Хутряні пальта — з чим поєднувати цей хіт сезону ?

Хутряні пальта — з чим поєднувати цей хіт сезону ?

“Хо! хо! хо! Сурова наша зима! Щипає за носа, щипає за вуха. Морозний сніг в очі пускає “. Як співається в дитячій пісні, на жаль, зима може задати нам хорошого удару. Багато хто з нас чекає на перший сніг, завдяки якому усі дерева й будівлі стають як з казки. Коротко кажучи, зимовий пейзаж створює казкову атмосферу. Але є також люди, які ненавидять цю пору року й, охоче занурились б в зимовий сон. У кожного з нас свої смаки. Єдине, що напевно подобається кожній з нас, це хутряні пальта! Б’ємось об заклад, що не існує дівчини, яка б їх не любила. Вони м’які, приємні на дотик та затишні. Жіночі хутряні пальта не мають недоліків, крім одного — кожен запитує, чи можна доторкнутися до Твого приємного верхнього одягу! Ти також можеш обійняти когось під таким приводом. З чим поєднувати хутряні пальта? Як носити найбільший хіт сезону? Прочитай наш запис, й Ти обов’язково про усе дізнаєшся!

Обери альтернативу натуральному хутру

Натхненням для хутряних пальт, які нині є загальнодоступними, були справжні хутра. Попри те, що сьогодні вони викликають чималий ажіотаж у світі моди, їх носили з незапам’ятних часів. Нічого приховувати, що натуральне хутро зіграло важливу роль в історії людства. Перш за все, воно захищало наших предків від низьких температур й замерзання. Пізніше, довго носилися нашими прабабусями або бабусями й були вони визначником розкоші та високого соціального статусу. На щастя, зміни відбулися в сімдесятих роках двадцятого століття. Крім швидкого розвитку панку та хард-року, ці роки поклали початок активним діям захисників прав тварин PETA, тобто People for the Ethical Treatment of Animals. У 1973 році була складена Вашингтонська Конвенція про міжнародну торгівлю дикими тваринами й рослинами, що знаходяться під загрозою зникнення. Наступні роки призвели до гучних протестів проти носіння хутра, і PETA зробила рішучі кроки. Завдяки цьому у нас сьогодні є жіночі хутряні пальта, які не виготовляються коштом тварин.

Чорні хутряні пальта з асортименту магазину ebutik.com.ua
Довге хутряне пальто це must have у Твоєму зимовому гардеробі — магазин ebutik.com.ua

Штучне хутро підкорює серця жінок

Колись володіння лисячим або норковим хутром було визначальним фактором розкоші. Сьогодні все пішло шкереберть. Носіння натурального хутра нині дуже погано сприймається. Саме тому у світі моди з’явилася альтернатива. Перша згадка про штучне хутро з’явилася в журналі “Harper’s Bazaar” на початку шістдесятих років XIX століття. Спочатку це не дуже добре сприйнялось людьми, що займалися модою. Однак, на загальний подив, навіть дами з вищого суспільства почали ідентифікувати себе з захисниками тварин й обмінювали дорогоцінні натуральні хутра на штучні. Штучне хутро стало хітом. Разом з приходом 60-х років, хвиля жінок, що почали носити штучні хутра, затопила вулиці по усьому світу. Модні жіночі хутряні пальта підкорили серця жінок й усього світу моди. Крім того, доброзичливість до тварин стала надзвичайно модною, тому багато людей слідували цій тенденції з чисто іміджевих причин.

Різноманітність в довжині та колірній гамі

Жіночі хутряні пальта бувають різної довжини. Вони можуть бути короткими, такими, які закінчуються на талії або злегка прикривають сідниці. Вони також можуть бути середньої довжини, тобто до коліна. Є також довгі моделі, що доходять до щиколоток, й саме вони справляють, мабуть, найбільше враження на людей.

Короткі моделі відмінно підійдуть до образу з широкими штанами кльош. Сюди ж відмінною ідеєю буде одягнути ботильйони на високих підборах. Це буде ідеальний елегантний комплект на вечір. Ти також можеш одягнути коротке хутро з Твоїми улюбленими джинсами й мартенсами. У такому образі Ти легко поєднаєш комфорт з елегантністю.

Що стосується хутра середньої довжини, то тут ідеально підійдуть штани в обліпку, які підкреслять Твої ноги. При такій довжині Твоя талія прикрита, тому тут потрібно зробити акцент на ноги, які будуть впадати в очі першими. Можна також одягнути довгі чоботи за коліно. Під шубу одягни, звичайно, теплий светр, який додатково подбає про Твоє почуття тепла й доповнить зимовий образ.

Довгі хутряні пальта

З хутром, що доходить до щиколоток, можна дозволити собі сукню чи спідницю. Не турбуйся про те, що можеш замерзнути, адже довге хутряне пальто відмінно забезпечить тепло Твоїм ногам, захищеним тільки колготками. Це буде шикарний образ, який підійде для роботи чи побачення або для виходу в модний заклад міста. У такому разі, обери до цього туфлі на підборах й Ти будеш почувати себе жіночною та сексуальною. Одягни на сукню піджак, який не порушить елегантності та забезпечить додатковий шар тепла. Будь-який додатковий елемент одягу, в одяганні “як капуста” додасть тепла. З іншого боку, якщо Ти обираєш спідницю, то звичайно, не одягай з нею блузку з коротким рукавом. Замість неї обери щось тепліше. Може, светр з ангори? Поверх цього накинь хутряне пальто з капюшоном, яке додасть трохи безтурботності Твоєму образу.

Хутряні пальта з капюшоном з магазину ebutik.com.ua
Модне хутряне пальто середньої довжини в образі зі спортивними штанами та чобітьми на підборах — магазин ebutik.com.ua

Хутряні жіночі пальта + шапка і шарф

До будь-якого зимового образу з хутряним пальтом в головній ролі підбери шапку та шарф. Нашою рекомендацією у цьому сезоні є модні берети в паризькому стилі. Хоча й деяким вони асоціюються з гардеробом бабусі, ми гарантуємо, що Ви  помиляєтесь. Берети мають правдивий французький шик і клас. Варто рішитись також й на об’ємний шарф. Такий тип шарфа подарує Тобі відчуття, ніби Ти загорнулася в найзатишнішу ковдру.

Усі вищеперераховані елементи образів Ти зможеш знайти в магазині ebutik.com.ua, наш багатий асортимент позитивно Тебе здивує, а широка кольорова гама виправдає усі очікування. Зима – це сезон приглушених відтінків, тим більше в випадку верхнього одягу. Зазвичай ми обираємо чорний, гранатовий, пляшковий зелений, бордовий або коричневий. А, може, все ж таки наважишся й зробиш ставку на червоні або сині жіночі хутряні пальта?

 

Читай також: Модні футболки з принтом – нові моделі 

Дивись також: Ці базові сукня повинні з’явитися у Вашому гардеробі восени!