Цілісні і двосектні купальники: огляд

Цілісні і двосектні купальники: огляд

Літо триває і все більше і більше з нас планують відпустку. Сьогодні у нас є цікаві цільні і двосектні купальники для вас. Ми розповімо, коли вибирати, на яку фазу і на які моделі варто робити ставки.

Купальники цілісні

Хто і коли повинен носити цілісні купальники? Це ідеальні моделі для басейну або аквапарку. Для пляжу ми рекомендуємо їх людям, які не хочуть або не люблять засмагати. Купальники цілісні часто вибирають люди з великими формами або пишним силуетом. Нерідко люди з фігурою павука, яблуками, пісочним годинником і деякими грушами розміщують на таких моделях. Варто вибирати, перш за все, фасони темних кольорів, які візуально Slims силует. Хорошим вибором стане чорний, темно-синій або графітовий цілісні купальники. Ви також можете зробити ставку на поточні тенденції і вибрати наряд в фіолетовому (колір року) або зробити ставку на інтенсивні відтінки, такі як кобальт або червоний. Цілісна костюми відмінно виглядають зі вставками з напівпрозорого матеріалу поверх декольте або з бретелями контрастних відтінків, які візуально стрункішою фігуру.

Бікіні, тобто двосекційні моделі

Більшість з нас обирають купальники двосекційний, тобто бікіні. Магазин ебутік.pl пропонує безліч відмінних моделей. На вас чекають костюми з класичною гірською з бюстгальтером з трикутними чашками, моделі з брекетами і фасади з топами. Що за гора бікіні краще вибрати? Якщо у вас невеликий або середній бюст, ви можете вибрати класичні фасади або зробити ставку на зручні топи. Жінкам з великим бюстом рекомендують, в свою чергу, підтяжні моделі. Купальники часто прикрашаються палітурками, бантами або краваткою на шиї. Модні елементи – це оборки, які шикарно виглядають у воді. Якщо ви не знаєте, які відтінки вирішувати, завжди можна вибрати приглушені кольори, такі як чорний, білий, бежевий, сірий, гранатовий або коричневий. Влітку, однак, варто зробити ставку на інтенсивні кольори — червоний, троянди, кобальт або фіолетовий. Вони також красиво презентують себе різнокольоровими купальні костюми. Не можеш вигадати свій розум? Пам’ятайте, що, вибравши бікіні ми не повинні робити ставки на вершині і вниз в тому ж колірі. частин бікіні Ми можемо вибрати за принципом контрасту або вибрати два відтінки одного кольору і створити ефект омбре.

Купальники в візерунках

Крім уніфікованих купальників, варто також робити ставки на фасони в візерунках, які легко вписуються в останні тенденції. Влітку в першу чергу модні квіткові мотиви. Варто також зробити ставку на повну симетрію геометричних мотивів, а також фасонів в ацтекських візерунках. Оригінально виглядають етнічні мотиви, пайслі візерунок або абстрактне десеніе. Також добре вибирати моделі в темно-смужку або плед. Для впевнених у собі жінок рекомендуємо купальні костюми в тваринних візерунках, наприклад, пантера. Магазин ебутік.pl має в продажу безліч цікавих і оригінальних моделей, часто виглядають на своїй ділянці, часто з’являються там нові фасади.