Чоловічі толстовки без капюшона – огляд фасонів

Чоловічі толстовки без капюшона – огляд фасонів

Якщо заглянути в шафу сильної половини людства, то можна чітко зрозуміти одну річ: усі предмети чоловічого гардеробу об‘єднані одним словом «універсальність». І важко уявити чоловічий гардероб без практичного одягу. Чоловічі толстовки без капюшона – обов‘язковий елемент осіннього, зимового та весняного гардеробу. Адже толстовка – один з найпопулярніших варіантів теплої та зручної кофти. Бажаєте придбати цю стильну річ? Ми із задоволенням розповімо Вам усі нюанси для вдалого шопінгу!

Актуальні чоловічі толстовки без капюшона

Широке різноманіття толстовок дарує кожному чоловіку можливість обрати ідеальний для себе варіант. За що чоловіки так їх обожнюють? За універсальність, практичність та беззаперечний комфорт. Отож, давайте розглянемо найпопулярніші моделі: 

  • чоловічі толстовки без капюшона на блискавці 

В такій моделі блискавка може розташовуватись по-різному: по всій довжині та лише до середини. Зручна повсякденна модель, яка добре вписується у будь-який образ. 

  • бомбер 

Класичний бомбер – толстовка з замком та гумкою на горловині та манжетах. Часто у бомберах зустрічаються зручні кишені. Цей варіант вважається ідеальним для осіннього та зимового періоду. 

  • утеплені чоловічі толстовки без капюшона на блискавці

До цієї категорії можна віднести моделі  всіх фасонів. Головна особливість таких толстовок – наявність додаткової підкладки або теплого матеріалу в складі. 

  • світшоти

Такі толстовки характеризуються вільним кроєм та наявністю еластичних манжет. Колись ця річ користувалась шаленою популярністю серед молоді, тому доволі часто прикрашалась принтами. 

Толстовка без капюшона чорного та сірого кольору з написом в поєднанні зі штанами
Чоловіча толстовка без капюшона – актуальні моделі цього сезону на eButik.com.ua!

Стильні чоловічі толстовки без капюшона: огляд кольорів 

  • Чорний

Цей колір ми сміливо називаємо класикою. Ми всі його обожнюємо за його практичність та універсальність. Він відмінно поєднується з будь-яким іншим кольором. Чорні чоловічі толстовки без капюшона – відмінний вибір для створення повсякденних образів. 

  • Синій

Цей колір також займає одну з найголовніших позицій в нашому гардеробі. Синій додає чоловічому образу легкої свіжості та елегантності. Синя толстовка чудово впишеться у образ з джинсами та лоферами.

  • Білий 

Його важко назвати практичним. Проте він за лічені хвилини здатний перетворити Ваш образ у святковий. Варто іноді розбавляти сірі будні святковим вбранням. Тому ми рекомендуємо Вам придбати толстовку в цьому кольорі! 

  • Жовтий

Не так часто зустрінеш у чоловічому гардеробі жовтий. Цей сонячний колір – абсолютний хіт сезону. З ним легко створити цікаві образи. Толстовка такого кольору заряджатиме на хороший настрій.

  • Фіолетовий

Його обирають впевнені в собі чоловіки, які слідкують за модою. Такий колір можна сміливо назвати доволі так практичним, адже він непогано поєднується з іншими. 

Якісна чоловіча толстовка без капюшона: як вибрати

Для весняного періоду ми рекомендуємо вибрати легкі толстовки з дихаючих матеріалів. А ось для зими та осені надавайте перевагу утепленим моделям. Важливо вибрати правильний розмір. Зручна чоловіча толстовка без капюшона повинна правильно сидіти та не обмежувати чоловіка у русі. Не купуйте надто приталені та обтягуючі моделі. Також важлива довжина. В спокійному стані толстовка повинна бути опущена нижче пояса. Матеріал відіграє не останню роль. Все таки наша команда рекомендує Вам уникати синтетичні матеріали. Надавайте перевагу натуральним, гіпоалергенним тканинам. Такі варіанти вважаються найкращими для нашого тіла, адже вони не викликатимуть алергічних реакцій. Перевірити цілісність та рівність швів. Ніде не повинні стирчати нитки. Блискавка повинна легко розстібатись та застібатись. Ви прихильник стилю casual? Тоді краще звернути увагу на моделі, виконані у базових кольорах. Якщо ж Ви любите слідкувати за трендами, тоді розгляньте цікаві варіанти з актуальними принтами. Тваринний принт, геометричні мотиви та абстракція стануть найкращим вибором! 

Як носити чоловічі толстовки без капюшона?

Ця універсальна річ легко поєднується з будь-яким одягом! І Ви зараз у цьому легко переконаєтесь! Трендові чоловічі толстовки без капюшона можна носити з будь-чим! Чоловіки обожнюють джинси. І вони сміливо одягають їх з улюбленими толстовками. Такий образ легко доповнити зручними кросівками або кедами. Ось і готовий ідеальний повсякденний образ! Також зручну кофту можна поєднати з штанами прямого крою. Ви можете додати до свого луку сорочку або тонку майку чи гольф. Такий стилістичний прийом допоможе досягти ефекту багатошаровості. Теплою весною Ви можете поєднати тонку толстовку з віночками або шортами. А у прохолодний та вітряний день сміливо доповніть образ курткою-вітровкою. Чоловіча мода не знає обмежень. Сильна половина людства рідко коли заморожується над створенням образів. Проте чоловіки завжди обирають комфорт. Здається, толстовку можна назвати однією з улюблених речей чоловіків. І не дивно, адже ця кофта вписується у будь-який образ! 

Час для шопінгу!

Чоловіки ненавидять шопінг у торгових центрах! Довгі черги, примірки одягу та купа витраченого часу на пошуки правильного розміру – все це дратує їх! Що робити, якщо гардероб все ж таки потрібно оновити? На допомогу приходить онлайн-шопінг! З інтернет-магазином eButik.com.ua Ви придбаєте ідеальний одяг лише за декілька простих кліків. Ми обожнюємо бачити наших клієнтів щасливими та стильними. З нами економити час та гроші надзвичайно легко! Забудьте про довгі пошуки, черги та високі ціни! Нас надихають стильні та щасливі люди! Тому ми прагнемо робити наших покупців саме такими. Виглядайте на всі сто разом із eButik.com.ua щодня! Дайте своїй фантазії зелене світло та створюйте неймовірні образи за власним бажанням. Не вагайтеся та збагачуйте свій гардероб модними новинками! Наші дешеві чоловічі толстовки без капюшона здивують Вас неймовірною якістю! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних чоловічих штанів. Бажаємо Вам гарного дня та вдалих покупок!

Прочитайте: Сукні plus size – що зараз носять?

Дізнайтесь більше: Кольори в стилізаціях на літо – перегляньте, що носити в цьому сезоні