Чоловічі кофти з капюшоном – приклади образів на новий сезон

Чоловічі кофти з капюшоном – приклади образів на новий сезон

Чоловіки завжди обиратимуть комфорт. Така вона, людська природа. Та і хто відмовився би від комфорту? Чоловічі кофти з капюшоном – справжня есенція осіннього гардеробу. Ця річ легко поєднується з будь-яким стилем. Вам не потрібно буде довго мудрувати над створенням образу. Адже все геніальне просто. І зараз Ви переконаєтесь в цьому на власному досвіді. Отож, поїхали! 

Зручні чоловічі кофти з капюшоном: обираємо правильну довжину 

Оптимальна довжина таких кофт – трохи нижче ременя від штанів. Стильні чоловічі кофти з капюшоном – справжній маст хев у гардеробі кожного чоловіка! Чоловіки люблять їх носити! Вони обожнюють їх за беззаперечний комфорт. Зараз ми разом із Вами розглянемо найкращий варіант довжини:

  • довгі чоловічі кофти з капюшоном 

Їх довжина сягає середини стегна. Спортивні моделі вирізняються вільним або прямим кроєм. Часто дизайнери додають до них капюшон та кишені. Такі маленькі елементи роблять кофту ще більш зручною. Капюшон завжди захистить від несприятливих погодних умов. А кишені дозволять завжди тримати усе необхідне під руками. 

  • подовжені кофти з капюшоном

Ці моделі повністю закривають сідниці. Довша довжина не буде комфортною. Вона буде обмежувати Ваші рухи. Спортивні моделі також бувають подовженої довжини. Такий варіант кофти з капюшоном добре захищає від холоду та вітру. Тому в період холодного сезону в такій кофті Ви відчуватимете себе максимально комфортно. Чоловіки завжди ставлять у пріоритет комфорт та зручність. 

Кофта з капюшоном чорного кольору в поєднанні з сірими джинсами
Кофта з капюшоном – стильні моделі на eButik.com.ua!

Актуальні чоловічі кофти з капюшоном: моделі та стильні образи 

  • чоловічі кофти з капюшоном на блискавці 

Така модель користується найбільшою популярністю. Чоловіки вважають цю модель найзручнішою. Адже саме блискавка робить цю річ такою зручною. Ви можете носити її в розстебнутому вигляді та поєднувати зі стильною футболкою чи майкою. Також така річ може стати чудово основу для створення багатошарового образу. Просто одягніть під низ майку, а зверху пальто. У Вас вийде неймовірно стильний осінній образ! 

  • худі

Важко знайти людину, яка не полюбляє носити худі. Це трикотажна кофта завоювала серця мільйонів чоловіків та жінок. Худі відмінно поєднуються з усіма моделями джинсів. Також Ви їх можете носити навіть влітку з подовженими моделями шортів.

  • спортивні чоловічі кофти з капюшоном 

У цю категорію потрапили світшоти, олімпійки та наші улюблені худі. Спортивні моделі відмінно комбінуються з джинсовими шортами та спортивними штанами. 

  • кофти з написами

У цьому сезоні написи користуються широкою популярністю. Така кофта привертатиме до Вас увагу. Чудова основа для створення образу в стилі casual! 

Трендові чоловічі кофти з капюшоном: найкращі кольори 

Це один з улюблених чоловічих кольорів. Він вважається досить практичним та універсальним. Чудово гармонує з іншими кольорами. 

  • чорний

Чорні чоловічі кофти з капюшоном точно займають перше місце у рейтингу найактуальніших варіантів. Цей колір обирають чоловіки з зайвою вагою. Чорний візуально робитиме Вас стрункішим. 

  • білий

Біла кофта завжди додаватиме Вашому образу певного шарму та елегантності. Білий освіжатиме Ваше обличчя. Проте такі кофти будуть легко бруднитись. Отож, з ними Ви повинні будете бути максимально обережні. 

  • червоний

Зазвичай, такому кольору надають перевагу впевнені в собі чоловіки. Така річ однозначно привертатиме до Вас увагу. Тому будьте готові до захоплених жіночих поглядів. Речі-компаньйони ми рекомендуємо Вам обирати у спокійній палітрі. Найкращим варіантом будуть нейтральні кольори. 

  • рожевий

Цей колір завоював звання одного з найстильніших. Проте думки щодо його сприйняття чоловіками різняться. Хтось займає позицію проти. А є чоловіки, які обожнюють носити рожевий. Головне – стежити за тим, щоб річ в такому кольорі не сильно облягала Вашу фігуру. 

Якісні чоловічі кофти з капюшоном: який матеріал вибрати

Матеріал відіграє надзвичайно важливу роль. Тому ми рекомендуємо Вам приділити достатню кількість часу його вибору:

  • фліс

Цей матеріал є аналогом трикотажу. Він чудово зберігає тепло та вирізняється неймовірною легкістю. Флісові чоловічі кофти з капюшоном добре пропускають повітря, що дає їм можливість швидко висихати. Ще одна перевага флісу – гіпоалергенність. Речі з цього матеріалу можуть дозволити собі носити абсолютно усі! 

  • бавовна

Натуральна тканина, яка вже протягом кількох десятків років не втрачає своєї популярності. Ми обожнюємо бавовну за неймовірну м‘якість та легкість. Бавовняні речі не вимагають від Вас особливого догляду. Просто насолоджуйтесь ними та не думайте про клопоти! 

  • футер

Щільний матеріал з бавовняною основою. Речі з футеру мають на внутрішній стороні приємний ворс. Що робить їх ніжними до Вашої шкіри. Футер чудово утримує тепло та добре пропускає повітря. 

  • поліестер

Універсальний, легкий та практичний матеріал. Поліестер може похвалитись своєю довговічністю та міцністю. З нього найчастіше виготовляють спортивні речі. 

Настав час для шопінгу!

Ви ще досі стоїте у довгих чергах в торгових центрах? Ви незадоволені якістю речей мас маркету? Настала нова ера – ера онлайн-шопінгу! Забудьте про довгі черги у примірочні! Адже шопінг у онлайн-магазині eButik.com.ua – це справжнє задоволення!    Наші клієнти найстильніші! Адже ми завжди тримаємо руку на пульсі усіх найактуальніших трендів. Ми виготовляємо наш одяг лише з найкращих матеріалів. Наше широке різноманіття одягу, взуття та аксесуарів здатне задовольнити модні потреби кожного! Не соромтесь бути собою! Створюйте власну моду просто зараз! З eButik.com.ua легко виглядати неперевершено щодня! Наші стильні кофти легко стануть справжньою родзинкою образу Вашого чоловіка! Ми впевнені, що кожен чоловік оцінить таку річ! А ще Ви можете придбати інші додатки для свого неперевершеного образу на сторінках нашого каталогу! Тому пропонуємо Вам розглянути наш асортимент дешевих чоловічих сумок на пояс. Не бійтесь експериментувати! Модні експерименти – це завжди цікаво та весело! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Подивіться: Джинсовий комбінезон – осіння необхідність

Перегляньте: Жіноча мода plus size на осінь – тренди 2021