Чоловічі блузки на зиму – що варто придбати?

Чоловічі блузки на зиму – що варто придбати?

Восени і взимку через холодні температури не завжди є можливість носити тільки класичну футболку. Якщо за вікном температура небезпечно падає, варто спокусливо купити щось тепліше. Ознайомтеся, які чоловічі блузки на зиму модні в цьому сезоні.

Складно уявити чоловічий гардероб без навіть декількох шматочків блузок з довгими рукавами. Їх головний актив полягає не тільки в тому, що вони тепліше футболок, але і дуже універсальні. Уміло поєднується з модними брюками і взуттям буде працювати не тільки на роботу або побачення, але і на більш офіційні випадки. Чоловічий лонгрукав – теж відмінна заміна сорочка і майки. Тому завжди варто мати в своєму гардеробі хоча б кілька модних примірників. Чоловічі блузки на зиму носять як єдиний предмет гардеробу або носять його шаруваті, наприклад в супроводі толстовки або сорочки. Все залежить від індивідуальних переваг.

Наймодніші кольори сезону

Восени і взимку найкраще підійдуть чоловічі блузки в приглушених тонах – чорний, сірий і білий. Також великою популярністю користуються моделі в відтінках щільного червоного, хакі і і коричневого кольору. Якщо ви любите грати з модою, жіночі блузки на зиму вам підійдуть прикрашені додатковими прикрасами у вигляді шпильок, шпильок або кишень. Цей тип сильно привертає увагу, тому варто тонування його класичними джинси czy gładkimi spodniami dresowymi.

Do pracy czy na niezobowiązujące spotkanie świetnie sprawdzą się longsleeve’y w casualowym wydaniu noszone w towarzystwie jeansów oraz materiałowych chinosów. Odrobiny nonszalancji całemu zestawowi dodasz podwijając rękawy bluzki. Stylowej elegancji dodasz swojemu lookowi łącząc bordową lub szarą bluzkę z marynarką.

bluzki męskie na zimę

Чоловічі блузки на зиму в міському стилі

Довгорукави – це квінтесенція випадкової свободи, тому, якщо ви хочете підкреслити свій стиль великого міста, ви можете досягти для них якомога частіше. Точно так само і в разі, коли ви найбільше цінуєте спортивну зручність. Чоловічі блузки для зимового носіння в супроводі бігів і джинсів вільного крою. Гладкі моделі також можуть бути зігнуті фланелевими картатими сорочками або накладеними на них джинсовими варіантами. Не варто забувати і про вибір правильного взуття, яка доповнить всю стильну. Для некомітальної повсякденної укладання найкраще підійдуть туфлі в спортивному стилі, наприклад, кросівки, але також кросівки і сліпи.

Також слід пам’ятати про відповідне зовнішньому покритті. Взимку і восени це основа! Блузи з довгим рукавом найкраще зістикувати з пуховиками і шапочками. Якщо ви дбаєте про те, щоб зробити більш елегантне враження, надіньте до них класичний тренч або шкіряну куртку.

У пропозиції інтернет-магазинів ви знайдете безліч візерунків і кольорів, які найкращим чином нададуть вашому модному стилю. За часом вони обидва гладкі, однотонні блузки чоловічі на зиму, які відмінно підійдуть для елегантних укладок, таких як для офісу або зустрічі з замовником, а також варіанти з принтами. Прихильникам міського стилю обов’язково сподобаються лонгрукави з американськими принтами, такими як написи старого стилю і фото старих автомобілів. Любителям сучасного мінімалізму обов’язково сподобаються блузки, прикрашені графічними мотивами і стилізованими літерами. В асортименті виробників одягу ви також знайдете блузки з надихаючими або смішними текстами. Цей тип обов’язково зробить фурор при виході з друзями.

Осінь/зимовий сезон – найкращий період для носіння топів з довгими рукавами. У них ви не будете ладити, і в той же час додасте в свою повсякденну укладку трохи повсякденного нечалансу і великого міського шніца.