Чоловічі шорти – перегляд найкращих моделей на спекотні дні

Чоловічі шорти – перегляд найкращих моделей на спекотні дні

На порозі літо? Настав час переглянути свій гардероб! Як врятуватись від спеки? У цьому Вам допоможуть чоловічі шорти. Ця базова річ чоловічого гардеробу вирізняється своєю практичністю та комфортом. Тому кожен чоловік із задоволенням влітку носить шорти. Широкий модельний ряд дозволяє вибрати ідеальний варіант. Ви ще до сих пір не придбали собі стильну пару? Настав час виправити це непорозуміння! А наша команда вирішила зробити Ваш шопінг максимально комфортним та легким – ми підготували для Вас всю актуальну інформацію про шорти. Отож, поїхали!

Стильні чоловічі шорти: робимо правильний вибір

Є кілька правил, дотримуючись яких, Вам вдасться здійснити хорошу покупку:

  • вдалий фасон

Правильно підібраний фасон шортів – це 90% успіху. Одразу потрібно визначитись з їх призначенням. Ви плануєте носити їх щодня? Чи Ви у пошуку спортивної моделі шортів? Продумайте цей момент до покупки.

  • вдалий колір

Найкращі варіанти – бежевий та синій. Тут Ви ніколи не прогадаєте. Ці кольори легко впишуться у будь-який образ. Також серед популярних можна відзначити хакі, білий, бордовий, сірий, гірчичний. Яскраві чоловічі шорти – чи є сенс у такій покупці? Звісно! Соковита палітра якнайкраще розкривається у літній період року. Тому така покупка – справжній маст хев для чоловіків, які люблять виділятись!

  • вдала довжина

Тут існує те саме правило, що і для жінок. Надто короткі шорти можуть спровокувати провальний образ. Шорти повинні доходити до коліна або не досягати його на 5-7 см. Максимальна довжина – нижче коліна на 2-3 см. Тому ми рекомендуємо Вам обов’язково прослідкувати за довжиною.  

Джинсові шорти з потертостями та нашивками синього кольору в поєднанні з бежевою та червоною футболкою з принтом
Чоловічі шорти – стильні та актуальні моделі лише на eButik.com.ua

Головні помилки

Є певні моменти, які також здатні зіпсувати Ваш образ. Тому ми рекомендуємо Вам уникати наступних речей:

  • велика кількість декоративних деталей

Велика кількість кишень, зухвалі потертості та ланцюги – це все ознака поганого смаку. Особливо, якщо це все скупчено в одному місці виробу. Наша порада: просто- ідеально. Адже все геніальне просто. І в цих словах точно є сенс!

  • чудернацький принт

Геометричні принти, класична клітинка. Які у Вас асоціації з цими принтами? Нагадує спідню білизну? Отож, краще уникати таких варіантів. Смужка – ось приклад вдалого принту для чоловічої моди. З класичною базовою футболкую такі зручні чоловічі шорти виглядають класно! Залиште химерні принти жінкам. жінки краще знають як їх обіграти. А чоловікам краще тягнутись до простоти.

  • бриджі та капрі

Пам’ятайте, ці дві речі ніяк не можна класифікувати як шорти. Шорти мають характерну ознаку – особливу довжину. А тепер згадайте, як виглядають бриджі та капрі. Нічого спільного з короткою довжиною. Та і такі моделі штанів виглядають доволі дивно на чоловіках. Краще утриматись від такої покупки.

Як носити чоловічі шорти?

Білі чоловічі шорти ідеально поєднуються будь з чим. Вони додають образу вишуканості та урочистості. Щоб дотримуватись святкового вайбу, ми рекомендуємо Вам зупинитись на ніжній палітрі. Ніжно-блакитний та салатовий – ідеальне доповнення до шортів. Щодо взуття? Тут Ви можете доповнити образ стильними мокасинами або мінімалістичними кедами. Спортивні моделі найкращі поєднуються з футболками вільного крою. Спортивна мода цього року актуальна. Підберіть зручні кросівки та насолоджуйтесь своїм комфортним образом. Модель карго добре виглядає у поєднанні з сорочкою. Такі шорти навіть здатні трохи приховати зайвий об’єм у бедрах. Ніколи не одягайте джинсові шорти з підворотами та сорочку. Таке поєднання – це повний несмак. Такі моделі шортів візуально вкорочують Вам ноги та роблять їх об’ємнішими. Вам потрібно створити діловий стриманий образ? У цьому Вам найкраще допоможуть класичні шорти темного кольору та біла сорочка – ідеальний варіант для літа. Ви вважаєте себе креативною натурою? Тоді діставайте з шафи старенькі джинси. Просто обріжте їх – створіть дизайнерські шорти. 

Актуальні чоловічі шорти

Розглянемо найпопулярніші моделі шортів:

  • чоловічі шорти-чінос

Це укорочений варіант легендарних брюк. Ця модель вирізняється класичним вільним кроєм. Такі шорти – ідеальний варіант для створення повсякденного образу.

  • джинсові чоловічі шорти

Найпопулярніша модель. Любов людства до деніму важко переоцінити. Цей культовий матеріал заполонив наші серця з першого погляду. Джинсові шорти – універсальний варіант. Вони відмінно поєднуються з будь-яким верхом та взуттям.

  • подовжені чоловічі шорти

Таку модель можна віднести до стилю casual. Вільний крій та накладні кишені – ось ознаки подовжених шортів. Вони приваблюють чоловіків своїм беззаперечним комфортом. 

  • спортивні чоловічі шорти

Для любителів займатись спортом ця річ – справжній маст хев. Їх виготовляють зі спеціальних матеріалів, які забезпечать Вам комфорт протягом усього тренування. Вони вирізняються підвищеним рівнем комфорту та зносостійкістю.

  • чоловічі шорти для плавання

Пляжний відпочинок чекає! Тому не забудьте придбати пляжу пару для незабутнього вікенду! До того ж вони кльово поєднуються з базовими футболками.

Настав час для покупок!

Існує така думка, що чоловіки ненавидять шопінг. І це дійсно правда. А що робити, якщо оновити гардероб все ж таки треба? Тоді Вам на допомогу прийде онлайн-шопінг. У цього різновиду шопінгу є низка переваг: економія часу та грошей, легкість та швидкість здійснення покупок. Наш інтернет-магазин eButik.com.ua до Ваших послуг! Наша команда – це творці якісного та незабутнього одягу!  В ньому Ви відчуєте себе стильною та зможете підкреслити свою особистість якнайкраще. Ми бажаємо бачити наших покупців задоволеними та щасливими. Саме тому ми постійно оновлюємо наші каталоги та незмінно слідкуємо за актуальними трендами. Якісні речі та аксесуари тепер стали ще доступнішими! З нашим інтернет-магазином eButik.com.ua Ви придбаєте ідеальний одяг лише за декілька простих кліків. Щодня у нашому інтернет-магазині знижки та сезонні розпродажі! Якість за помірною ціною – це синонім до eButik.com.ua. Мода повинна бути доступною для кожного. Дешеві чоловічі шорти у eButik.com.ua приємно потішать Вас своєю якістю. Також рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент чоловічих базових футболок. Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Прочитайте: Голубий колір у стилізаціях на літо – спробуйте!

Перегляньте також: Жіночі хустки – розповідаємо як їх носити