямий крій також відмінно підійде для невисоких чоловіків, які хочуть візуально виглядати трохи вище.

 Бежеві штани chino доступні в асортименті магазину ebutik.com.ua
Елегантні та зручні чіноси це основа для багатьох весняних образів – магазин ebutik.com.ua

За що чоловіки люблять чоловічі штани chino ?

Я можу з впевненістю сказати, що чоловічі штани chino це найпоширеніша модель, яку можна зустріти на вулицях. Чи хтось з чоловіків ще немає в гардеробі бавовняних штанів? Якщо Ти все ще не володієш такою культовою моделлю, то я запрошую Тебе до інтернет-магазину ebutik.com.ua, в якому обов’язково знайдеш модель, яка підійде до Твоїх вимог. Прямий крій, що злегка звужується до низу штанини, відмінні похилі передні й задні внутрішні кишені — ці особливості сприяли величезному успіху цих штанів. В наші дні вони зустрічаються на моделях, що працюють в найбільших будинках моди, в модних журналах, що демонструють застосовний стиль, а також на вулицях усіх міст. Більш того, елегантні чоловічі штани chino це універсальна пропозиція для будь-якого чоловіка — бізнесмена, політика, торговця чи студента.

Чоловічі штани chino в наймодніших кольорах на весну

Існує негласне правило: чим яскравіший колір нашого одягу – тим менш формальним є весь наряд. Тому, для того, щоб тканинні чоловічі штани chino долучити до повсякденних або вуличних образів, варто обирати світліші кольори, наприклад, в бежевих або сірих відтінках. Вибираючи більш формальні випадки, що вимагають від нас елегантності й класичних кольорів, варто розглянути штани бордового, темно-синього або темно-сірого кольору. Для тих, хто любить візерунки в класичному стилі, також доступні картаті або смугасті варіанти. Вони ідеально підійдуть для модного в цьому сезоні total look. Зіставлені з блейзером з тим же візерунком, вони гарантують модний зовнішній вигляд, який приведе колег в захват. Самі авангардні моделі мають візерункові принти, наприклад, у квіткові мотиви або марокканські орнаменти — цю версію я пропоную шанувальникам сміливих нарядів. Ви одягнете їх на зустріч з друзями, тому що, звичайно, що для роботи вони не підійдуть.

Тканинні штани chino з магазину ebutik.com.ua
Чоловічі чіноси відмінно поєднують в собі повсякденний образ з відтінком елегантності – магазин ebutik.com.ua

Чоловічі штани chino на весну – куди одягнути?

Чоловіки, чи коли-небудь мріяли про штани, які Ви могли б носити завжди й всюди? На наш погляд, чіноси відмінно впораються з цією роллю. Не дарма вони стали поруч з джинсами однією з наймодніших моделей. По-перше, з ними дуже легко створити образ. По-друге, вони відмінно підкреслюють чоловічу фігуру й зображують характер кожного чоловіка. Придбай собі чоловічі штани chino у своєму улюбленому кольорі, і Ти ніколи більше не зіткнешся з дилемою: “чи доречно так одягнутися? Що скажуть інші? Це до цього підходить?”. Ця модель – це відмінний вибір для повсякденного життя, роботи, коледжу, побачення, сімейного свята й навіть весілля! Правильний підбір елементів гардероба, аксесуарів та додатків, перерахованих нижче, дозволить Тобі підібрати тканинні чоловічі штани chino до будь-якого випадку.

Чоловічі штани chino – це одна з небагатьох моделей, яка має добрий вигляд як з футболкою й спортивним взуттям, з сорочкою й лордами, або зі светром й мокасинами. Кожен чоловік виглядає в них стильно й шикарно, тому що вони відмінно підходять як для роботи, та і для вихідних. Чоловіки, як правило, практичні у виборі одягу, тому їм слід мати в гардеробі універсальну пару чоловічих чіносів.

 

Читай також: Довгі жіночі светри відмінно підійдуть для зимової укладання 

Дивись також: Жіноча футболка базова – найкраща укладка