Чоловічі сорочки в візерунках – огляд тенденцій

Чоловічі сорочки в візерунках – огляд тенденцій

Чоловічі сорочки в візерунках – все більш поширений вибір джентльменів, які цінують турботу про модний повсякденний образ. Як ви вибираєте візерункові сорочки з нагоди, щоб не забити модний удар? Ось що ви дізнаєтеся з нашого гіда.

До сих пір здавалося, що візерунки зарезервовані тільки для дам. Модні чоловіки швидше роблять ставку на гладкі моделі, резервуючи для себе тільки тему решітки радіатора. Однак такий стан справ просто динамічно змінюється. Панове все більше тягнуться за виразними візерунками на своїх сорочках… і вони дійсно гламурні в них! Якщо вам здається, що візерункова сорочка не для вас, не поспішайте до поспішних висновків. Модні експерименти часом приносять несподівано хороші результати!

Збираючись в пошуках ідеальних візерункових сорочок, варто усвідомити, для яких приводів він буде використовуватися. Інші конструкції підходять повсякденні, повсякденні укладання, а також інші для вечірньої або важливої зустрічі. Колір сорочки теж актуальний. Щоб уникнути враження зайвого, краще уникати контрастних, літніх квітів, пов’язаних з пляжем, а не зустріччю в офісі. Найкраще в візерунковому варіанті підійдуть сорочки в бордовому, темно-зеленому і темно-морському кольорі.

Квіти для сміливих

Якщо ви не боїтеся грати з модою і цінуєте укладання з ноткою авангарду, то швидше за все це пропозиція для вас. Сорочки в барвисті квіти є важливим елементом багатьох колекцій топових чоловічих модельєрів. Квіткові моделі неодмінно кидаються в очі і не залишають байдужими, однак, важливо не допустити створення враження зайвого. Тому вибирати інші елементи гардероба потрібно особливо ретельно. Важливо, щоб вони були хорошими якісно і підкреслювали сильні сторони силуету. Бордові або темні темно-темно-темно-сині сорочки в квіткових візерунках зіштовхуються з кольоровими піджаками в спортивному стилі, гладкі чінос. Цікавий ефект можна отримати, поєднавши флористичну сорочку з простими темними брюки і класичний джемпер, Вибираючи для вашої стилізації сорочку в цьому стилі ми уникаємо, скоріше, комбінуючи їх з повсякденними брюками, такими як спортивні костюми або біг.

koszule męskie we wzory

Модні дрібні конструкції

Барвисті квіти на вашій сорочці занадто багато для вас? Ставка на моделі з більш тонким дизайном. Нам найбільше сподобалися чоловічі сорочки в таких візерунках, як тонке листя або горошок. Таким чином, ви натякаєте на останні тенденції, і в той же час будете висловлювати свій індивідуальний стиль. Носіть сорочки в ніжні принти з відповідними джинсами, напівтуфлями на шнурівці і светрами з V-подібним вирізом. Не забувайте про захоплення уваги модним наручний годинник. Моделі з ніжним принтом також відмінно підійдуть в якості основи для більш офіційної укладання. Для вечірнього виходу в ресторан або важливої ділової розмови вибирайте скроєну модель візерункової сорочки (типу глибокої фіолетової або гранатової). Для цього вибирайте елегантні штани, шкіряний ремінь і колірний блейзер.

Чоловічі сорочки в візерунках – а може геометрія?

Якщо все-таки ви думаєте, що чоловічі сорочки в візерунках не для вас, надягайте моделі в тонці. геометричному дизайні. Цей тип принта на сорочці, безумовно, менш екстравагантний, ніж барвисті квіти або відбитки тварин, і в той же час стане кивком на сучасні тенденції. Сорочки в геометричних візерунках можна носити не тільки щодня, але і для більш офіційних випадків. Вони відмінно підійдуть як елемент офісної укладання. Досить поєднувати їх з бежевими чинос і коричневими туфлями на шнурівці. Всю укладку доповнить шкіра мішок для плеча.

Горох, різнокольорові квіти, мінімалістський трикутний… Цікава прикраса, що з’являється на модних сорочках, є справжнім викликом для шанувальників останніх тенденцій. Вони варто приймати, однак, щоб побачити дуже задовільні результати. Чоловічі сорочки в візерунках, безумовно, дуже цікаве освіження чоловічого гардеробу, яке недооцінювати не варто. Власне підібраний під силует і бажаний стиль буде корисний як щодня, для роботи або для побачення, але і для офіційного обіду або ділового обіду. Ознайомтеся з нашими весняними пропозиціями для чоловіків і насолоджуйтеся новими, унікальними укладаннями.