Чоловічі куртки – ідеальний вибір для перехідного сезону!

Чоловічі куртки – ідеальний вибір для перехідного сезону!

Верхній одяг завжди вимагає багато уваги та раціонального вибору. Це одна з важливих і невід’ємних частин гардеробу, що чудово зігріває та захищає тіло від поганої погоди та низьких температур. Чоловічі куртки – ідеально виконують свою роль у період осінніх погодних змін. Вони характеризуються легкістю та стильним пошиттям, що чудово справляється під час активного дня. Ще досі вагаєтесь, яку модель обрати для себе? Наша команда з великим задоволенням допоможе в пошуку. Отож, поїхали!

Чоловічі куртки – номер один у гардеробі цієї осені

Осіння пора час мінливої погоди та улюбленого верхнього вбрання. Ще зовсім недавно ми насолоджувались сонячними днями, а сьогодні вже в активному пошуку затишних і теплих моделей курток. Демісезонні чоловічі куртки – це чудовий вибір для прохолодних і дощових днів. Саме такі моделі захищають тіло у помірних температурах, але погано справляються із захисною функцію при мінусі на стовпчику. Тому такі моделі, створені саме для осені. Вони характеризуються легкістю та свободою у пересуванні. Різноманіття фасонів вражає своєю кількістю. Адже модні стилісти не лише для жінок створюють модні новинки, але й тішать сильну половину людства привабливими фасонами. Як і жінкам, чоловікам також потрібно раціонально підходити до вибору своєї моделі. Зважайте на пропорції фігури та ріст. Ці фактори грають важливу роль у пошуку правильної куртки. Стильні чоловічі куртки можуть виготовлятись з плащовки, шкіри, вельвету та замші. Також більшість моделей характеризуються наявністю утеплення. Тому Ви з легкістю можете довше перебувати на вулиці. А як щодо елегантних фасонів? Якщо ж Ви полюбляєте класику та стриманий стиль в одязі, зверніть увагу на вироби зі шкіри. Саме вони приваблюють лаконічним дизайном, хорошою якістю та багатим зовнішнім виглядом. Саме такі моделі стануть ідеальними для ділових і рішучих чоловіків. Про детальну характеристику стильних фасонів читайте далі!

Камуфляжна куртка з плащівки кольору хакі з капюшоном
Чоловіча куртка – трендові фасони на eButik.com.ua!

Чоловічі куртки на осінь: перелік актуальних моделей

Кожного сезону на нас чекають новинки від модних дизайнерів, які змінюють стилі, пошиття та кольорову гаму. І це не дивно. Мода любить зміни, оскільки однотипність швидко набридає. Чоловічі куртки на осінь – це короткі та вільні моделі, які не створюють жодного дискомфорту під час насиченого дня. Їх з легкістю можна стилізувати як у повсякденних, так і спортивних образах, зважаючи лише на гармонію кольору та текстури тканини. Давайте переглянемо, які фасони сьогодні на вершині популярності:

  • шкіряні чоловічі куртки

Вироби зі шкіри завжди виглядають дорого та привабливо. Це перш за все, через вишуканий дизайн і просте пошиття. Звичайно, такі моделі Ви можете з легкістю знайти і у брутальномі стилі, наприклад, косухи. Шкіряні куртки стильно поєднуються з будь-якими елементами гардеробу, змінюючи характер майбутнього образу. Дизайнери просто обожнюють дані моделі, оскільки вони дозволяють експериментувати та створювати цікаві стилізації за кілька хвилин.

  • стьобані чоловічі куртки

Це переважно моделі з плащовки, котрі ідеально захищають тіло від холоду та вітру. Часто такі куртки мають додаткове утеплення, що ще більше подобається чоловікам, які багато часу проводять на вулиці. Стьобані куртки відрізняються рельєфним дизайном, наявністю не надто високої горловини та універсальним стилем. Такі вироби пасуватимуть у будь-яких комбінаціях, але найкраще виглядатимуть у повсякденних або спортивних образах.

  • замшеві чоловічі куртки

Такі куртки відносяться до класичних моделей. Вони приваблюють наявністю кольорових рішень, є м’якими на дотик і доступними стосовно цінової категорії. Замшеві куртки ідеально пасуватимуть зі тканинними штанами, лоферами або ж білими кедами. Якщо вироби зі шкіри набридли, замш – чудова альтернатива!

  • джинсові чоловічі куртки

Неможливо не згадати про денім. Вироби з джинсу є надзвичайно популярними та доступними для кожного. У осінню пору слід звертати увагу на утеплені фасони з коміром, щоб почуватись комфортно під час низьких температур. Джинсові куртки можна обирати у будь-яких кольорах синього та чорного.

Стильні образи для осіннього сезону

Як Ви вже зрозуміли верхнє вбрання приваблює своєю універсальністю та практичністю. Кожна модель стильно поєднується у базових поєднаннях і надійно захищає тіло від проявів поганої погоди. Осінні чоловічі куртки обожнюють спортивні кросівки, кеди та черевики. Вони стильно виглядають з улюбленими джинсами, класичними брюками, тканинними штанами та навіть спортивними джоггерами. Для любителів простих і універсальних образів слід звернути увагу на джинсові штани, однотонну толстовку та зручне взуття. Спортивні образи найкраще доповнять стьобані куртки. Шкіряні косухи слід поєднувати з тканинними штанами, лоферами та улюбленою сорочкою без коміра. Якщо бажаєте виділитись серед інших пам’ятайте про аксесуари. Чорні окуляри чи делікатна сумка стильно доповнять Ваш сміливий образ. Замшеві фасони у свою чергу стильно виглядають з базовими светрами чи лонгслівами, а також брюками прямого крою.

Час для покупок!

Прагнете змінити свій гардероб, але довгі черги не дають Вам спокою? Вихід є! Покупки в інтернет-магазині одягу eButik.com.ua – ідеальний вибір для Вас. Лише кілька натискань відділяють Вас від стильного та привабливого вбрання. Широкий асортимент приємно здивує Вас трендовими моделями та різноманітними кольоровими рішеннями. Ми прагнемо робити моду доступною, тому дешеві чоловічі куртки чекають саме на Вас! Не вірите, переконайтесь самі. Адже ми обожнюємо кожного дня дарувати нашим клієнтам знижки на весь асортимент, навіть на нову колекцію! Все ще вагаєтесь? Дарма, eButik.com.ua чекає на Вас! 

Читайте більше: Топи без бретелей – як їх носити восени

Перегляньте також: Сукні на осінь – модні візерунки та фасони