Чоловічі сорочки — які моделі вибрати?

Чоловічі сорочки — які моделі вибрати?

Сьогодні у нас є щось спеціально для джентльменів або жінок, які шукають ідеальну ідею подарунка. У вступі обговорюємо найцікавіші чоловічі сорочки. Радимо, які моделі вибрати і обговорити найпопулярніші фасади.

Класичні чоловічі сорочки

Як завжди, кращий вибір – класика. Класичні чоловічі сорочки повинні мати прямий крій, комір, довгий рукав і витончені манжети (застібаються на гудзики або шпильки). Було рубано, що класичні моделі повинні бути білими. Як і з жіночими сорочками ми не зовсім згодні з цією позицією. З упевненістю в будь-якому гардеробі слід знайти моделі світлих відтінків. Хорошим вибором стане синій або світло-сірий колір. Крім одноманітних фасадів, популярністю користується ще й Класичні чоловічі сорочки в смужки або смужки.

Плед моделі

Як в жіночому, так і в чоловічому гардеробі дуже популярні сорочки плед. Цей позачасовий візерунок працює в дійсно багатьох стилі. Як відомо, існує кілька видів решіток, на чоловічих сорочках найпопулярнішими конструкціями є шибка, гінгем (віші), буйвол і мадрас. Перевіреними кольорами є червоний і чорний, білий і чорний, червоний і білий, гранатовий і червоний, гранатовий і зелений, і зелений і білий. Сорочки плед можна прикрасити вставками з джинсів. На наш смак найказуальніші барвисті сорочка w szeroką kratę, która łączy takie kolory jak biel, czerwień, fiolet i róż. Dla fanów klasyki polecamy z kolei biało-zielono-czerwoną koszulę w drobną kratkę.

koszule męskie sklep ebutik.pl
Koszule męskie – sklep ebutik.pl

Ще модні джинси

Джинси – це матеріал, популярність якого я не думаю, ніколи не зменшить. Міцна тканина відмінно працює в щоденних комплектах. Кожен чоловік має в своїй шафі брюки джинси. Хорошим вибором є також чоловічі сорочки джинсові. Найкраще робити ставки на світлі і темно-сині моделі. Чорні моди теж з’являються добре. Чоловічі джинсові сорочки можуть бути прикрашені вставками з інших матеріалів або прошивкою. Наш стиліст на ваш смак – темно-синя модель з елементами замші. Також варто зробити ставку на моделі, що поєднують кілька кольорів деніму, наприклад, світло-блакитну сорочку з флотським коміром і частина матеріалу на плечах відноситься до ковбойського одягу.

Чоловічі подарункові сорочки

Гарною ідеєю подарунка для партнера, брата, батька або колеги є чоловічі сорочки. Врешті-решт, кожна людина носить їх. Елегантний одяг, безумовно, буде працювати в багатьох стилізації і ситуаціях. Тільки обов’язково спочатку перевірте розмір — немає нічого гіршого, ніж одяг в подарунок у незбитому розмірі. Чоловічі подарункові сорочки є чудовою ідеєю для свят, днів народження, тезки або ювілею. Тепер в магазині ebutik.pl Акція поширюється сорочка плюс краватка — за кожну придбану вами сорочку (незалежно від її ціни) ви отримаєте краватку безкоштовно! Поспішайте, одяг розходиться дуже швидко!

УВАГУ! У магазині ebutik.pl ви також знайдете чоловічі сорочки відомих брендів, таких як Cerruti, Томмі Хілфігер, Ральф Лорен, Scotfree і Joop!