Чоловічі додаткові послуги на всі випадки життя

Чоловічі додаткові послуги на всі випадки життя

Стильний шарф, годинник або краватка можуть ефектно змінити ваш щоденний вигляд. Перевірте, які чоловічі аксесуари модні в цьому сезоні і змініть свій гардероб навесні.

Чоловічі аксесуари – шарфи та головні убори

За вікном температура все одно не балує, тому варто запастися аксесуарами, які забезпечать приємне тепло, і в той же час підкреслять ваш модний стиль.
Найчастіше модні джентльмени вибирають зручні шапки, виконані з суміші акрилу і вовни. Моделі такого типу захоплюють різноманітністю малюнків і забарвлень, однак, ми рекомендуємо купувати шапочку в універсальному кольорі, наприклад, сірого або чорного, так можна буде надіти різноманітний верхній одяг. На думку чоловічих модних експертів, в’язані шапки перестали асоціюватися тільки з casual casual, casual і також можуть носити з елегантними пальто або піджаками приятелів. У пропозиції інтернет-магазинів ви знайдете гладкі моделі, а також прикрашені стильними нашивками. Великою популярністю зараз користуються чоловічі шапки в широких плетіннях кіс. Для пуховика і спортивний костюм підійдуть штани капелюх у військових зразках.

Серед модних чоловічих аксесуарів важливе місце займають шарфи, які будуть працювати завжди, коли за вікном дме дощ і вітер. Правильно підібраний шарф може змінити прийом всієї укладання і виділити вас з натовпу.
Якщо вам подобається стиль casual, вам неодмінно сподобається шарф в візерунку решітки радіатора або з темою pepitka. Найкраще буде супроводжуватися пальто і матеріал штанів. Любителів мінімалізму чекають плавні моделі, в які підійдуть як елегантний верхній одяг, так і спортивний пух куртки. Найстильніші відтінки – бордовий, чорний або сірий.

męskie dodatki

Елегантні зав’яз

Напевно нікому не варто нагадувати, наскільки важлива частина вдалої чоловічої укладання правильно підібрана для випадку і індивідуального стилю краватки. Ця частина гардероба ніколи не виходить з моди, однак, досить вимоглива, тому варто скористатися моментом, щоб вибрати модель, яка найкраще підійде в повсякденних і офіційних ситуаціях. Чоловічі краватки також схильні до сезонних мод; однак, велика частина конструкцій і кольорів є позачасовою. Пошук хоча б кількох моделей буде інвестицією протягом багатьох років. Модні чоловічі краватки відрізняються не тільки кольором і фактурою, але і шириною. Самий класичний тип також найширший – він становить ок. 10 см. Проміжний варіант, який зараз користується великою популярністю, на 3 см вже. Для повсякденного укладання відмінно підійде найвужчий краватка, так звана оселедець, ширина якої ок. 5 см.

Найбезпечніший, але і самий універсальний вибір – однотонна краватка, яка підійде як слід для будь-якого випадку. Пам’ятайте, що колір краватки завжди на тон темніше кольору кишені. Для ділової зустрічі вибирайте краватку в темному відтінку, наприклад, графітовий. Для менш офіційного виходу, такого як післяобідній день, ви можете носити краватку в більш інтенсивному відтінку.

Стильний годинник

Годинники на чоловічому зап’ясті – це елемент модної укладання, поруч з якою не можна йти байдуже. Якщо ви хочете виділитися з натовпу і додати унікальності вашому образу, знайдіть хвилинку часу, щоб знайти годинник, які підкреслять вашу індивідуальність і індивідуальний стиль. Ви можете вибирати між водонепроникними моделями в спортивному стилі і елегантними варіантами з шкіряним ремінцем. Спортивні варіанти надягають на светри, футболки і толстовки з капюшонами. Наручний годинник з золотим або срібним конвертом завжди, коли ви дбаєте про те, щоб зробити професійний, елегантний досвід. Їх найкраще супроводжують скроєні сорочки, краватки і матеріал хінос. Вибираючи годинник для офіційних випадків, скоріше звертайте увагу на моделі з мінімалістичним дизайном, позбавлені надмірних прикрас. Таким способом ви найкраще підкреслите свій стильний вигляд.

Модні чоловічі аксесуари – невід’ємний елемент вдалої укладання для повсякденних і урочистих випадків. Не чекайте, скористайтеся сезонними акціями і розширте свій гардероб новизними трендами!