Чоловічі світшоти — які моделі вибрати?

Чоловічі світшоти — які моделі вибрати?

Кожному з нас подобається зручний одяг, яка чудово виглядає. Для нас must have одяг в гардеробі кожного чоловіка – це чоловічі толстовки. Сьогодні наш стиліст розповість, на які моделі варто робити ставки, щоб виглядати чудово.

Огранка, колір, матеріал

Перед кожною покупкою враховуйте, які наші очікування. Купівля чоловічі толстовки варто задуматися про розріз. Ви будете вибирати його легше, відповівши на кілька запитань. Ви віддаєте перевагу одяг надягати голову або розстебнути? Хочете спортивний светр у неї був капюшон або кишені? Ви віддаєте перевагу посадку або вільний крій? Чи повинен етап бути класичним і позачасовим або відповідати останнім тенденціям. Також важливим є і сам матеріал, з якого він буде виготовлений одяг. Найкраще робити ставку на натуральний, м’який і приємний на дотик бавовна. Також важливим є відтінок толстовки. Універсальні є чоловічий одяг в таких кольорах, як чорний, білий, сірий, коричневий або гранатовий. Також відмінно підійдуть моделі оливкового, хакі або бордового відтінку. Якщо ви хочете зробити ставку на чоловічі толстовки w intensywnych barwach polecamy modele czerwone, turkusowe, kobaltowe czy fioletowe (kolor roku 2018 według Instytutu Pantone).

bluzy męskie trendy
Bluzy męskie – sklep ebutik.pl

Останні тенденції

Які гарячі тенденції щодо чоловічої моди в цьому році? Особливо модними є чоловічі толстовки з принтами, вписуючись в тренд персоналізації. Цікаво, що представлені моделі з субтитрами. Серед найбільш популярних назв міст і спортивних команд і забавні гасла. Субтитри найчастіше англійською мовою, але все частіше ми можемо також купувати моделі з польськими субтитрами. Ще одним модним трендом є скоби і кольорова вишивка. Хороший вибір толстовки з капюшоном з тонкого матеріалу з вкрапленнями спереду і на плечах. Крім рівномірних моделей, варто також вибирати фасади в візерунках. Завжди модним мотивом є візерунок моро. Геометричні мотиви теж великі. Вони також виглядають цікаво чоловічі толстовки виготовлені з меланжевого матеріалу або з ефектом напилення. Також модно виглядають моделі, прикрашені м’якою шубою при обробці капюшона.

Найцікавіші чоловічі толстовки

Наш стиліст підібрала для вас п’ять найцікавіших моделей, в яких вважає, що кожен чоловік буде виглядати добре. Спочатку почнемо з класичного, тобто темно-синього толстовки надягають на голову. Розсипний зрі одяг дуже зручна, і в той же час виглядає чудово. Універсальний одяг можна носити в поєднанні з багатьма елементами гардероба. Варто також зробити ставку на класичну модель на блискавці. Сірий чоловічий світшот відмінно вписується в спортивний стиль. На наш смак також чорний спортивний светр зі словами Чорно-білий — виглядає дуже модно. З більш оригінальних моделей наш стиліст вибрав наступні два фасади. Перший – це довгий спортивний светр з асиметричним вирізом з візерунком моро, написами і нашийкою на спині. Друга цікава модель – сірий чоловічий світшот з комічними рукавами і капюшоном.

Варто зазначити, що в магазині ebutik.pl ви також знайдете чоловічі толстовки преміальних відомих брендів. Одяг за відмінними цінами і їх кількість обмежена!