Чоловічі картаті сорочки: цікаві моделі

Чоловічі картаті сорочки: цікаві моделі

Решітка – це позачасовий візерунок, який чудово виглядає як на жіночому, так і на чоловічому одязі. Сьогодні у нас є запис, присвячений чоловічій моді для вас. Ми вибрали найцікавіші чоловічі картаті сорочки. Ознайомтеся, які вони моделі і знайдіть красиві фасади.

Види решіток

Може здатися, що решітки це один візерунок, і їх дійсно багато. Види решіток можна замінити нескінченно, сьогодні ми обговоримо для вас найпопулярніші з них. Гінгемська решітка, або Віші виглядає як накладені вертикальні і горизонтальні смуги, малюнок зазвичай двоколірний. Найбільш популярними є колірні поєднання з білим. Другий модний візерунок – тартан, або шотландська решітка. Саме регулярно перетинаються лінії різної товщини, які створюють неповторний малюнок. Популярною решіткою також є шибка — смуги перетинаються під прямим кутом і утворюють квадрати. Схожі погляди решітки Татерсалл, на яскравому тлі сходяться лінії в двох кольорах. Різнобарвна в свою чергу решітки Мадрас бере свій початок в Індії, яка дуже часто нагадує відверту клаптеву.

Найцікавіші моделі

Вони прекрасно себе представляють чоловічі сорочки у французькому стилі поєднують білий, червоний і гранатовий. Червоно-біла картата гінгем сорочка – теж хороший вибір. Одяг додатково прикрашений ніжними візерунками на червоних полях. Також привабливо виглядає темно-синя модель пледа з згорнутими рукавами, виконана з м’якої фланелі. Також заслуговує на увагу біла і чорна картата сорочка з короткими рукавами. Вони також виглядають цікаво чоловічі сорочки з джинсовою вставкою. Дизайн пледа і деніму – це типово ковбойське поєднання, ідеально підходить для повсякденного укладання. Ефектно представлена і кантрі сорочка в різних відтінках коричневого і бежевого. Варто також зробити ставку на чоловічі сорочки w szeroką kratę, na przykład model w biało-czarno-różowy wzór. Dobrze prezentują się również wielokolorowe koszule w kratę madras.

męskie koszule w kratę
Męskie koszule w kratę – sklep ebutik.pl

Чоловічі футболки преміум класу

Варто зазначити, що ebutik.pl магазин Крім сорочок за низькою ціною також пропонує продукцію преміум-класу. Чоловічі футболки преміум класу є одяг таких брендів, як Tommy Hilfiger, Cerruti, Scotfree і Ralph Lauren. Гарний зовнішній вигляд і висока якість виробу робить такі сорочки не тільки відмінним елементом гардеробу, але і відмінною ідеєю подарунка. Чоловічі сорочки можна подарувати на свята, дні народження, імена або День Святого Валентина. Одяг відмінно працює в багатьох стилізації для різних випадків. Чоловічі сорочки можна носити як кожен день з джинсами, так і на роботу або особливі обставини з елегантними брюками. Одяг відмінно виглядає також в наборі для теплих днів з шортами. Чоловічі футболки преміум класу можна придбати в магазині ebutik.pl за привабливою ціною.

ПРИМІТКА: Зараз в магазині ebutik.pl відбувається просування сорочки плюс краватки. Ціни на всі чоловічі сорочки були знижені, і кожна модель отримує гарний краватку безкоштовно (її вартість 49.99zł!). Купуючи сорочку, ви отримуєте краватку абсолютно безкоштовно — акція триває до тих пір, поки не закінчиться інвентар. Поспішаючи, бажаючі не пропускають.