Хутряні куртки – модний вибір на зиму!

Хутряні куртки – модний вибір на зиму!

У цьому сезоні тренд на екологічність набирає шалених обертів. Любителі хутряних виробів з кожним роком відмовляються від натуральних моделей, віддавши перевагу штучним аналогам. Хутряні куртки здобули свою популярність ще кілька років тому. Вони часто з’являються у колекціях відомих брендів і вважаються улюбленцями відомих зірок. Куртки зі штучного хутра приваблюють своєю різноманітністю та оригінальним дизайном, а ще вони з легкістю створять затишні поєднання. Ще досі вагаєтеся чи може штучне хутро стати альтернативою натуральному? Тоді, ця стаття саме для Вас!

Хутряні куртки – тренд, який знову повертається!

Вироби зі штучного хутра настільки вкорінились у серцях модниць, що цього сезону вони знову отримали зелене світло, щоб підкорювати модний олімп. Ще зовсім недавно натуральні шуби символізували розкіш і багатство, вважалися важко доступними та надзвичайно дорогими. Ними марили тисячі жінок, які обожнювали хутряні вироби. Проте сьогодні все кардинально змінилось. Захисники тварин все частіше виступають з акціями протестів і вимагають відмовитись від натуральних шуб, а жінки масово обирають штучні аналоги. Щодо якості тут важко посперечатись. У них не страшний дощ, сніг або ж тривалі поїздки транспортом. Вони є легкими у догляді та коштують значно дешевше.

Жіночі хутряні куртки мають декілька головних переваг, які варто відмітити. По-перше, ціна. Вона є приємною та доступною для кожного. Тому якщо Ви вагаєтесь стосовно кольору між двома моделями, вибирайте обидві. По-друге, різноманітність. Штучне хутро легко фарбувати, тому у цьому сезоні Вас гарантовано вразить нова кольорова палітра трендових відтінків. А ще оригінальний принт, який в натуральних моделях здобути практично неможливо. По-третє, догляд. Він не є вибагливим, але ж і зазначеними правилами нехтувати не варто. З ними Ви завжди зможете ознайомитись на етикетці виробу. Це допоможе продовжити тривалість носіння та зберегти належний зовнішній вигляд. Стильні хутряні куртки вражають своїм багатством моделей, тому кожна з Вас знайде, щось для себе.

Коротка хутряна куртка чорного кольору в поєднанні з чорними штанами
Хутряна куртка – трендові фасони на eButik.com.ua!

Фасони, на які варто звернути свою увагу у цьому сезоні

Чому б не додати у свій гардероб трендові хутряні куртки? Якщо Ви вже наважились, тоді цей перелік актуальних моделей допоможе зробити правильний вибір. Адже у цьому сезоні на нас чекають новинки від яких важко відвести погляд. Оригінальне пошиття, різноманіття кольорів і принтів – диктують нові тренди у світі моди. Це унікальна можливість наважитись на модні експерименти та змінити свій стиль. Отож, розпочинаймо:

  • хутряні куртки з капюшоном

Не так давно з’явились моделі з капюшоном. Вони створені для активних жінок, які обожнюють затишні вироби та стильний вигляд. Практичність і універсальність таких моделей просто вражають. Саме вони надійно захистять під час раптового вітру, дощу чи снігу. У поєднаннях є зовсім не вибагливими. Їх часто можна зустріти з улюбленим базовим низом, трикотажними сукнями чи шерстяними спідницями. Взуття слід обирати, зважаючи на свій смак і стиль. Високі козаки, масивні мартенси чи класичні челсі – вдало виглядатимуть у щоденних комбінаціях.

  • хутряні куртки оверсайз

Сьогодні розмір оверсайз лідирує у всіх можливих модних рішеннях. Саме він приваблює свободою і вільним пошиттям. Його крій часто привертає увагу жінок із зайвою вагою або ж з відповідним типом фігури, якому потрібен додатковий об’єм у верхній частині тіла. Куртки оверсайз зі штучного хутра стильно виглядають як і повсякденних комбінаціях, так і більш святкових. Такі вироби з легкістю пасуватимуть до спідниць, суконь і навіть шортів у поєднаннях з високими ботфортами. А також до спортивних костюмів, трикотажних штанів і максимально комфортних черевиків на низькій платформі.

  • хутряні куртки на запах

Такі моделі відрізняються особливим пошиттям. Вони не мають ґудзиків або ж замка, лише зав’язуються на лінії талії поясом. Куртки на запах найкраще пасуватимуть виключно для особливих подій. Оскільки вони вважаються не надто сприятливими до низьких температур. Такий фасон є надзвичайно жіночним, тому часто з’являється у класичних комбінаціях. Ця модель здатна ідеально підкреслити вигини фігури або ж навіть створити ідеальну лінію талії.

Хутряні куртки – модні принти та кольори

За що так обожнюють актуальні хутряні куртки, так це за можливість знайти модель в улюбленому принті чи яскравому кольорі. У цьому сезоні принтовані куртки все ще залишаються актуальними та надзвичайно популярними. Якщо ж Ви обожнюєте екстравагантні поєднання, тоді вони створені саме для Вас. Сьогодні в моді пастельні відтінки рожевого, голубого, бежевого, сірого та оливкового кольорів, а також насичені – жовтий, фіолетовий, зелений, синій та фуксія. Щодо принтів все ще актуальними залишаються: тваринний принт, гусяча лапка смужки та абстракція. Особливо багатим на модні комбінації є леопардовий принт, зміїний та зебра. Саме вони вважаються максимально сміливими та привабливими, притаманними лише для жінок, які прагнуть бути в центрі уваги. Гусяча лапка – символ аристократів. Вона відображається на стриманих моделях. Її обожнюють за особливий характер і лаконічний дизайн. Зебра у свою чергу вражає оригінальністю та класичним поєднанням білого та чорного.

Час для покупок!

Віддаєте перевагу онлайн-шопінгу? Тоді інтернет-магазин одягу eButik.com.ua створено саме для Вас. Ми презентуємо широкий асортимент трендового вбрання у різноманітних фасонах і кольорах, який Ви з легкістю можете придбати, не виходячи з дому. Лише кілька натискань відділяють Вас від омріяної моделі одягу. Ми цінуємо комфорт і доступність, тому дивуємо наших клієнтів щоденними знижками та тематичними акціями. Дешеві хутряні куртки Ви також знайдете на eButik.com.ua. Запрошуємо на покупки в мережі вже сьогодні!

Перегляньте: Жіночі светри в кольорах природи – пропозиції від eButik.com.ua

Прочитайте: Жіночі легінси – універсальні та спортивні моделі!