Чоловічий флот — які моделі вибрати?

Чоловічий флот — які моделі вибрати?

У нас є ще одна стаття для вас про чоловічу моду. Сьогодні ми обговоримо для вас чоловічі блейзери. Ми розповімо вам, на які порізи, кольори та прикраси варто зробити ставку. Ми також підготували для вас пропозиції по стайлінгу.

Типи

Кожен чоловік він повинен мати блейзер у своїй шафі. Цей елегантний одяг працює в наборах для багатьох випадків. ВМС Ми можемо носити для урочистостей, для роботи, щодня, для ділових зустрічей, для друзів або сім’ї або на побачення. Перед тим, як купити чоловічі блейзери варто врахувати, який саме зріз ми шукаємо. Сьогодні більшість чоловіків роблять ставку на добре підходять моделі slim fit, в яких силует представляє себе відмінно. Якщо ви цінуєте свободу, ви можете вибрати більш слабку модель. Будьте обережні, однак, не перестаратися. Для великого костюма повністю спотворить фігуру і нічого не підійде. Перед покупкою також варто розглянути конкретні елементи куртки. Подумайте про кількість кишень — вони повинні бути лише два або, можливо, три зовні? Кількість кнопок також важливо — чоловічі блейзери mogą być jedno lub dwurzędowe. Istotne jest także wykończenie z tyłu. Część modeli jest zakończona zwyczajnie, a część ma lekkie rozcięcie, które sprawia, że ubranie jest wygodniejsze.

marynarki męskie
Marynarki męskie – sklep ebutik.pl

Кольори та прикраси

Після вибору розрізу і елементів куртки варто задуматися про колір. Кожен чоловік повинна мати чорну модель у своїй шафі. Варто також зробити ставку на інші приглушені відтінки, такі як гранатовий, сірий або коричневий. Чоловічіякі люблять яскраві відтінки вибирають іноді білі або пастельні куртки — синій, наприклад. Що стосується сильних кольорів, то ми рекомендуємо чоловічі блейзери в відтінок глибокого кобальту. Флот також може мати різні прикраси. До них відносяться наволочки, декоративні вирізи на лацканах або обробка іншим матеріалом. Чоловічий флот на щоденній основі, вони також можуть мати кольорові скоби. Крім рівномірних моделей, варто визначитися з фасадами в смужки, смужки, плед або дрібний малюнок. Давайте виберемо прикраси так, щоб куртки не програла на універсальності.

Чоловічий флот в готовій укладанні

Ми підготували для вас три цікаві набори з блейзерами в головній ролі. Перший з них дуже елегантний і буде ідеально підходить для всіляких гулянь, таких як весілля, хрестини або причастя. Для набору ми вибрали чорний блейзер скроєного крою і костюм штанів одного кольору Укладання буде мати гарний вигляд з білою сорочкою з довгим рукавом і чорною краваткою-метеликом. Хорошими аксесуарами стануть елегантні тапочки і годинник на браслеті. Другий набір вписується в розумний казуальний конвент. Цього разу наш вибір припав на темно-синій блейзер, білу футболку і світло-коричневі матеріальні штани. Комплект буде мати гарний вигляд з мокасинами і сонцезахисними окулярами. Щодня рекомендуємо вам по черзі синій блейзер з декоративною обробкою в поєднанні з футболкою з принтом і зручними джинсами. До набору можна прикріпити зручні кросівки і годинник на поясі.

Відмінно чоловічі блейзери пропозиції ebutik.pl магазин. На сайті магазину щодня вас чекають цікаві знижки, а асортимент регулярно поповнюється новими моделями одягу.