Чоловічі футболки на літо – з чим носити та коли?

Чоловічі футболки на літо – з чим носити та коли?

Базовий гардероб чоловіка відрізняється від жіночого, як мінімум, кількістю позицій. Проте є дещо спільне між жіночим та чоловічим гардеробами. Їх об’єднує практичність та універсальність. Ніхто не хоче відмовлятись від відчуття комфорту. Чоловіча футболка – яскравий приклад базової річчі у чоловічому гардеробі. Вона здатна легко вписатись у будь-який стиль. Чоловіки обожнюють футболки та легко інтегрують їх у повсякденні, ділові та святкові образи. Ви бажаєте оновити свій гардероб? Тоді ми із задоволенням поділимось разом із Вами найкращими порадами щодо вибору якісної футболки.

Актуальні чоловічі футболки: огляд моделей

Широке різноманіття дозволяє обрати свій ідеальний варіант. Отож, давайте розглянемо найпопулярніші моделі :

  • класичні чоловічі футболки

Ця модель на короткий рукав має невеликий V або U-подібний виріз. У Вашого чоловіка широкі плечі? Тоді ми рекомендуємо Вам зупинити свій вибір на першому варіанті виріза. А ось чоловікам з об‘ємними формами краще розглянути варіанти вільного крою. 

  • чоловічі футболки-поло

Ця модель відрізняється невеликим коміром та наявністю  кількох гудзиків. Цей варіант футболки вважається представником більш дорожчого сегменту. 

  • чоловічі футболки з написом

Варіант для тих, хто прихильник логоманії та влучних фраз. Краще обрати щось з невеликим написом, адже великий свідчитиме про несмак.

  • чоловічі футболки з малюнками

Любите опинитись у центрі уваги? Тоді цей варіант точно для Вас! Яскравий та оригінальний малюнок підкреслить Вашу індивідуальність. Проте ця річ носить більше неформальний стиль. З піджаком не дозволиш собі одягнути таку футболку.

Футболка з принтом білого та бордового кольору в поєднанні з джинсами та шортами
Чоловіча футболка – трендові моделі на eButik.com.ua

Якісні чоловічі футболки: на що варто звернути увагу

Перед покупкою обов‘язково варто звернути увагу на якість пошиття. Всі шви повинні бути рівні та чіткі. Особливої уваги потребує перевірка якості матеріалу. Наша команда рекомендує Вам надавати перевагу лише якісним натуральним тканинам. Адже вони дозволять Вашому тілу вільно дихати та забезпечують правильну циркуляцію повітря. Якщо ж обираєте щось з синтетичних матеріалів, то переконайтесь у тому, що матеріал гіпоалергенний та дихаючий. Для повсякденного носіння ідеально підходять речі з бавовни. Ми рекомендуємо Вам придбати стильні чоловічі футболки з бавовни. Така футболка буде актуальна у всі сезони. Якість речей понад усе. Для перевірки симетричності варто скласти річ навпіл ( рукав до рукаву ). Так Ви спостерігатимете симетричність або асиметричність. Ми рекомендуємо Вам надавати перевагу спокійним базовим відтінкам. Адже їх буде легко вписати у базовий гардероб. А ось яскраві моделі найкраще залишити для відпочинку або важливих подій. Чоловіча мода дещо більш витримана та консервативна, аніж жіноча.

Поговоримо про кольори

  • білий

Найкращий варіант для літа. Він личить кожному чоловіку. Білий легко поєднується з будь-яким іншим кольором. Білі чоловічі футболки – відмінна база для створення чисельних повсякденних образів. 

  • чорний

Класика, яка завжди залишатиметься актуальною. Чорний – найуніверсальніший колір. Він ідеально комбінується з будь-якими іншими. Чорну футболку легко інтегрувати у будь-який стиль. 

  • сірий

Цей нейтральний колір тішить нас своєю практичністю. Він доречний у діловому та повсякденному casual стилях. Якщо правильно обіграти образ, то цей колір здатний заграти новими барвами.

  • бежевий

Цей варіант увійшов у чоловічу моду нещодавно. Ви прихильник спокійних та елегантних образів? Тоді Вам точно необхідна футболка у бежевому відтінку. 

  • коричневий

Цікавий колір. Ідеальний варіант для тих, кому відтінки бежевого не дуже личать. Він чудесно комбінується з чорним та кольором хакі. 

  • яскраві відтінки

Цього року соковиті та нестандартні відтінки опинились на теренах моди. І чоловіки не хочуть відставати від жінок. Вони також вирішили додати барв до свого гардеробу. 

Бавовняні чоловічі футболки: переваги

Базові чоловічі футболки, які вони? Наша відповідь: однозначно футболки з бавовни! Чому? Цей матеріал вирізняється своєю універсальністю. Він використовується для виготовлення всіх елементів гардеробу. Бавовна володіє чудовими повітропроникними властивостями. Це ідеальний варіант для повсякденного носіння. Бавовна безпечна для шкіри. Вона не викликатиме жодних алергічних реакцій. За такою футболкою передбачений максимально простий догляд. Матеріал легко піддається виведенню плям та пранню. Футболку легко прасувати. Волокна бавовни доволі таки міцні. Бажаєте додати футболці індивідуальності та характеру? Цей матеріал ідеально підходить для нанесення малюнків, написів фарбою. Також на бавовні легко здійснити друк. А ще бавовна вирізняється гігроскопічністю. Тому вона швидко поглинатиме вологу. Враховуючи всі переваги, бавовна – ідеальний матеріал для пошиття якісних футболок. Тому бавовняна футболка – справжній маст хев для будь-кого, хто цінує практичність та комфорт!

Час для шопінгу!

Ви втомились від довгих черг у торгових центрах? А ціни у мас маркеті Вас розчаровують? Досить це терпіти! Настала нова ера – ера онлайн-шопінгу! Будьте неперевершеними вже сьогодні! Дозвольте собі більше! Вийдіть за рамки старого уявлення. Більше Вам не потрібно шукати якісні речі в магазинах та відстоювати шалені черги. Дешеві чоловічі футболки у eButik.com.ua зачекалися на Вас в каталогах нашого  інтернет-магазину. Ми слідкуємо за трендами та створюємо одяг та аксесуари за найпопулярнішими новинками у світі моди. Справжня зручність та універсальність наших речей завжди знайде місце у Вашому образі. Ми віримо в високу якість за маленьку ціну! Саме тому створюємо одяг для всіх та кожного. Нашу команду eButik.com.ua надихають щасливі та стильні люди. Тому наш одяг відповідає Вашим найсміливішим та найпотаємнішим фантазіям! Не забудьте переглянути такой наш широкий асортимент якісних чоловічих штанів. Бажаємо Вам приємного шопінгу та вдалого дня! 

Читайте більше: Сумки на літо – огляд найактуальніших моделей

Перегляньте також: Біла сукня максі на літо – як її стилізувати?