Чоловіча футболка на весну — основа усіх образів!

Чоловіча футболка на весну — основа усіх образів!

T-shirt –  простіше кажучи, трикотажна футболка з короткими рукавами. Це безумовна основа як чоловічого, так і жіночого гардероба. Сьогодні прийшов час ознайомитися з тенденціями на майбутню весну. Зрештою, ці модні футболки роками надихали творців різних брендів перевершувати себе в кольорах, принтах або в стильній обробці. Й це сприяє тому, що вибір цікавих моделей постійно збільшується. Сьогодні я підкажу Вам, на яку чоловічу футболку на весну варто звернути увагу, бажаючи доповнити свій гардероб позачасовими моделями. Пам’ятайте, що у нас Ви знайдете натхнення відповідно до останніх тенденцій моди й широкий асортимент. Ласкаво просимо!

Футболка як основа чоловічого гардероба

Чоловіча футболка на весну – це безумовно необхідний предмет в гардеробі кожного чоловіка, адже підходить він до будь-якого вбрання. Футболка ідеально поєднується з більш-менш елегантним стилем, хоча найкраще підходить до повсякденних нарядів. На основі футболки ми можемо створити незліченну кількість комбінацій нарядів. Вона прекрасно виглядає зі спортивною кофтою, елегантним піджаком або самостійно під час весняних прогулянок. Модна чоловіча футболка на весну, відповідне взуття, обтислі штани з тканини, добре підібрані аксесуари, такі як спортивні чоловічі годинники й стиль прямо як з модного журналу! Футболка — це те, чого не може бути багато в гардеробі кожного чоловіка! Влітку чоловіки охоче носять її з чоловічими шортами та чіносами, а взимку це відмінна основа для толстовок або светрів в дуеті з джинсами. У футболці також підете на роботу, якщо у Твоєї фірми немає суворого дрес-коду. Тому, на наш погляд, чоловічі футболки дійсно сенсаційні, тому що їх головною перевагою є універсальність.

Модна чоловіча футболка на весну з магазину ebutik.com.ua
Камуфляжна футболка це один з найулюбленіших варіантів усіх чоловіків — доступні в магазині ebutik.com.ua

Які кольори чоловічих футболок на весну в моді?

Як ми усі добре знаємо — мода змінюється в одну мить. Стежачи за дизайнерами найбільших світових будинків моди та найпопулярнішими зірками шоу-бізнесу, ми можемо дізнатися, які кольори будуть в топі цією весною. Коли ми обираємо чоловічі футболки на весну то тут, варто звернути увагу на те, що в теплу пору року можна захопитися квітами. Чоловіки! Беріть приклад з наймодніших чоловіків на європейських вулицях! Забудьмо про старі, безбарвні й нудні футболки. Час для змін, тобто візерунків та кольорів!

У майбутньому сезоні будуть переважати соковиті кольори з високою насиченістю. Зелений колір буде попаданням в яблучко, а колір морської хвилі просто мрією! Така чоловіча футболка на весну відразу підкреслить усі переваги зовнішності. Цієї весни додай трохи кольору у свій гардероб. Варто брати приклад з модників й ставати теж об’єктом заздрісних поглядів на вулицях. Чоловічі футболки на весну в пастельних тонах будуть користуватися найбільшим успіхом. Рожева пудра, блакитний, бежевий — ці приглушені, але нетривіальні кольори підійдуть для більшості хлопців. Однак не забувайте про незмінну класику, яку повинен мати у своєму гардеробі кожен чоловік. Футболки в земляних натуральних кольорах легко доповнять будь-який наряд. Важливо також мати кілька чорних та білих футболок, які ніколи не будуть зайвими. Вони також завжди будуть безпечнішим варіантом для тих, хто ні за що у світі не одягне рожевий колір.

Чоловіча футболка на весну з принтом

Шукаючи ідеальну чоловічу футболку на весну варто звернути увагу й на ті, що мають візерунчастий принт. Абсолютним лідером став квітковий візерунок, який пасує до кожної статури. Забудьте про стереотипи — сьогодні квіти панують вже не тільки в жіночому гардеробі. Найбільше враження справляють ті, що стилізовані під голландську кераміку. Сучасні тенденції люблять будь-які візерунки, особливо різні геометричні форми, такі як вертикальні або горизонтальні смуги. Хітом стали матроські візерунки, стилізовані під морську робочу форму, які приймають найрізноманітніші колірні поєднання. З товстішими або тонкими горизонтальними лініями й графічними елементами, що натякають на морську тематику. Якщо Ти хочеш виглядати стильно цією весною й надати нового відтінку своїм нарядам, то Тобі в цьому допоможе чоловіча футболка з принтом на весну. Хітом causal style та street style у цьому році, як завжди, є футболки з написами та міськими мотивами.

Однотонна футболка на весну з магазину ebutik.com.ua
Класична чоловіча бавовняна футболка з V-подібним вирізом пасуватиме до будь-якого наряду — магазин ebutik.com.ua

Чоловіча футболка на весну високої якості

Нарешті я можу поділитися з Тобою тим, що магазин ebutik.com.ua активно працює над новою весняною колекцією для чоловіків. Як завжди, це не тільки гарячі тенденції, але й висока якість, що є для нас дуже важливим питанням. Саме тому ми хочемо Вас заохотити обирати чоловічий одяг, який відмінно виглядає та виготовляється з високоякісної сировини. Коли на вулиці стає тепліше, то варто обирати чоловічі футболки на весну з високоякісної бавовни. Це дуже м’який, міцний, легкий та повітряний матеріал. Купуючи бавовняну футболку, Ти отримуєш гарантію, що Твоя шкіра буде захищена від впливу сонця й не буде наражатися на високі температури через відсутність повітряного потоку через матеріал.Чоловіки, не забувайте перевіряти склад свого одягу. Бавовна в складі є гарантією успішної покупки. У магазині ebutik.com.ua Ви знайдете такі футболки за дуже привабливими цінами, тому перевірте останню колекцію прямо зараз!

Читай також: Фланелева сорочка – відмінно підійде для зимової укладання

Дивись також: Модні сукні до новорічної ночі – з чим носити?